Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Cnm bilgi verirmisin nasil yapiliyor bende atilirim cok severim kabagi 🤣
Sabah
2 haşlanmış yumurta peynir ve yesillik

Ogle
2 kabak rendesi veya istenilen şekilde doğranır yağsız ve tuzsuz sekilde sotelenir üzerine yogurt ve ceviz
(Ben dereotu yoğurda sarımsak ve baharatta koymustum)

Aksam
Oglenin aynisi

Ara ogun vardi 2 porsiyon meyve sanirim ogle ve aksam arasında

Okuduğum diyet ve detokslar icinde en cok olumlu donusu olan detoks
Ben kendimde yaptim hatta 3 gun tam yapmadim biraz bozarak bile 1.8 kg vermiştim. Ozellikle cok ödemi olanlar ve kilosu takılanlar deneyebilir.

Cnm bilgi verirmisin nasil yapiliyor bende atilirim cok severim kabagi 🤣
Ara öğün varmis bak ben yok saniyodum. Sekersizle birlesince enfes kg gider yaa :)) akşama ben salata da eklerim

Eklentiler

• Screenshot_20210319-224856.png
    Screenshot_20210319-224856.png
    527,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu detoksla ilgili cok video var isterseniz izleyin yapmak isteyenler :)

Sekersizin son 3 günüde yapariz. Araya da zaman girmiş olur. Hadi bakalim inşallah şöyle 5 6 kg vermiş oluruz
Ayyy insAllah insAllahhh :KK49:
Bu ara herkes acayip zayıfladığımi söylüyor acayip iyi geliyo karnim acıkınca bu iltifatları aklima getiriyorummm :)) kizlar bayramda herkesi bi şok etsek zayifligimizla :KK54:

Ayyy insAllah insAllahhh :KK49:
Bu ara herkes acayip zayıfladığımi söylüyor acayip iyi geliyo karnim acıkınca bu iltifatları aklima getiriyorummm :)) kizlar bayramda herkesi bi şok etsek zayifligimizla :KK54:
Ramazan da memlekete gitmeyi düşünmüyorum da kurban da şöyle herkes bir şok olsun istiyorum. Zaten akrabalarda cok cemiyet olacak gibi ortaliga cikmak zorunda kalcam. Bu yuzden hazirana 80le girsem cok iyi olcak.

Bana da şuan cok iyi yorumlar gelmeye basladi

Geç oldu ama malesef Perşembe liste yazamadim çünkü öğleden sonra çok ve yasak şeyler yedim malesef😢
Bugün kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin cay 1 dilim ekmek
Ara filtre kahve yarım muz yerim elma
Öğle 1 dilim ekmek tost salata ayran
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayısı türk kahvesi
Akşam fırında karnıbahar patetes yemegi yoğurt 3 YK pilav
Normalde bugün tartilirim diyordum ama dün ipin ucu kaçınca pazartesi tartilacagim ins
2 lt su 6000 adim

Kizlar seker diyetim bitmeden hazir dikkat ediyorken Nilay kececinin 3 günlük kabak detoksunu yapicam. Odem atmak için çok iyi eger bana katılmak isteyen olursa beraber gun kararlastirabiliriz. Ödemi hemen atınca ardından hemen yag yakmaya başlıyoruz. Kabak cok sevdiğim için bana zor gelmiyor
Ben varım pztesi yada salı katılmak isteyenlere de uyarsa yapabiliriz

Geç oldu ama malesef Perşembe liste yazamadim çünkü öğleden sonra çok ve yasak şeyler yedim malesef😢
Bugün kahvaltı 2 yumurta peynir zeytin cay 1 dilim ekmek
Ara filtre kahve yarım muz yerim elma
Öğle 1 dilim ekmek tost salata ayran
Ara 1 kuru incir 2 kuru kayısı türk kahvesi
Akşam fırında karnıbahar patetes yemegi yoğurt 3 YK pilav
Normalde bugün tartilirim diyordum ama dün ipin ucu kaçınca pazartesi tartilacagim ins
2 lt su 6000 adim
Afiyet olsun. Ama şekersiz 21 gun bir kere bozuldugunda bastan almak gerekiyor. Alışkanlık oluşmasi icin en az 21 gün deniyor çünkü. Sizde bugun maalesef hem patates hem pilav olmamiş yine.. öğlen ki tost beyaz ekmektense yine olmaz. Ben çok canim istediği halde kaşar bile yemiyorum

Kizlar günaydın
Bugun instagramda gördüğüm bir tarifi denedim ve harika oldu.
1 yumurta 1 kasik yogurt ve ince yulafi çırpıp dikdörtgen sekilde yagli kağıda serdim yagli kağıdın kalan kısmıyla ustunu kapatıp tost makinasina koydum iyice pişince ustunu açıp yarisina sucuk ve kasar koydum ortadan katlayarak ustunu kapatim ebatı normal bir tost ekmegi gibi oldu yagli kağıtla örtüp yine işittim sonuç müthiş ayni ekmek gibi oldu tost yemiyorum haftalardır iyi geldi :)

Sabah
2 haşlanmış yumurta peynir ve yesillik

Ogle
2 kabak rendesi veya istenilen şekilde doğranır yağsız ve tuzsuz sekilde sotelenir üzerine yogurt ve ceviz
(Ben dereotu yoğurda sarımsak ve baharatta koymustum)

Aksam
Oglenin aynisi

Ara ogun vardi 2 porsiyon meyve sanirim ogle ve aksam arasında

Okuduğum diyet ve detokslar icinde en cok olumlu donusu olan detoks
Ben kendimde yaptim hatta 3 gun tam yapmadim biraz bozarak bile 1.8 kg vermiştim. Ozellikle cok ödemi olanlar ve kilosu takılanlar deneyebilir.
Aa tamam cok tesekkur ederim . Yarin alayimda yapayim bende.

Kizlar gunaydin haslanmis yimurta 5zeytin 2kibrit kutusu peynir 3kucuk parcq kasar 1 bardaonyarim yagli sut ictim. Bugun cok midem bulaniyor zar zor yedim yemek dusundukce midem bulaniyo midisim bana kustu heralde 6gundur tatli bisey yemedim diye🤣🤣🤣 dur daha ben sana neler edicem 🤣 kabaga bulayacagim 🤣🤣

Kahvaltim 2 haşlanmış yumurta az peynir ve zeytin küçük domates ve yarım salatalık dunkiyke aynen yumurtaya çörek otu serptim. Ödem için kendime 1 .5 litrelik suya bir elma karanfil nane limon salatalık birazda rezene koydum. Su niyetine içeyim. Bu arada dün ki yemeğim çorba ve mantar sote idi. 6 da yedim. Ekmeksiz. 5 bin adım +Yarım 15 dakika bölgesel çalıştım. Sadece iki tane petibur bisküvi yedim. Tek kacamagim bu. Spordan sonra bir bardak tarçınlı süt içtim.

X