- 31 Aralık 2015
- 41.448
- 132.626
Deneyip göreceğiz. Ben cayi kahveyi sekersiz icemem derdim. Hatta cayi birakmistim ama yok kahvede asla birakamam diyodum. Nerdeyse 6 ay olcak alistim artıkValla benimki torpulenmez .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyip göreceğiz. Ben cayi kahveyi sekersiz icemem derdim. Hatta cayi birakmistim ama yok kahvede asla birakamam diyodum. Nerdeyse 6 ay olcak alistim artıkValla benimki torpulenmez .
Evet ben de oruçlu gibiydim bugün. Ağzım mühürlü gibi düşündüm kötü yanı da su içmeyi ihmal etmemMaalesef burda çevre de cok etkili. Mesela daha bu aksam gözümün önünde tatli yediler. Buna cok saglam irade lazim. Hafta da nerdeyse 3 4 kere tatli yiyorlar. Eşimin ailesi hergun istisnasiz ya pilav ya makarna yapar. Kvmin ard arda iki üç gün pilav pişirdiğini bilirim.
Bu sefer dayanabilme sebebim kendimi oruçlu gibi gormemden kaynakli
Sanirim bende birkac gün duzgun icmedim. Bugun surahiye elma karanfil tarcin koydum bitirdim onu ekstra da aritmadan ictimEvet ben de oruçlu gibiydim bugün. Ağzım mühürlü gibi düşündüm kötü yanı da su içmeyi ihmal etmem
Ben de bilmiyordum canım o ne laa diye kaldım ama hayat öğretiyorOlsun canim saglik onemli. Tonsilit ne oluyor bilgim yok, gecmis olsun. Once iyi ol sonra elbet duzene sokarsin beslenmeni
O kdar sikma kendini cnm yaa sen zaten buyuk bir yol katettinValla canim şuan midem gurulduyor. Ama yarin eksi gormem için suya bile abanamiyorum
Ne kdr sagliksiz besleniyorlarmis . Bizimkilerde ekmek bazlama kizartma turu kahvaltilik turu sever . Yemeklere sanayag kullanir .Maalesef burda çevre de cok etkili. Mesela daha bu aksam gözümün önünde tatli yediler. Buna cok saglam irade lazim. Hafta da nerdeyse 3 4 kere tatli yiyorlar. Eşimin ailesi hergun istisnasiz ya pilav ya makarna yapar. Kvmin ard arda iki üç gün pilav pişirdiğini bilirim.
Bu sefer dayanabilme sebebim kendimi oruçlu gibi gormemden kaynakli
Cok gecmis olsum bogaz enfeksiyonuymus merak edip baktimBen de bilmiyordum canım o ne laa diye kaldım ama hayat öğretiyor
Bak Allah'ın işine Boğazlarım sayesinde en az üç kişi literatürünü genişlettiCok gecmis olsum bogaz enfeksiyonuymus merak edip baktim
Gecmia olsun tekrarBen de bilmiyordum canım o ne laa diye kaldım ama hayat öğretiyor
Ohooo onlari saymiyorum bile. Evlendigimde esim yemeklerimi asla beğenmezdi. Aaa bir baktim kv her yemege çeşni atiyor. Pilav makarna sanayag, tavuk et bulyonlari katiyor. Keza corbalara bile çeşni ve bulyon katiyordu. Eşim cok diretti bulyon kullanmam için. Asla kullanmam dedim alıştı sonra. Ama çok zor oldu. Ve ben tabi orda cok yemek yedigim icin hep bana da yaradi :'(Ne kdr sagliksiz besleniyorlarmis . Bizimkilerde ekmek bazlama kizartma turu kahvaltilik turu sever . Yemeklere sanayag kullanir .
Ay güldürdün beni. Bende baktim vallaBak Allah'ın işine Boğazlarım sayesinde en az üç kişi literatürünü genişletti
Oyle olduBak Allah'ın işine Boğazlarım sayesinde en az üç kişi literatürünü genişletti
Ayyy tabi begenmez seninn yemekleri neyseki alismis. Erkekler bekarkik zamani yemek akiskanliklarini ariyor bazi seylerde . Benim kv kofteye sarimsak koyuyor baharat olarak kekik ve nane ekliyor. Ben hic sevmiyorum o tadi . Sarimsak koymazdi annem, rahmetli babannem, ananem ilk sarimsakli es ailesinde gordum esimde oyle seviyo senin yaptigin lezzetki olmiyo diyo .cocuklarimda oyle alisti bitek esim sarimsaaaaak die mizirdamiyo kofteyeOhooo onlari saymiyorum bile. Evlendigimde esim yemeklerimi asla beğenmezdi. Aaa bir baktim kv her yemege çeşni atiyor. Pilav makarna sanayag, tavuk et bulyonlari katiyor. Keza corbalara bile çeşni ve bulyon katiyordu. Eşim cok diretti bulyon kullanmam için. Asla kullanmam dedim alıştı sonra. Ama çok zor oldu. Ve ben tabi orda cok yemek yedigim icin hep bana da yaradi :'(
Haftasonlari sabah kahvaltisina türlü cesit kizartmalar, tostlar, soslar of of neler neler midem bulandi şuan
Masallaj cnm bemce cok iyi .benim ayarsiz tarti ilenasaginyikari bisey siylicem bende dogru tattigi bir yerdrn emin olayimda malim 100 gr 100 grmdir. Off cok zorlamis kizlar Allah kolaylik versin bende dogru duzgunn uyumadim .bide oturma odasinda yatiyoruz 3gundur aglama sesi gitmesim diye bugun cok zorlandiGünaydın pazar günü 94tüm. Bugun 93.2 ama daha fazla gitmiş muhtemelen çünkü saat 4e kadar uyuyamadim ve 5.40ta kalktik :'(
Super sonuç tebrik ederimGünaydın kızlar, hayırlı cumalar :)
Dün akşam mercimek çorbası içtim karnabahar yemeği ve yoğurt yedim. Sabah kahvaltımı da henüz yapmadım ama sabah kahveme 1 kayısı 1 ceviz 1 hurma eşlik etti. Yarım saat sonra bugünkü sporumu yapacağım sonra da kahvaltımı yaparım. Ben de dayanamadım bugün tartıldım başladığımız gün 70'tim, bu sabah 68,5 çıktım, bol eksilere inşallah.