Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Masallahhh

Slm kizlar ben tartildim 600 gr vermisim bunada sukur dedim bakalim . Kahvaltida soganli yumurta 3 dilim ekmek yedim ekmek sandevic ekmegi benn dilimledim onun dilimi yani ufak parcalar.. cay icemedim oglumu uyutup yesim cay sonrada spor yapicam

Cok iyi sonuç tebrik ederim

Hayırlı cumalar hanımlar. Bende bugün başladım benim migren olduğu için hep sabah diyetke başlayıp akşama doğru yarım ekmek sadece yediğim oluyor. Fena bir baş ağrısı. Bünyeye çaktırmadan yapacam inşallah biraz kilo vermekte inatçı benim. Sabah 2 haşlanmış yumurta az peynir ve zeytin küçük domates yarın salatalık ve küçük kase yoğurt yedim. Ara olarak sadece bir dilim portakal ona pişman oldum. Ama şuan öğle. Küçük tabakta pırasa yemeği ve dereotlu naneli salatalikli ve azıcık cia tohumu attım onu yiyiyorum. Ara olarak tarçınlı kahve içeceğim. Yanına belki iki kayısı.

Tabi isterseniz katilabilirsiniz sonradan 21 gune tamamlarsiniz
Tamamdır
Ben de bilmiyordum canım o ne laa diye kaldım ama hayat öğretiyor
Slm canım Nisantoş nasıl . Burda da karşılaştık. Nisan annelerinden.
Bu kiloyu ne kadar sürede verdiniz çok iyi ya neler yaptınız. Tebrik ederim

Tamamdır

Slm canım Nisantoş nasıl . Burda da karşılaştık. Nisan annelerinden.

Bu kiloyu ne kadar sürede verdiniz çok iyi ya neler yaptınız. Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim.
Şekersiz beslenmemin ilk haftası olduğu için ödemdir büyük ihtimalle, pazar günü 70 kiloydum bu sabah 68.5 çıktım.
Sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapamıyorum ben şekersiz kahve veya yeşil çayla hurma-fıstık ezmesi, kayısı-ceviz vs yiyorum. Bu sırada suyum da hep yanımda duruyor yarım litre su içiyorum. Sonra spora başlıyorum squatgirl'in 30 dakikalık yürüyüş ve sıkılaşma videosunu yapıyorum.
Sporun ardından yumurta, peynir, zeytin, domates, kapya biber ve 1 dilim tam buğday ekmekli kahvaltımı yapıyorum. Zaman da ilerlemiş olduğu için bu öğünüm öğlen yemeği yerine de geçiyor. Her gün değil ama acıkırsam arada yeşil çay falan içiyorum kuruyemişle.
Akşam da evimde pişen sebze yemeğini yiyorum salata ve yoğurtla. Akşam ekmek yemiyorum ve genelde de 18.30 sonrasında sadece su ya da çay içiyorum.

Günde en az 2 buçuk litre su içiyorum.

Bu süreçte hiç paketli gıda ya da rafine şeker tüketmedim onun da etkisi var gerçekten bu yediklerim sayesinde acıkmıyorum.

Aksam yemeği
1 bonfile
2 kasik patates püresi
1 kucuk kase unsuz mercimek çorbası
Yesil salata ve yoğurtlu pancar salatasi

Dolmalar havuçlu pilavlar tatlilar baska bahara kaldı... purede olmasa olurdu ama sabahtan beri hazirlik hali cok acikmistim

Kizlar seker diyetim bitmeden hazir dikkat ediyorken Nilay kececinin 3 günlük kabak detoksunu yapicam. Odem atmak için çok iyi eger bana katılmak isteyen olursa beraber gun kararlastirabiliriz. Ödemi hemen atınca ardından hemen yag yakmaya başlıyoruz. Kabak cok sevdiğim için bana zor gelmiyor

Bende haftaya yapmayi düşündüm aylardir kabak almadik. Bir alayim diye düşündüm. Ama ben emzirdigim icin eklemeler yaparim. Haftaya pazartesi kabak alirim. Sali carsamba persembe yapalimmi

Bende haftaya yapmayi düşündüm aylardir kabak almadik. Bir alayim diye düşündüm. Ama ben emzirdigim icin eklemeler yaparim. Haftaya pazartesi kabak alirim. Sali carsamba persembe yapalimmi
Tamam benim icin uygundur hatta pazartesi başlasak bile olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…