SabahCnm bilgi verirmisin nasil yapiliyor bende atilirim cok severim kabagi
Kabak erken alabilirsem konuşuruz. Olmazsa eşime aldiririm pazartesi baslayalimTamam benim icin uygundur hatta pazartesi başlasak bile olur :)
Tamam pazar günü konusuruz :)Kabak erken alabilirsem konuşuruz. Olmazsa eşime aldiririm pazartesi baslayalim
Ara öğün varmis bak ben yok saniyodum. Sekersizle birlesince enfes kg gider yaa :)) akşama ben salata da eklerimCnm bilgi verirmisin nasil yapiliyor bende atilirim cok severim kabagi
Aynen bencede hazir dikkat ediyorken bitince hemen bozma durumuda olmaz zaten sekersiz yapiyoruzAra öğün varmis bak ben yok saniyodum. Sekersizle birlesince enfes kg gider yaa :)) akşama ben salata da eklerim
Yukariya tarif biraktim isteyen olursa diye. O zaman ben 6 tane falan kabak aldırıyım, acaba fiyati ne durumda kabağınBu detoksla ilgili cok video var isterseniz izleyin yapmak isteyenler :)
Sekersizin son 3 günüde yapariz. Araya da zaman girmiş olur. Hadi bakalim inşallah şöyle 5 6 kg vermiş oluruzAynen bencede hazir dikkat ediyorken bitince hemen bozma durumuda olmaz zaten sekersiz yapiyoruz
Ayyy insAllah insAllahhhSekersizin son 3 günüde yapariz. Araya da zaman girmiş olur. Hadi bakalim inşallah şöyle 5 6 kg vermiş oluruz
Ramazan da memlekete gitmeyi düşünmüyorum da kurban da şöyle herkes bir şok olsun istiyorum. Zaten akrabalarda cok cemiyet olacak gibi ortaliga cikmak zorunda kalcam. Bu yuzden hazirana 80le girsem cok iyi olcak.Ayyy insAllah insAllahhh
Bu ara herkes acayip zayıfladığımi söylüyor acayip iyi geliyo karnim acıkınca bu iltifatları aklima getiriyorummm :)) kizlar bayramda herkesi bi şok etsek zayifligimizla
Ben varım pztesi yada salı katılmak isteyenlere de uyarsa yapabilirizKizlar seker diyetim bitmeden hazir dikkat ediyorken Nilay kececinin 3 günlük kabak detoksunu yapicam. Odem atmak için çok iyi eger bana katılmak isteyen olursa beraber gun kararlastirabiliriz. Ödemi hemen atınca ardından hemen yag yakmaya başlıyoruz. Kabak cok sevdiğim için bana zor gelmiyor
Afiyet olsun. Ama şekersiz 21 gun bir kere bozuldugunda bastan almak gerekiyor. Alışkanlık oluşmasi icin en az 21 gün deniyor çünkü. Sizde bugun maalesef hem patates hem pilav olmamiş yine.. öğlen ki tost beyaz ekmektense yine olmaz. Ben çok canim istediği halde kaşar bile yemiyorumGeç oldu ama malesef Perşembe liste yazamadim çünkü öğleden sonra çok ve yasak şeyler yedim malesef
Bugün kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin cay 1 dilim ekmek
Ara filtre kahve yarım muz yerim elma
Öğle 1 dilim ekmek tost salata ayran
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayısı türk kahvesi
Akşam fırında karnıbahar patetes yemegi yoğurt 3 YK pilav
Normalde bugün tartilirim diyordum ama dün ipin ucu kaçınca pazartesi tartilacagim ins
2 lt su 6000 adim
Aa tamam cok tesekkur ederim . Yarin alayimda yapayim bende.Sabah
2 haşlanmış yumurta peynir ve yesillik
Ogle
2 kabak rendesi veya istenilen şekilde doğranır yağsız ve tuzsuz sekilde sotelenir üzerine yogurt ve ceviz
(Ben dereotu yoğurda sarımsak ve baharatta koymustum)
Aksam
Oglenin aynisi
Ara ogun vardi 2 porsiyon meyve sanirim ogle ve aksam arasında
Okuduğum diyet ve detokslar icinde en cok olumlu donusu olan detoks
Ben kendimde yaptim hatta 3 gun tam yapmadim biraz bozarak bile 1.8 kg vermiştim. Ozellikle cok ödemi olanlar ve kilosu takılanlar deneyebilir.
Güzelmiş. Acaba tahin yerine ne koyulabilir. O yağlı