Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Aksam yemeginde sadece ton balikki salata yedim .ama ara ogun cayla yarim tam bugday ekmekli tost yedim 1sandevic ekmeginin yarisini benn yarisini esimm yedi . Oglus emdikce acikiyorum . Tost yedim diye toplam 3kere spor yaptim cezami verdim
Aa emziriyosan cok sıkma kendini hurma ve tacinli süt tuketebilirsin hem senin icin hemde bebek için iyi faydali olur:)

Merhabalar
Ben de bugün şekeri bıraktım İlk hafta güzel kilo kaybı görmek için meyve bile yemedim. Diyetisyen ilk haftalar spor yapma dedi. Kilo verebiliyor muyum yoksa metabolizma ile ilgili bir sorun var mı diye görmek içinmiş

Aijoo selam tatlımm ya ben şekersiz i bozmak durumunda kaldım salı günü rahatsızlandım test verdim şükür negatif çıktı ancak tonsilit teşhisi konuldu dinleniyorum. Yediğim içtiğime de dikkat edemedim.
Yarın İtibariyle şekersiz 21 gün e başlıyorum sizden bir hafta gerideyim ama olsun

Genelde ekmek lavas diyet ürünlerde yok zannederdim ama oluyomuz ozellikle paketli ekmeklere dikkat etmek lazım tahıllida olsa beyaz un veya seker olabiliyor ama uzak durmak en iyisi gercekten
Paketli almiyoruz canim ama kontrol şart tabiki. Yarin porsiyonlarda daha kontrollu olcam

Hosgeldiniz. İnşallah iyi bir baslangic olur

Olsun canim saglik onemli. Tonsilit ne oluyor bilgim yok, gecmis olsun. Once iyi ol sonra elbet duzene sokarsin beslenmeni

Keşke birakabilsek öyle güzel olur ki

O akrabamız hiç yemiyor ve daha mutlu olduğunu söylüyor. Doğum gününde elmanın üstüne mum dikiyorlar
Maalesef burda çevre de cok etkili. Mesela daha bu aksam gözümün önünde tatli yediler. Buna cok saglam irade lazim. Hafta da nerdeyse 3 4 kere tatli yiyorlar. Eşimin ailesi hergun istisnasiz ya pilav ya makarna yapar. Kvmin ard arda iki üç gün pilav pişirdiğini bilirim.

Bu sefer dayanabilme sebebim kendimi oruçlu gibi gormemden kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…