Aa emziriyosan cok sıkma kendini hurma ve tacinli süt tuketebilirsin hem senin icin hemde bebek için iyi faydali olur:)Aksam yemeginde sadece ton balikki salata yedim .ama ara ogun cayla yarim tam bugday ekmekli tost yedim 1sandevic ekmeginin yarisini benn yarisini esimm yedi . Oglus emdikce acikiyorum. Tost yedim diye toplam 3kere spor yaptim cezami verdim
Evet hemde tarcinlinsut cok hosuma gitti .hurmada cok sekerli gelmeye basladiAa emziriyosan cok sıkma kendini hurma ve tacinli süt tuketebilirsin hem senin icin hemde bebek için iyi faydali olur:)
Paketli almiyoruz canim ama kontrol şart tabiki. Yarin porsiyonlarda daha kontrollu olcamGenelde ekmek lavas diyet ürünlerde yok zannederdim ama oluyomuz ozellikle paketli ekmeklere dikkat etmek lazım tahıllida olsa beyaz un veya seker olabiliyor ama uzak durmak en iyisi gercekten
Bana kvler geldi. Onlar tatli gomerken 3 hurma 6 7 findik yedimEvet hemde tarcinlinsut cok hosuma gitti .hurmada cok sekerli gelmeye basladionu yesil cayla yiyorum seker atmis hissi veriyor
Bende emziriyorum. Ve emzirirken kg verilebilecegini yasayarak ogrendimAa emziriyosan cok sıkma kendini hurma ve tacinli süt tuketebilirsin hem senin icin hemde bebek için iyi faydali olur:)
Hosgeldiniz. İnşallah iyi bir baslangic olurMerhabalar
Ben de bugün şekeri bıraktımİlk hafta güzel kilo kaybı görmek için meyve bile yemedim. Diyetisyen ilk haftalar spor yapma dedi. Kilo verebiliyor muyum yoksa metabolizma ile ilgili bir sorun var mı diye görmek içinmiş
Olsun canim saglik onemli. Tonsilit ne oluyor bilgim yok, gecmis olsun. Once iyi ol sonra elbet duzene sokarsin beslenmeniAijoo selam tatlımm ya ben şekersiz i bozmak durumunda kaldım salı günü rahatsızlandım test verdim şükür negatif çıktı ancak tonsilit teşhisi konuldu dinleniyorum. Yediğim içtiğime de dikkat edemedim.
Yarın İtibariyle şekersiz 21 gün e başlıyorum sizden bir hafta gerideyim ama olsun
Hoş buldumHosgeldiniz. İnşallah iyi bir baslangic olur
Keşke birakabilsek öyle güzel olur kiHoş buldumDaha önce bir haftada 5 kilo vermişliğim var. Tabii çoğu ödemdir. Bu sefer en az 6 ay şekerden uzak durmayı düşünüyorum. Hatta bir akrabam şekeri tanemin bıraktı. Sadece meyve yiyor ve çok mutlu. Ben de bıraksam öylece
Afiyet olsun canim . Birliktede tatli gomecegin zamanlar gelecekBana kvler geldi. Onlar tatli gomerken 3 hurma 6 7 findik yedim
Keşke birakabilsem tamamen. Belki bu 21 günde bir nebze olsa törpülenir bu istekAfiyet olsun canim . Birliktede tatli gomecegin zamanlar gelecek
Valla bende senden ogrendimBende emziriyorum. Ve emzirirken kg verilebilecegini yasayarak ogrendim
O akrabamız hiç yemiyor ve daha mutlu olduğunu söylüyor. Doğum gününde elmanın üstüne mum dikiyorlarKeşke birakabilsek öyle güzel olur ki
Valla benimki torpulenmezKeşke birakabilsem tamamen. Belki bu 21 günde bir nebze olsa törpülenir bu istek
Tabi isterseniz katilabilirsiniz sonradan 21 gune tamamlarsinizGeç olsada bende katılabilir miyim
Valla canim şuan midem gurulduyor. Ama yarin eksi gormem için suya bile abanamiyorumValla bende senden ogrendim
Maalesef burda çevre de cok etkili. Mesela daha bu aksam gözümün önünde tatli yediler. Buna cok saglam irade lazim. Hafta da nerdeyse 3 4 kere tatli yiyorlar. Eşimin ailesi hergun istisnasiz ya pilav ya makarna yapar. Kvmin ard arda iki üç gün pilav pişirdiğini bilirim.O akrabamız hiç yemiyor ve daha mutlu olduğunu söylüyor. Doğum gününde elmanın üstüne mum dikiyorlar