- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Sağolasın canım bende seni tebrik ederim maşallah benim için hayal olan kilodasınTebrik ederim canim
Sağolasın canım bende seni tebrik ederim maşallah benim için hayal olan kilodasın
20 dk civarlarında yürüyüş yaptım ben bugün. Şimdi yemeği yeni yedim bi yarım saat 1 saat sonra bi leslie yapayım bende
Yapabildinmi20 dk civarlarında yürüyüş yaptım ben bugün. Şimdi yemeği yeni yedim bi yarım saat 1 saat sonra bi leslie yapayım bende
Harikasın çok güzelYaptım canımm15 dk zumba
Maşallah canım çok güzel yapmışsınnSelam kizlar pek ugramaz oldunuz.
30 dklık leslie 2 tamamlandi. 10 dk da bolgesel ekledim. Toplam 40 dk tamamlamis oldum
fantastikaaa Cookiie tavsannesi
Selam kizlar pek ugramaz oldunuz.
30 dklık leslie 2 tamamlandi. 10 dk da bolgesel ekledim. Toplam 40 dk tamamlamis oldum
fantastikaaa Cookiie tavsannesi
Aman canım cocuklarla zordur Allah kolaylik versin. Benim temmuz yogun gececekSpora iyibasladin canim ,guzel olucak senin icinbiz yigun2 haftalara basladik yarin arkadasimin kinasi haftasonu dugun var ustunede nisana hazirlik yapiyoruz
Bugun dinlen yarin bekliyorumMaşallah canım çok güzel yapmışsınnbildirim gelmeyince unutuyorum bazen canım ya bugün brnim belim ağrıyor ara verdim
Akşam yürüyüşe cıkıcamBugun dinlen yarin bekliyorum
Agir tempoda yurusen bile cok iyi gelir emin olAkşam yürüyüşe cıkıcam
Arkadaşıma gidicem yolumu uzatarak gidip gelicem canımAgir tempoda yurusen bile cok iyi gelir emin olbeslenme nasil gidiyor