Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

İşte bu bende normalde olmayan birşey. Birde cocuklar 10 gün kadar hastaydi. Hatta onceki pazar acile götürdük antibiyotik verdiler. Cuma da ishal başladi. Eşim ve büyük kiz da birşey yok şuan. Bebekle bende var. İşte bende de ağrı var ekstra
Biraz daha dinle kendini canım istersen bu sürede biraz ev dışımdan kişilerle mesafeli ol. Baktım devam ediyor dayanamıyosun test verirsiniz. İnşallau yoktur ama belki ishale bağlıdır üşütmüşündür çarptırmışsındır

Biraz daha dinle kendini canım istersen bu sürede biraz ev dışımdan kişilerle mesafeli ol. Baktım devam ediyor dayanamıyosun test verirsiniz. İnşallau yoktur ama belki ishale bağlıdır üşütmüşündür çarptırmışsındır
Canim zaten ben o konularda dikkatliyim kimseyle temasimiz yok. Yusra park diye yalvariyor cikarmiyorum

Kahvaltim +1 dlm ekmek

Az once 1 haşlama patates, 4yk yogurt

Ara ogune muz dedi ama evde yok napcam bilmiyorum. Bugun içim cok fena

Eklentiler

• IMG_20210608_093010_958.jpg
    IMG_20210608_093010_958.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 30
Eylülde anaokuluna baslaticam bu yüzden 😞 eskiden erken vermem diyodum
Biran evvel bitse artık rahatlasak😞😞

Kahvaltim +1 dlm ekmek

Az once 1 haşlama patates, 4yk yogurt

Ara ogune muz dedi ama evde yok napcam bilmiyorum. Bugun içim cok fena
Afiyet olsunn

benimde kahvaltım
1 sahanda yumurta kaju baharatı attım üstüne
1 dilim peynir
2 zeytin
3 4 dilim donates
Roka
1 küçük küp tahin helvası
1 dl ekmek

kahvaltılarda rokaya fena taktım çok seviyoeum😍😍 aslında maydonoz da çok seviyorum kahvaltıda ama bu rahmi kastırıyor falan ya o yüzden korkuyorm her zaman yemeğe 😂

Biran evvel bitse artık rahatlasak😞😞

Afiyet olsunn

benimde kahvaltım
1 sahanda yumurta kaju baharatı attım üstüne
1 dilim peynir
2 zeytin
3 4 dilim donates
Roka
1 küçük küp tahin helvası
1 dl ekmek

kahvaltılarda rokaya fena taktım çok seviyoeum😍😍 aslında maydonoz da çok seviyorum kahvaltıda ama bu rahmi kastırıyor falan ya o yüzden korkuyorm her zaman yemeğe 😂
Evet senin şimdi dikkat etmen lazim. Emzirdigim icin baslarda bende maydanoz nane hic yemedim. Menun güzel afiyet olsun canım

Ne guzel eksilere gecmissiniz kizlar. Ben de eksideyim 98 kiloyum. Ama yolum coook cok uzun. Insallah sizin gördugünüz rakamlari görmeyi bana tekrardan nasip eder Rabbim🙏

Bugünki menüm
Sabah
Kahve

Ögle
Patlican musakka 1 tabak
Cacik 1 kase

Ara
1 top dondurma

Aksam
3 tane tavuk budu haslama
Yogurt

Spor
40dk eliptik
50 squat
5bin adim

Ne guzel eksilere gecmissiniz kizlar. Ben de eksideyim 98 kiloyum. Ama yolum coook cok uzun. Insallah sizin gördugünüz rakamlari görmeyi bana tekrardan nasip eder Rabbim🙏
Verirsin canım hiç bozma düzenini benimde öyle yolum uzun 70lere insem daha bir mutlu olucam sonra 60lar olursa fevkaledenin fevkinde 😍
Bende 94tüm hatta 96 bile gördüğünü hatırlıyorum. O 5 kiloyu çok rahat verdin. Gerisini dopru dürüst toparlayamadım ama olucak inanıyorum

Sabah kahvaltımı yazmıştım
Ara
Türk kahvesi
Küçük bir haşlanmış mısır

akşam 18:00
1 kepçe tarhana çorbası
3 tane fırında tavuk kanat
1 yk pilav
Salata
Yoğurtlu semizotu

su şuanlık 2600 lt
Sporum yok 😒

Verirsin canım hiç bozma düzenini benimde öyle yolum uzun 70lere insem daha bir mutlu olucam sonra 60lar olursa fevkaledenin fevkinde 😍
Bende 94tüm hatta 96 bile gördüğünü hatırlıyorum. O 5 kiloyu çok rahat verdin. Gerisini dopru dürüst toparlayamadım ama olucak inanıyorum
Anlamiyorum cnmya. Cokta dikkatliyim. Az yiyorm spor yapiyorm. Ama baslarken zaten 99.8 dim. Suan 98 oldum. 3 haftaya yakin zamandir daha fazla vermem gerekmezmiydi? Sonucta kilom fazla yani benim verdigim kilonun da fazla olmasi gerekmiyor mu? Bu hizla girdersem 5 senede falan veririm ben bu kiloyu😅

Anlamiyorum cnmya. Cokta dikkatliyim. Az yiyorm spor yapiyorm. Ama baslarken zaten 99.8 dim. Suan 98 oldum. 3 haftaya yakin zamandir daha fazla vermem gerekmezmiydi? Sonucta kilom fazla yani benim verdigim kilonun da fazla olmasi gerekmiyor mu? Bu hizla girdersem 5 senede falan veririm ben bu kiloyu😅
Evet öyle olması gerekiyor aöa sanırım hemşiresin bilirsin gerci ama değerlerine baktırdınmı canım. Mesela tiroid insülinndirenci gibi şeyler kilo yapar ve zor verdirir diye biliyorum 😬

Evet öyle olması gerekiyor aöa sanırım hemşiresin bilirsin gerci ama değerlerine baktırdınmı canım. Mesela tiroid insülinndirenci gibi şeyler kilo yapar ve zor verdirir diye biliyorum 😬
Ahh cnm. Baktirmazmiyim. 6 ayda bir test veriyorum. Ama yok anacim. Kilo almami gerektirecek hicbir derdim yok cok sükür. Ama niye veremiyorm bilmiyorm. Sinir geliyor bana bazen zaten veremiyorm cabalamaya da grk yok diyorum. Sonra da diyet spor yapmasam daha cok alirdim en azindan simdi minik minikte olsa eksiliyor kilom diyorum. Kafalar karisik yani😊

Ahh cnm. Baktirmazmiyim. 6 ayda bir test veriyorum. Ama yok anacim. Kilo almami gerektirecek hicbir derdim yok cok sükür. Ama niye veremiyorm bilmiyorm. Sinir geliyor bana bazen zaten veremiyorm cabalamaya da grk yok diyorum. Sonra da diyet spor yapmasam daha cok alirdim en azindan simdi minik minikte olsa eksiliyor kilom diyorum. Kafalar karisik yani😊
Nöbete kaldığın dönemlerde olyyor anladığım kadarıyla belki uyku düzensizliğide ödem yapıyor olabilir canım 😒 öyle düşünme kesnlikle bırakmıcaz bir şekilde kırıcaz o zinciri ve gelicek eksiler 😍🤗

Nöbete kaldığın dönemlerde olyyor anladığım kadarıyla belki uyku düzensizliğide ödem yapıyor olabilir canım 😒 öyle düşünme kesnlikle bırakmıcaz bir şekilde kırıcaz o zinciri ve gelicek eksiler 😍🤗
Nöbet konusuna katiliyorm cnm. Nöbetten ciktigimda tartiya en az 1 kilo fazlalik yansiyor. Destegin icin cok sagol cnm. Insallah hayirlisi ile kilolardan kurtuluruz🥰

İyi akşamlar.

Sabah 9.30
Resimde + 1 dlm ekmek

13.00
1 haslama patates+ 4 yk yogurt

Ara ihlamur

17.30
Yarim kase mercimek corbasi
5 izgara köfte
3 yk bulgur
Salata
Ayran