Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz da tansiyonu etkiler dikkat et canim
Aslında abartmamak kaydıyla tadımlık olarak yapınca bence çok mantıklı. Çünkü şahsen ben bişeyi canım istiyorsa eğer ve yemeyince biyerden sonra patlak veriyor ve aşırı yemeye gömülmeye başlıyorumBen karar aldim. Canımın istedigi birşeyi gündüz belirli bir ölçüde yicem. Ama aksam yemekten sonra birşey yemicem
Maalesef oyle oluyor canim. Kg vermek mesele degil korumakta önemliAslında abartmamak kaydıyla tadımlık olarak yapınca bence çok mantıklı. Çünkü şahsen ben bişeyi canım istiyorsa eğer ve yemeyince biyerden sonra patlak veriyor ve aşırı yemeye gömülmeye başlıyorum
Malesef biz almaya meyilli insanlar olarak sürekli dikkat etmek zorundayızMaalesef oyle oluyor canim. Kg vermek mesele degil korumakta önemli
Manzara müthiş sen manzaradan daha müthişsin maşallahİyi geceler
Afiyet olsun canim. Fasulye ve bulgur şişirebilir seni yarin tarti fazla gelirse şaşırma. Spor ne durumdaBende bu ara biraz aksattım kızlar bildirim yapmayı ya
Sabah 11:00
2d tam b ekmeği
5 yk menemen
Peynir zeytin
Salata
ara
1 fincan nescafe (şekersiz sütsüz ama sade)
1 kuru kayısı
ara
1 avuç kiraz
akşam 17:30
1 tabak kuru fasülye
4 tk bulgur pilavı
2 dilim kavun
Yoğurt
su 2 lt
Spora bir türlü konsantre olamıyorumki kuzum ya doğru evet hep tartılara denk geliyor buAfiyet olsun canim. Fasulye ve bulgur şişirebilir seni yarin tarti fazla gelirse şaşırma. Spor ne durumda
Bak bende spor yapmadigimda gitmiyor. Bizim kilolarda artik sporsuz gitmiyor. Havalar cok guzel sadece yürüyüş yap bak sadece 30 dk yürüyüş. Bence planlarsan ayarlayabilirsin. Hadi bu hafta en az 3 gün 30ar dk spor ekleSpora bir türlü konsantre olamıyorumki kuzum ya doğru evet hep tartılara denk geliyor bu
Bu hafta sporu ekliyorum kırıyım artık şu zincirleriBak bende spor yapmadigimda gitmiyor. Bizim kilolarda artik sporsuz gitmiyor. Havalar cok guzel sadece yürüyüş yap bak sadece 30 dk yürüyüş. Bence planlarsan ayarlayabilirsin. Hadi bu hafta en az 3 gün 30ar dk spor ekle
Mutlaka bekliyorim. Benimde hedefim en az 4 gün 40 dk sporBu hafta sporu ekliyorum kırıyım artık şu zincirleri
Yarınla başlıcam kesin yapıcam bu hafta artık dediüin gibi olmayacakMutlaka bekliyorim. Benimde hedefim en az 4 gün 40 dk spor
Günaydınn çok şükür +lar bitti. Şimdi geldin eksiler