Goz karari sut ve irmik. Kakao, yarim paket vanilin. Bir yumurta sarısı. İyice pisirdim. Altini kapatip 1 yk dan az bal ekledim. Arasina cok az cikolata koydum. Dolapta bekletilip de yenilebilir ben hava serin diye ılık yedim :)Tatlının tarifi ne canım çok güzel gözüküyor
İnşallahj
Çok iyi ya benimde aklıma gelse böyle canım istediğindeGoz karari sut ve irmik. Kakao, yarim paket vanilin. Bir yumurta sarısı. İyice pisirdim. Altini kapatip 1 yk dan az bal ekledim. Arasina cok az cikolata koydum. Dolapta bekletilip de yenilebilir ben hava serin diye ılık yedim :)
Instagram da sihirlibaharatlar ve statfitdelicios hesaplarina bak :)Çok iyi ya benimde aklıma gelse böyle canım istediğinde
Sihirli baharatları takip ediyorum Ama o kadar çok vakit alıyorki hikayeleri çok atıyorlar ya çoğunu tık tık geçiyorumInstagram da sihirlibaharatlar ve statfitdelicios hesaplarina bak :)
İlla takilacaksin diye birsey yok. Zaten artik kgdan cok incelmeyi baz al bence canimSimdi uzun zmanda 59 da takilirim biraz daha hafifelsem keske
Stayfit ten daha çok yapiyorum ben. Ama bugun keske yapmasaydim. Bizde ishal yeniden basladi. Diyetisyene soyledim ona uygun menü verdi. Menulerime şaşmayinSihirli baharatları takip ediyorum Ama o kadar çok vakit alıyorki hikayeleri çok atıyorlar ya çoğunu tık tık geçiyorumama krizim geldiğinde girip bakıcam
İlla takilacaksin diye birsey yok. Zaten artik kgdan cok incelmeyi baz al bence canim
İnşallah bu yaz hedefine ulaşmış olcaksin. Bende dun gece yatmadan 20 dk yerinde yurume yaptim. Ama cok agrilarim var. Spordan mi kaynaklı, yoksa covit falanmi oldum diyorum kafayi yicem. İshalde yeniden basladi eslemde de bende denerdeyse her 3kilodan sonra takildim canim 2kilo daha veriyim o zaman kas calsiicam ,simdi kalori yakiyorum
Hastanede test yapmadilar mi canim ,ishalden gidince cocukta olsa yapildigini duymustum esin nasil onda belirti var mi ?İnşallah bu yaz hedefine ulaşmış olcaksin. Bende dun gece yatmadan 20 dk yerinde yurume yaptim. Ama cok agrilarim var. Spordan mi kaynaklı, yoksa covit falanmi oldum diyorum kafayi yicem. İshalde yeniden basladi eslemde de bende de
Aa gecmiş olsun mavim, onunla alakası varmıdır ki. Biraz toparlasın miğde ile bağırsaklar kendini bari beslenmeni ona göre yapta evetStayfit ten daha çok yapiyorum ben. Ama bugun keske yapmasaydim. Bizde ishal yeniden basladi. Diyetisyene soyledim ona uygun menü verdi. Menulerime şaşmayin
Yok yapmadilar. Rotadir dediler yollladilarHastanede test yapmadilar mi canim ,ishalden gidince cocukta olsa yapildigini duymustum esin nasil onda belirti var mi ?
İshale gore beslenme verdi diyetisyende. Sirt bel agrim var o suphelendirdi coronadanAa gecmiş olsun mavim, onunla alakası varmıdır ki. Biraz toparlasın miğde ile bağırsaklar kendini bari beslenmeni ona göre yapta evet
Hmm canım istersen biraz dinle kendini geçmeyecek gibiyse bi test verirsin. Benim kronik boğaz ağrım var hep haftada bir ağrır bir kere azcık terliyim üstümü değişmiyim hemen ağrır. Artık alıştım ağrıdığında hemen benimde corona geliyor aklıma ama biraz bekliyorum kendimi dinliyorum artıcakmı geçicekmi artarsa testeİshale gore beslenme verdi diyetisyende. Sirt bel agrim var o suphelendirdi coronadan
İşte bu bende normalde olmayan birşey. Birde cocuklar 10 gün kadar hastaydi. Hatta onceki pazar acile götürdük antibiyotik verdiler. Cuma da ishal başladi. Eşim ve büyük kiz da birşey yok şuan. Bebekle bende var. İşte bende de ağrı var ekstraHmm canım istersen biraz dinle kendini geçmeyecek gibiyse bi test verirsin. Benim kronik boğaz ağrım var hep haftada bir ağrır bir kere azcık terliyim üstümü değişmiyim hemen ağrır. Artık alıştım ağrıdığında hemen benimde corona geliyor aklıma ama biraz bekliyorum kendimi dinliyorum artıcakmı geçicekmi artarsa teste
İşte bu bende normalde olmayan birşey. Birde cocuklar 10 gün kadar hastaydi. Hatta onceki pazar acile götürdük antibiyotik verdiler. Cuma da ishal başladi. Eşim ve büyük kiz da birşey yok şuan. Bebekle bende var. İşte bende de ağrı var ekstra
Yaptirmayada korkuyorumInsallah yoktur canim eger varsada dddigin gibi 10gun olduysa zaten gecmek uzeredir ,bugun kotu hissedersen test yaptir istersen icinde suphe kalmaz