Biraz daha dinle kendini canım istersen bu sürede biraz ev dışımdan kişilerle mesafeli ol. Baktım devam ediyor dayanamıyosun test verirsiniz. İnşallau yoktur ama belki ishale bağlıdır üşütmüşündür çarptırmışsındırİşte bu bende normalde olmayan birşey. Birde cocuklar 10 gün kadar hastaydi. Hatta onceki pazar acile götürdük antibiyotik verdiler. Cuma da ishal başladi. Eşim ve büyük kiz da birşey yok şuan. Bebekle bende var. İşte bende de ağrı var ekstra
Yaptirmayada korkuyorum
Canim zaten ben o konularda dikkatliyim kimseyle temasimiz yok. Yusra park diye yalvariyor cikarmiyorumBiraz daha dinle kendini canım istersen bu sürede biraz ev dışımdan kişilerle mesafeli ol. Baktım devam ediyor dayanamıyosun test verirsiniz. İnşallau yoktur ama belki ishale bağlıdır üşütmüşündür çarptırmışsındır
Of yaa bitmedi gitti şu çocuklar çocukluğunu yaşayamadı resmenCanim zaten ben o konularda dikkatliyim kimseyle temasimiz yok. Yusra park diye yalvariyor cikarmiyorum
Eylülde anaokuluna baslaticam bu yüzdenOf yaa bitmedi gitti şu çocuklar çocukluğunu yaşayamadı resmen
Biran evvel bitse artık rahatlasakEylülde anaokuluna baslaticam bu yüzdeneskiden erken vermem diyodum
Afiyet olsunnKahvaltim +1 dlm ekmek
Az once 1 haşlama patates, 4yk yogurt
Ara ogune muz dedi ama evde yok napcam bilmiyorum. Bugun içim cok fena
Evet senin şimdi dikkat etmen lazim. Emzirdigim icin baslarda bende maydanoz nane hic yemedim. Menun güzel afiyet olsun canımBiran evvel bitse artık rahatlasak
Afiyet olsunn
benimde kahvaltım
1 sahanda yumurta kaju baharatı attım üstüne
1 dilim peynir
2 zeytin
3 4 dilim donates
Roka
1 küçük küp tahin helvası
1 dl ekmek
kahvaltılarda rokaya fena taktım çok seviyoeumaslında maydonoz da çok seviyorum kahvaltıda ama bu rahmi kastırıyor falan ya o yüzden korkuyorm her zaman yemeğe
Verirsin canım hiç bozma düzenini benimde öyle yolum uzun 70lere insem daha bir mutlu olucam sonra 60lar olursa fevkaledenin fevkindeNe guzel eksilere gecmissiniz kizlar. Ben de eksideyim 98 kiloyum. Ama yolum coook cok uzun. Insallah sizin gördugünüz rakamlari görmeyi bana tekrardan nasip eder Rabbim
Anlamiyorum cnmya. Cokta dikkatliyim. Az yiyorm spor yapiyorm. Ama baslarken zaten 99.8 dim. Suan 98 oldum. 3 haftaya yakin zamandir daha fazla vermem gerekmezmiydi? Sonucta kilom fazla yani benim verdigim kilonun da fazla olmasi gerekmiyor mu? Bu hizla girdersem 5 senede falan veririm ben bu kiloyuVerirsin canım hiç bozma düzenini benimde öyle yolum uzun 70lere insem daha bir mutlu olucam sonra 60lar olursa fevkaledenin fevkinde
Bende 94tüm hatta 96 bile gördüğünü hatırlıyorum. O 5 kiloyu çok rahat verdin. Gerisini dopru dürüst toparlayamadım ama olucak inanıyorum
Evet öyle olması gerekiyor aöa sanırım hemşiresin bilirsin gerci ama değerlerine baktırdınmı canım. Mesela tiroid insülinndirenci gibi şeyler kilo yapar ve zor verdirir diye biliyorumAnlamiyorum cnmya. Cokta dikkatliyim. Az yiyorm spor yapiyorm. Ama baslarken zaten 99.8 dim. Suan 98 oldum. 3 haftaya yakin zamandir daha fazla vermem gerekmezmiydi? Sonucta kilom fazla yani benim verdigim kilonun da fazla olmasi gerekmiyor mu? Bu hizla girdersem 5 senede falan veririm ben bu kiloyu
Ahh cnm. Baktirmazmiyim. 6 ayda bir test veriyorum. Ama yok anacim. Kilo almami gerektirecek hicbir derdim yok cok sükür. Ama niye veremiyorm bilmiyorm. Sinir geliyor bana bazen zaten veremiyorm cabalamaya da grk yok diyorum. Sonra da diyet spor yapmasam daha cok alirdim en azindan simdi minik minikte olsa eksiliyor kilom diyorum. Kafalar karisik yaniEvet öyle olması gerekiyor aöa sanırım hemşiresin bilirsin gerci ama değerlerine baktırdınmı canım. Mesela tiroid insülinndirenci gibi şeyler kilo yapar ve zor verdirir diye biliyorum
Nöbete kaldığın dönemlerde olyyor anladığım kadarıyla belki uyku düzensizliğide ödem yapıyor olabilir canımAhh cnm. Baktirmazmiyim. 6 ayda bir test veriyorum. Ama yok anacim. Kilo almami gerektirecek hicbir derdim yok cok sükür. Ama niye veremiyorm bilmiyorm. Sinir geliyor bana bazen zaten veremiyorm cabalamaya da grk yok diyorum. Sonra da diyet spor yapmasam daha cok alirdim en azindan simdi minik minikte olsa eksiliyor kilom diyorum. Kafalar karisik yani
Nöbet konusuna katiliyorm cnm. Nöbetten ciktigimda tartiya en az 1 kilo fazlalik yansiyor. Destegin icin cok sagol cnm. Insallah hayirlisi ile kilolardan kurtuluruzNöbete kaldığın dönemlerde olyyor anladığım kadarıyla belki uyku düzensizliğide ödem yapıyor olabilir canımöyle düşünme kesnlikle bırakmıcaz bir şekilde kırıcaz o zinciri ve gelicek eksiler
Birden azalacak kg kizlar. Takılma bazen uzun sürüyor. Sabirla devam eden kazaniyorNöbet konusuna katiliyorm cnm. Nöbetten ciktigimda tartiya en az 1 kilo fazlalik yansiyor. Destegin icin cok sagol cnm. Insallah hayirlisi ile kilolardan kurtuluruz
Ediyorum cnm. Sporumu biraz artirdim bakalim faydasi olacak mi...Birden azalacak kg kizlar. Takılma bazen uzun sürüyor. Sabirla devam eden kazaniyor