Şekersiz 21 gün--- 17 Mayıs - 06 Haziran

Beni en cok motive eden senin verdigin kilolar ve azmin oldu canim ,eger buraya katilmasaydim hala 65den dusememis olurdum gecn yazdan beri ayni kilodaydim ,sana cok tesekkur ederim ❤
Ne demek canim birilerine faydam olabiliyorsa benden mutlusu yok bende her zaman icin benden daha fazla veren kisilere bakiyorum. Gercekten zor bir surec. Ozellikle bizim gibi 2 küçük çocuğu olanlar icin gercekten cok zor. Yaşamayan anlayamwz

Bugun bitti yarin guzel bir gün bunu unutma
Kuru kahve deme bana yillar once koyde hastalandım ve annem herkesin dedigi seyleri uzerimde denedi daha cok hasta oldum wcden asla cikamiyodum

Tabiki oluyor canim❤Kesinlikle canim ,iyiki varlar iyiside ayri ayri cok seviyorum cok sukur ama bazen gercekten dayanamiyorum aksam uyusalar diye bekliyorum,uyuyuncada kizdim diye pisman oluyorum ins.hepsi gecicek ❤

Bugun bitti yarin guzel bir gün bunu unutma
Kuru kahve deme bana yillar once koyde hastalandım ve annem herkesin dedigi seyleri uzerimde denedi daha cok hasta oldum wcden asla cikamiyodum
Kesinlikle öyle yedik diye devamını getirmiyoruz yarın aynı tempoda devam ediyoruz
ay bana da annemin uyguladığı bir yöntemdi o ah bu anneler

Selam
3 gundur az yiyerek nerwdeyse ac gezerekama diyete uygun seyler yemeyerek (kisir gibi patates salatasi gibi seyler yiyerek) kilom yerinde sayiyor.ama bayagi ac kaldim diyebilirim.normal yesem kesin kilo alirdim.orasi ayri.metom da yavasladi herhalde
Neyse bir kez daha anladim ki yag yakan seyler yemek cok onemli.oyle seyler yesem ve bu kadar ac kalsam kesin yarim kilo falan giderdibugun taze fasulyemi yaptim. Yarina da proteinli birseyler yaparsam birkac gun boyle donusumlu yaparsam cumaya eksi 1 gorurum insallah.daha 4 gun var cumaya gecen haftadan beri yerimde sayiyorum

Bizler için sabit kalmakta meziyet canim

Menü yazayim. Iyi geciremem sandim ama iyi gecti bence günüm.

Sabah
Kahve

Ögle
1 kepce kurufasulye
Yogurt

Aksam
Somon izgara 1 porsiyon
Salata

Spor
10bin adim

Sabah 1/2patatesli yumurta ,1/2 yk kasigi kavurma,2 d.domates cay
Ara 10findik ,1 granola bar
Aksam 4 ızgara kanat , 3y.k közlenmiş slata ,1k.makarna
Bugun ogleden sonra aile piknigindeydik bu kadarda bitirdim
Sadece 25dk kosu ama 9500 adim yaptim

Günaydın kızlarrr
Resmen kendimle dalga geçiyor gibiyim. Bi iniyoeum sonra hayde geri başa.
88.2 87.5 civarlarında çıkıyorum bugün. Anlamıyorum yediğimden mi.
Yoksa cumartesi çatlatma iğneai oldum kızlar dün aşırı karnım şiş ve ağrılarım vardı.
bugümde hala şişlik var tuvalete çıkamadım. Ondan olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…