Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Tatlının tarifi ne canım çok güzel gözüküyor

İnşallahj
Goz karari sut ve irmik. Kakao, yarim paket vanilin. Bir yumurta sarısı. İyice pisirdim. Altini kapatip 1 yk dan az bal ekledim. Arasina cok az cikolata koydum. Dolapta bekletilip de yenilebilir ben hava serin diye ılık yedim :)

Bugünkü menüm

11.30
Kizlarla ortak peynirli yumurta. 3 yumurta kirmiştim 1.5 yemisimdir
Nescafe
Biraz zeytin
Domates salatalik
1 dlm ekmek

Ara yeşilçay

Ara fit tatli, turk kahvesi

Akşam 18.40
Patates haslamasi
Cacik
Zeytin

Eklentiler

• IMG_20210607_183814_795.jpg
    100,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210607_154020_698.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 30
Goz karari sut ve irmik. Kakao, yarim paket vanilin. Bir yumurta sarısı. İyice pisirdim. Altini kapatip 1 yk dan az bal ekledim. Arasina cok az cikolata koydum. Dolapta bekletilip de yenilebilir ben hava serin diye ılık yedim :)
Çok iyi ya benimde aklıma gelse böyle canım istediğinde

Benim bugünki menüm;
Sabah
2 dilim ekmek arasında
Peynir
Domates
Roka
Çay

Akşam
1 kase çorba
2 dolma

ara türk kahvesi
1 haşlanmış mısır

su 3 lt

Bugun karisik yedim biraz sbah 1recelli krep
Ara yarim haslnmis misir ,yarim elma
Aksam 4 5kasik bezelye yemegi ,2d.salam ,2d ekmek
Biraz bitter cikolata
Spor 30dk kosu ,30dk leslie

Sihirli baharatları takip ediyorum Ama o kadar çok vakit alıyorki hikayeleri çok atıyorlar ya çoğunu tık tık geçiyorum ama krizim geldiğinde girip bakıcam
Stayfit ten daha çok yapiyorum ben. Ama bugun keske yapmasaydim. Bizde ishal yeniden basladi. Diyetisyene soyledim ona uygun menü verdi. Menulerime şaşmayin

nerdeyse her 3kilodan sonra takildim canim 2kilo daha veriyim o zaman kas calsiicam ,simdi kalori yakiyorum
İnşallah bu yaz hedefine ulaşmış olcaksin. Bende dun gece yatmadan 20 dk yerinde yurume yaptim. Ama cok agrilarim var. Spordan mi kaynaklı, yoksa covit falanmi oldum diyorum kafayi yicem. İshalde yeniden basladi eslemde de bende de

Hastanede test yapmadilar mi canim ,ishalden gidince cocukta olsa yapildigini duymustum esin nasil onda belirti var mi ?

Stayfit ten daha çok yapiyorum ben. Ama bugun keske yapmasaydim. Bizde ishal yeniden basladi. Diyetisyene soyledim ona uygun menü verdi. Menulerime şaşmayin
Aa gecmiş olsun mavim, onunla alakası varmıdır ki. Biraz toparlasın miğde ile bağırsaklar kendini bari beslenmeni ona göre yapta evet

Aa gecmiş olsun mavim, onunla alakası varmıdır ki. Biraz toparlasın miğde ile bağırsaklar kendini bari beslenmeni ona göre yapta evet
İshale gore beslenme verdi diyetisyende. Sirt bel agrim var o suphelendirdi coronadan

İshale gore beslenme verdi diyetisyende. Sirt bel agrim var o suphelendirdi coronadan
Hmm canım istersen biraz dinle kendini geçmeyecek gibiyse bi test verirsin. Benim kronik boğaz ağrım var hep haftada bir ağrır bir kere azcık terliyim üstümü değişmiyim hemen ağrır. Artık alıştım ağrıdığında hemen benimde corona geliyor aklıma ama biraz bekliyorum kendimi dinliyorum artıcakmı geçicekmi artarsa teste

İşte bu bende normalde olmayan birşey. Birde cocuklar 10 gün kadar hastaydi. Hatta onceki pazar acile götürdük antibiyotik verdiler. Cuma da ishal başladi. Eşim ve büyük kiz da birşey yok şuan. Bebekle bende var. İşte bende de ağrı var ekstra

Insallah yoktur canim eger varsada dddigin gibi 10gun olduysa zaten gecmek uzeredir ,bugun kotu hissedersen test yaptir istersen icinde suphe kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…