Canim neden moralimiz bozulsun. Ben bu platformda her kim kg verdiyse cok seviniyorumMoralinizi bozmak istemiyorum kizlar bende eksilme var ama pazartesi paylasicam
Hic bozma menülerin iyiydi bu hafta. Vucut korumaya almistirGünaydın ben + yım bugün. Ancak tam anlayamadım. Başta 87.05 çıktım. Sonra 87.55 çıktım. Hangisi bilmiyırum
Ben de +300Gunaydin kizlar. Gecen haftaya gore +300 gr. Artimin cogunu verdim ama beni 2 hafta geriye atmis oldu...
Gider inşallah canim artik dikkat edicezBen de +300
Gecen h. CuMartesi tartilmistim.yarini baz alicam.yarina kadar gitse bari.
Canim neden moralimiz bozulsun. Ben bu platformda her kim kg verdiyse cok seviniyorum
Gider inşallah canim artik dikkat edicez
Ben de +300
Gecen h. CuMartesi tartilmistim.yarini baz alicam.yarina kadar gitse bari.
Yok yok bozmam canım devam böyleHic bozma menülerin iyiydi bu hafta. Vucut korumaya almistir
Sabahta 2 dilim ekmekle hindi fumeli kasarli tost, salata domates ve filtre kahve vardi. Aksam yemeginden once de yesilcay icerim
Anliyorum cnm seni. Bende katilmistim. Anka cim kaptanimizdi iyi gidiyordu aslinda hersey. Sonra ben safra kesesinden ameliyat oldum. Ayrilmak zorunda kaldim. Sonra da tekrar dönemedim iste.Onlarda hakli aslinda 100 gr bile yuzdelikleri etkiliyor siralama değişiyor. Ama ben olumsuzluktan cok cabuk etkilenen biriyim. Birde kilom yuksekken katildim bir baktım benim hedefim olan kiloda olan insanlar kilo vermeye çalışıyorbu tabiki güzel birşey ama beni olumsuz etkiledi işte
Aksine cnm mutlu olurum senin adina. Bize de motivasyon olur hem. Emek verince eksiye düsüyor olmakMoralinizi bozmak istemiyorum kizlar bende eksilme var ama pazartesi paylasicam
Bir galeta daha yememek icin zor durdum zatenAfiyet olsun canim ,o aclik aninda hic yemezsem yemekte asla doymamis oluyorum ben yabi turlu tutturamadim
Bir galeta daha yememek icin zor durdum zaten18.00 gibi akşam yemeği yerim onu bekliyorum. Birde ben boyle ac kaldikca kg verdigimi dusunuyorum
Bende bozulsa diye gözüne bakiyorum ama bozulmuyoKesinlikle canim qc kaldıkça yaglari yiyoruz ,ama icim kemiriliyor resmensu yag kas tartisinndan alicam en sonunda hayir evdekide saglam kiyamiyorum