Fırında yaptiysan çok güzelArkadaşıma gidicem yolumu uzatarak gidip gelicem canımbeslenmede bu akşam eşim karışık kızartma istedi. Kendim için fırında yaptım azcık bişey artık
Aman canım cocuklarla zordur Allah kolaylik versin. Benim temmuz yogun gececeko yüzden firsat buldukça sporumu yapmaya calisiyorum. Kg hedefim tutmasa da elbiseye girmeye çalışcam yusranin doğum gününde
İnşallah canım yaSagolcanim yorucu oluyor bakalimgirersin bence cunku spor cok sekillendiriyor yag oranini azaltikca dahadafit gorunuyorsun eminim cok yakisicak
Arkadaşıma gidicem yolumu uzatarak gidip gelicem canımbeslenmede bu akşam eşim karışık kızartma istedi. Kendim için fırında yaptım azcık bişey artık
4600 adim var8h30 1d.ekmek ,1tk recel , 5 zeytin ,domates salatalik ,1yesilbiber ,cay
14h 5 6 cilek ,kahve
17h 3yk barbunya ,1yk bulgur ,bol roka marul karisik salata
normal zeytinyağlayıp baharatlayıp attım. Poşetlede denerim birdahaFirin posetinde cok az yaglada guzel oluyor canim ,afiyet olsun
Tam tebrik etmeye geldiydimm tebriklerrGunaydin
Süprizzzz
Afiyet olsun canimDün yediklerim
10:00 2 dilim tam buğ. Ekmeği ile
Eki Görüntüle 2871333
Ara 3 tane gong
ara
Türk kahvesi
akşam 18:30
1 tb fırında sebze
Yoğurt
1 avuç kadar kiraz
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Gunaydin
Süprizzzz
Olsun canim bu hafta yogun geçirdin senMasallah canimmbu hafta hic eksilme olcagimi sanmiyorum
Olsun canim bu hafta yogun geçirdin sen
Telafi edilir inşallah anı yaşaBugun kina bitti cumartesiye düğün kaldi canim bakalim yarina tek salata dusunuyorum
Telafi edilir inşallah anı yaşa