- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Cok guzel canim moral bozma. Sağlıksız birsey yok yediklerind3
Cok saol cnmGeçmiş olsun canım
Olabilir bazen canim uygun şeyler seçmeye çalışUmarim canim, gecen arkadslarla toplandik naptin ne ictin filan diye konustuk tatli yemedim dedim bdnde3 nazara geldim heralde aklimdan nrlrr neler geciyor
Tartinin oldugu yerde hata olabilir mi zemini kontrol etsentartım benimle dalga geçiyor. Hiçbişey ilerlediği yok malesef ilk çıktım 86.40 dedim telefonu alayım çekeyim gidip alıp gelinceye kadar 87.40 olmuşum
Gunaydin
Bu hafta -500
Offff gr gr gidiyooo
İnşallah canim ya bunaldim birazGram gramda olsa gidiyor canim haftaya 7lere inmis olucaksin
Ya bende bunu düşündüm. Bu hafta ishalim falan diye hic bitki çayı bile icmedim nerdeyse. Haftaya hem detoks suyu yapcam hemde bitki cayi icicemBenim farkimda 100 gram 59.4haftasonu detokssuyu dusunuyorum bugun dugunvar ogleden sonra hic bisey yapamiycam
Gram gramda olsa gitmiş tebrik ederimGunaydin
Bu hafta -500
Offff gr gr gidiyooo
Değiştirdim sürekli değiştirerek denedim hep 87 küsür çıktım sonra. Kilo alma sürecim valla saniyeler için 1 kilo aldımTartinin oldugu yerde hata olabilir mi zemini kontrol etsen
Porsiyonlarini gözden geçir canım. Birde geç saatte birşey yiyormusun?Gram gramda olsa gitmiş tebrik ederim
Değiştirdim sürekli değiştirerek denedim hep 87 küsür çıktım sonra. Kilo alma sürecim valla saniyeler için 1 kilo aldım
O dondurmalar biraz geç oluyor bu araPorsiyonlarini gözden geçir canım. Birde geç saatte birşey yiyormusun?
Ya bende bunu düşündüm. Bu hafta ishalim falan diye hic bitki çayı bile icmedim nerdeyse. Haftaya hem detoks suyu yapcam hemde bitki u icicem
Ben karar aldim. Canımın istedigi birşeyi gündüz belirli bir ölçüde yicem. Ama aksam yemekten sonra birşey yemicemO dondurmalar biraz geç oluyor bu ara
Bu hafta daha dikkst edicem bakalım
Dukan yapabilirsen soguk iyi gelebilir. Ama ben içemedim ya :'(Iyiceduzelmeden baslma istersen canim , uzun zmandir bitki cayi icemiyorum bende havalr isindi baya biraktim
Dukan yapabilirsen soguk iyi gelebilir. Ama ben içemedim ya :'(
Maydanoz da tansiyonu etkiler dikkat et canimOnun bi cesidini denedim ama benim basim dönüyor canim ya galiba tansiyonumu bozuyormaydanoz kuru yada smoothie diyetini okuyorum evdeki malzemeye gore secicem birini