- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuvalete cikana kadar yemeden dayanabilirsen tekrar tartilsan canim ,siskinligin varsa arti gelmen gayet normalGünaydın kızlarrr
Resmen kendimle dalga geçiyor gibiyim. Bi iniyoeum sonra hayde geri başa.
88.2 87.5 civarlarında çıkıyorum bugün. Anlamıyorum yediğimden mi.
Yoksa cumartesi çatlatma iğneai oldum kızlar dün aşırı karnım şiş ve ağrılarım vardı.
bugümde hala şişlik var tuvalete çıkamadım. Ondan olabilirmi
Daha yemedimm su içtim sadece canım birazdan tartılcam tekrarTuvalete cikana kadar yemeden dayanabilirsen tekrar tartilsan canim ,siskinligin varsa arti gelmen gayet normal
Maşallah canım sanaEki Görüntüle 2865792
Cok sukur 60ida kirdim cok mutluyum tekrar 5lere inebildigim icin pazartesi kactim unuttum ama sali 60.2 ydim
-700 gram
Canim iğne şişlik yapabilir. Tartiyi baz alma bu aralarGünaydın kızlarrr
Resmen kendimle dalga geçiyor gibiyim. Bi iniyoeum sonra hayde geri başa.
88.2 87.5 civarlarında çıkıyorum bugün. Anlamıyorum yediğimden mi.
Yoksa cumartesi çatlatma iğneai oldum kızlar dün aşırı karnım şiş ve ağrılarım vardı.
bugümde hala şişlik var tuvalete çıkamadım. Ondan olabilirmi
Harikasin canim tebrik ederimEki Görüntüle 2865792
Cok sukur 60ida kirdim cok mutluyum tekrar 5lere inebildigim icin pazartesi kactim unuttum ama sali 60.2 ydim
-700 gram
Yine tartıldım yine aynı ya direk motivasyonumu düşürüyor böyle olunca cumaya kadar tartılmıcam bakalımCanim iğne şişlik yapabilir. Tartiyi baz alma bu aralar
Muhteşemsin canım maşallahBende nihayet eksiye geçtim. Artik durmak istemiyorum 10 gün takildigim yeter
17 mayıs 85.5
Bugun 81.8
Fark:3.7
Harikasin canim tebrik ederim
Şekersiz 21 güne kac ile baslamistin
Bende nihayet eksiye geçtim. Artik durmak istemiyorum 10 gün takildigim yeter
17 mayıs 85.5
Bugun 81.8
Fark:3.7
İgne sislik yapar mutlaka. Kullandigin ilaclarda oyle. Sen guzel beslenmeni sakın bozmaYine tartıldım yine aynı ya direk motivasyonumu düşürüyor böyle olunca cumaya kadar tartılmıcam bakalım
Canim senin kilonda normal. Bana bakip moralini bozma. Bende odem de coktu ilk hafta zaten epey vermiştim.Resme baktimda 60.4 yaziyor canim ona gore 1.100 vermisim 3haftada az aslinda ama daha cok inceldim bu kez o yuzden mutluyum
Tebrikler canim en cok fark sende kacamaksiz olsan 5kiloyu gorucekmissin
Sagol canim ilkinde benimde cok ödemim gitmisti ,bu haftada baska seyler denjycem bakalim izne kadar neler olucakCanim senin kilonda normal. Bana bakip moralini bozma. Bende odem de coktu ilk hafta zaten epey vermiştim.
Evet sekersiz yapinca cok guzel kg gidiyor.
Şimdi şöyle düşün sen 60 kgda atiyorum 25 kg yag kutlen var. 1.5 kg bundan kurtulsan sendeki incelme daha belirgin. Ben 85 kg nerden baksan 40 45 kg yag kutlesi ve 3.5 kg cok bir kayıp degil
Turkiyeye mi geleceksiniz, izin ne zaman.Sagol canim ilkinde benimde cok ödemim gitmisti ,bu haftada baska seyler denjycem bakalim izne kadar neler olucak
Bozmayacağım canım inşallah biran evvel inerim ya artıkİgne sislik yapar mutlaka. Kullandigin ilaclarda oyle. Sen guzel beslenmeni sakın bozma
Birden iner gör bakBozmayacağım canım inşallah biran evvel inerim ya artık
Turkiyeye mi geleceksiniz, izin ne zaman.
Bizde 15 16 temmuzda izne cikicaz zaten bayram gelmiş oluyor. 39 gunde 7 kg hedefim var bugunu 82 olarak hesapladim inşallah 75le giderim
Tatlının tarifi ne canım çok güzel gözüküyorSabah kahvalti geçti bende tatlı yaptim
İnşallahjBirden iner gör bak