Olur tabi olmazmiEdiyorum cnm. Sporumu biraz artirdim bakalim faydasi olacak mi...
115 ten 81 e düsmen kac ay sürdü cnmOlur tabi olmazmi
30 Eylül'de 111kgydum. Yani kusuratlara bakmazsan 8.5 ayda 30 kg verdim. Geçen yıl mayista 115tim yani en yüksek onu görmüştüm115 ten 81 e düsmen kac ay sürdü cnm
Süpersin cnm. Ümitleniyorm böyle basarilari gördügümde.30 Eylül'de 111kgydum. Yani kusuratlara bakmazsan 8.5 ayda 30 kg verdim. Geçen yıl mayista 115tim yani en yüksek onu görmüştüm
Sende başarıcaksın. Belki benden fazla vereceksinSüpersin cnm. Ümitleniyorm böyle basarilari gördügümde.
Cok asiri dar olmadiysa birak icine girmeye calisirsinBugün aldım bunu malesef olmadı
Değiştirsemmi acaba yoksa bıraksammı bana hırs getirtirmi diye düşünüyorumEki Görüntüle 2867379
Alt kısmı bAya dar oldu ya. Yarın bi bakıcam başka beğendiğim olursa değişirim olmazsa kalsınCok asiri dar olmadiysa birak icine girmeye calisirsin
Sen bilirsin canim acil lazimsa değiştir tabiAlt kısmı bAya dar oldu ya. Yarın bi bakıcam başka beğendiğim olursa değişirim olmazsa kalsın
Bakıcam bakalım cannmSen bilirsin canim acil lazimsa değiştir tabi
Afiyet olsun canimDün menümü yazmamışımm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 dilim peynir
Domates
1 dilim ekmek
ara
türk kahvesi
Yarım çikolata
akşam
1 kase çorba
6 tane sarma
su 2 lt
30 dk yürüyüş
Cok guzel canim moral bozma. Sağlıksız birsey yok yediklerind3Dunku benim kahvalti yapmadim ogle karnabahar yemegi ,4zeytin ,yarim kpya biber
Aksam ispanak ,2kasik yogurt, 2minik kofte
Arada elma,2kurukayisi,kahve ,cay
30dkzumba yaptim
Havalar isinmya basladi ama benim modum dustu sanki
Bende sana yazacaktim nerdesin diye. Bugün telafi edersin inşallahBende dun nöbetteydim. Bol yemeli gecti. Insallah bol bol calistigim icin yakmisimdir.
Cok yorulmusum ama cnm. Alerji oldum bi de bogazlarim falan kasiniyor. Dün zor gecirdim nöbetimi. Bugünde 12 ye kdr uyudum. Suan yatsam yine uyurum da cocuklarla vakit gecirmeye zorluyorum kendimiBende sana yazacaktim nerdesin diye. Bugün telafi edersin inşallah
Geçmiş olsun canımCok yorulmusum ama cnm. Alerji oldum bi de bogazlarim falan kasiniyor. Dün zor gecirdim nöbetimi. Bugünde 12 ye kdr uyudum. Suan yatsam yine uyurum da cocuklarla vakit gecirmeye zorluyorum kendimi