Ben gece kaçamak yaptımo yüzden bugün su orucu gibi bişey yapmayı düşünüyorum. Çok acıkırsam yoğurt meyve yerim
Afiyet olsun cok guzel canim. Benim bugun yine cozutma günümdüBugun tekraryemem diye dusunuyorum 14gibi ton balıklı salata yaptim niyetim tek öğündu , aksamustu pulbiberli yogurt yedim aksamuzeri spor yapicam cocujlari yedirince
Ay bildirimi kaçırmışım galiba.KKacamaklar olabilir ama bugün cok acikirsan yine kacamak yaparsin. Daha once yazamadim normal beslen bugun. Salata, yogurt bol tut. Zeytinyagli yemek olabilir yaninda
Afiyet olsun cok guzel canim. Benim bugun yine cozutma günümdüyarin daha iyi olacak
Direnci kirmissin canimPazartesi 86.85tim
Fark -450 gr
İnşallah canım cok az kalmis zatenEki Görüntüle 2872962
Ilk hedefim haziran sonu 58di ,degerlendirmem gerekn son hafta ins. Temmuzdan once ulasirim
İnşallah devam eder mavimDirenci kirmissin canim
Afiyet olsunAaa ben onceki gunden beri gelmemisim burayacoo yogun geciyor günler cocuklarla. Adim yapmaya ugrasiyorum onuda telefon ya sayiyo ya saymiyo ona da sinir oldum
Bugünkü adim bu oldu sabahi saymamis
Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin
Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)
Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik
Yaaaaa ay çooook sevinirim canim benim inşallah rabbim nasip etsinİnşallah devam eder mavimben bugün çatlarma iğnesinden aonra 14. Günüm testim pozitif çıktı
Daha kan vermedim ama varsa eğer Allahın izniyle sağlıkla olursa. İlk 3 ayda doktora danışıp kilo vermek istiyorum
İnşallah canım cok az kalmis zaten
İnşallah devam eder mavimben bugün çatlarma iğnesinden aonra 14. Günüm testim pozitif çıktı
Daha kan vermedim ama varsa eğer Allahın izniyle sağlıkla olursa. İlk 3 ayda doktora danışıp kilo vermek istiyorum
İnşallah mavimmm hayırlısıysa inşallahYaaaaa ay çooook sevinirim canim benim inşallah rabbim nasip etsin
İnşallah canım çok sağolasınnAyyy cok guzel haber ver canimm ,ins. Dogrudur Allah saglikla kucagina almayi nasip ederkilo vermekte cok guzel etkiliyor bu surecleri saglikli beslendikten sonra bebek icin dahada faydalı zaten❤