Ben bugün evi temizliğini yaptim biraz. Kizlar daha iyi canim sagolEvet yarın evde biraz zumba leslie falanda eklicem. Akşam yemeğini hafif bitiricem. Sıvılara ağırlık vericem inşallah
sen nasılsın kızın nasıl oldu canım
Ay ben bir türlü bu bahar temizliğine adabte olamadım bu yaz ya. Camları sildim perdeleri yıkadım. 1 hafta oldu başka hiçbir işe dokunmadımBen bugün evi temizliğini yaptim biraz. Kizlar daha iyi canim sagol
Insallah cnm. Senin menün de cok güzel bu arada.Cok güzel menü. Sporuda yapabildiysen harika bir eksi gelir bu hafta
Bende parca parca yaptım hâla da bitmedi.bbitecek gibi de değilAy ben bir türlü bu bahar temizliğine adabte olamadım bu yaz ya. Camları sildim perdeleri yıkadım. 1 hafta oldu başka hiçbir işe dokunmadım
Ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim inşallah daha iyi olcak artıkInsallah cnm. Senin menün de cok güzel bu arada.
Bende bi başlasam mutfak dolap içlerini temizleyip düEnlesem sanki gerisi gelicek. Ama elim birtürlü gitmiyorBende parca parca yaptım hâla da bitmedi.bbitecek gibi de değil
Evet yarın evde biraz zumba leslie falanda eklicem. Akşam yemeğini hafif bitiricem. Sıvılara ağırlık vericem inşallah
sen nasılsın kızın nasıl oldu canım
Az once 2 incir 3 findik yedim. Geceyi kapadim artik. İnsallah en azindan artimi temizlerim
Canim cok iyi gidiyosun bence bu 21 günü en iyi degerlendiren sen oldun
Evet evet baya iyi heryeri çalıştırıyor vücudunBugun ilkkex zumba denedim bende ,bikac kez izleyip begenmemistim bu harikaydi kaslarimi cok iyi hissediyorum
Puffs... benimde hic temizlik yapasim yok bugünyaa...Bende bi başlasam mutfak dolap içlerini temizleyip düEnlesem sanki gerisi gelicek. Ama elim birtürlü gitmiyor
Benimde ya temiz ev bir süpürge tutcaktım yine ama şimdi yan bina da yengem kahve içmeye çağırdı şimdi o daha cazip geldi gideyimde zaten sağlık ocağına gitcektim iğne olmaya. Yürüyüşümüde yapar gelirimPuffs... benimde hic temizlik yapasim yok bugünyaa...
Aynen bakinca bana da daha cazip geldi cnm. Git güzel güzel kahveni ic, sohbetini et. Sonra da islerini halledip yürüyüs te yap ohh mis.Benimde ya temiz ev bir süpürge tutcaktım yine ama şimdi yan bina da yengem kahve içmeye çağırdı şimdi o daha cazip geldi gideyimde zaten sağlık ocağına gitcektim iğne olmaya. Yürüyüşümüde yapar gelirim
Yaptım geldim şimdi yeşil çayımla kuruyemişimi yiyorumAynen bakinca bana da daha cazip geldi cnm. Git güzel güzel kahveni ic, sohbetini et. Sonra da islerini halledip yürüyüs te yap ohh mis.
Evet evet baya iyi heryeri çalıştırıyor vücudun
Çok iyi yapmışsın yarasın fimfit vücut olsunEvet ama yine yaptim
Afiyet olsun canimSelam. Buyuk kizin hastane randevusu vardi. Sonra da yogundum ugrayamadim.
Menum
08.45
Menemen, 2 dilim ekmek, çay, domates salata
13.30 disarida yedim
Güveç yemeği
Salata yoğurt
1 dilim ekmek
Ara kahve cikolata
18.30
1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek