- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 33
MasallahhhGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam mercimek çorbası içtim karnabahar yemeği ve yoğurt yedim. Sabah kahvaltımı da henüz yapmadım ama sabah kahveme 1 kayısı 1 ceviz 1 hurma eşlik etti.Yarım saat sonra bugünkü sporumu yapacağım sonra da kahvaltımı yaparım. Ben de dayanamadım bugün tartıldım başladığımız gün 70'tim, bu sabah 68,5 çıktım, bol eksilere inşallah.
Slm kizlar ben tartildim 600 gr vermisimbunada sukur dedim bakalim . Kahvaltida soganli yumurta 3 dilim ekmek yedim ekmek sandevic ekmegi benn dilimledim onun dilimi yani ufak parcalar.. cay icemedim oglumu uyutup yesim cay sonrada spor yapicam
Cok iyi sonuç tebrik ederimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam mercimek çorbası içtim karnabahar yemeği ve yoğurt yedim. Sabah kahvaltımı da henüz yapmadım ama sabah kahveme 1 kayısı 1 ceviz 1 hurma eşlik etti.Yarım saat sonra bugünkü sporumu yapacağım sonra da kahvaltımı yaparım. Ben de dayanamadım bugün tartıldım başladığımız gün 70'tim, bu sabah 68,5 çıktım, bol eksilere inşallah.
TamamdırTabi isterseniz katilabilirsiniz sonradan 21 gune tamamlarsiniz
Slm canım Nisantoş nasıl . Burda da karşılaştık. Nisan annelerinden.Ben de bilmiyordum canım o ne laa diye kaldım ama hayat öğretiyor
Bu kiloyu ne kadar sürede verdiniz çok iyi ya neler yaptınız. Tebrik ederimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Çok teşekkür ederim.Tamamdır
Slm canım Nisantoş nasıl . Burda da karşılaştık. Nisan annelerinden.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdiniz çok iyi ya neler yaptınız. Tebrik ederim
Bende katılabilir miyimEvet maalesef zor oluyor. Ama ben direnecegim bu sefer
Dolmalar havuçlu pilavlar tatlilar baska bahara kaldı... purede olmasa olurdu ama sabahtan beri hazirlik hali cok acikmistim
Evet devam ediyorum. Katilabilirsin tabiBende katılabilir miyimAijoo hala devam ediyormusun
Bende haftaya yapmayi düşündüm aylardir kabak almadik. Bir alayim diye düşündüm. Ama ben emzirdigim icin eklemeler yaparim. Haftaya pazartesi kabak alirim. Sali carsamba persembe yapalimmiKizlar seker diyetim bitmeden hazir dikkat ediyorken Nilay kececinin 3 günlük kabak detoksunu yapicam. Odem atmak için çok iyi eger bana katılmak isteyen olursa beraber gun kararlastirabiliriz. Ödemi hemen atınca ardından hemen yag yakmaya başlıyoruz. Kabak cok sevdiğim için bana zor gelmiyor
Tamam benim icin uygundur hatta pazartesi başlasak bile olur :)Bende haftaya yapmayi düşündüm aylardir kabak almadik. Bir alayim diye düşündüm. Ama ben emzirdigim icin eklemeler yaparim. Haftaya pazartesi kabak alirim. Sali carsamba persembe yapalimmi
Cnm bilgi verirmisin nasil yapiliyor bende atilirim cok severim kabagiTamam benim icin uygundur hatta pazartesi başlasak bile olur :)
Çok teşekkür ederimEvet devam ediyorum. Katilabilirsin tabi