- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Afiyet olsun canim ,disardada kacirmamissinSelam. Buyuk kizin hastane randevusu vardi. Sonra da yogundum ugrayamadim.
Menum
08.45
Menemen, 2 dilim ekmek, çay, domates salata
13.30 disarida yedim
Güveç yemeği
Salata yoğurt
1 dilim ekmek
Ara kahve cikolata
18.30
1 tabak taze fasulye yemeği
1 dilim ekmek
Sen bugünü iyi gecirdin kuzucum. Darisi yarin benim basima insallah bakalim.Bugünki menüm;
11:00
2 dilim tb ekmeğinden peynirli tost
2 fincan çay
Türk kahvesi
1 hurma
5 dut
yeşil çay
1 avuç kuruyemiş
17:30
1 tabak barbunya yemeği
Turşu, yoğurt
19:00
2 top dondurma
2 lt su
40 dk yürüyüş
Spor telafi eder inşallahSlm canlar. Bugünü cok iyi geciremedim ben.
Sabah
Yarim simit
Peynir
Domates
Ara
1 kase erik
Bikac tane kiraz
Ara
1 dilim islak kek
Aksam
Bikac kasik makarna
Tavuk sote
Spor
40dk eliptik
Afiyet olsun canim. Disarida da guzel bir tercih yapmissin
Ekmek fazla oldu yaAfiyet olsun canim ,disardada kacirmamissin
Cok guzel canimBugünki menüm;
11:00
2 dilim tb ekmeğinden peynirli tost
2 fincan çay
Türk kahvesi
1 hurma
5 dut
yeşil çay
1 avuç kuruyemiş
17:30
1 tabak barbunya yemeği
Turşu, yoğurt
19:00
2 top dondurma
2 lt su
40 dk yürüyüş
Cok pismanimya... Yazmanin güzel tarafi da bu. Yazinca yaptigim hatalari daha iyi gördüm suan. Pazartesiye kdr artik 3 günümü cok iyi gecirecegim. Iyi bir eksim olmazsa motivasyonum kaybolacak cünküSpor telafi eder inşallah
1 dilimi azicik canim ama onkadarda disarinin yorgunluguyla olur ,dayanabilirsen yarin hic tuketmezsinEkmek fazla oldu ya
Cok guzel canim
Gruplara katilsam mi acaba kizlar bi de yaa... Daha motive olur daha cok dikkat edermiyim? Önerir misiniz?
Ben girdim ama tutunamadim. Çünkü takimlarda yüzdelik sorunu ve sorumlulugu agir geliyorGruplara katilsam mi acaba kizlar bi de yaa... Daha motive olur daha cok dikkat edermiyim? Önerir misiniz?
Ben acikcasi dayanamadim. Bazen cok ağır yorumlar geliyor. Sonucta her zaman dort dortluk beslennme olmuyorPazartesiden beri bende katildim canim adim ve sporumdaki artisi farketmissindir ,belirli sinir old.icin tmamlamak zorunda hissediyorsun bakalim tartiya farki ne olucak
Ben acikcasi dayanamadim. Bazen cok ağır yorumlar geliyor. Sonucta her zaman dort dortluk beslennme olmuyor
İnşallah sen olumlu sonuç alirsin. Ben cocuklarla yetişemedim orayaIlk haftam canim yani daha haftada olmadi aslinda.. sporu bosluyorum diye katildim bakalım etkisi oluck mi
Insallah canim .su fazla gorduklerimi atsam cok mutlu olucam tartida nolcak bilmiyorumda olcumde incelmisimİnşallah sen olumlu sonuç alirsin. Ben cocuklarla yetişemedim oraya
Sen de duygusalsin yorumlarindan anlayabiliyorm. Ben de ayniyim kalbim kirildigi zmn devam ettiremiyorm varligimi. Cok haklisin biraz erteleyeyim bu konuyu. Bi süre sonra belki ihtiyacim oldugunda katilirim.Ben acikcasi dayanamadim. Bazen cok ağır yorumlar geliyor. Sonucta her zaman dort dortluk beslennme olmuyor
Onlarda hakli aslinda 100 gr bile yuzdelikleri etkiliyor siralama değişiyor. Ama ben olumsuzluktan cok cabuk etkilenen biriyim. Birde kilom yuksekken katildim bir baktım benim hedefim olan kiloda olan insanlar kilo vermeye çalışıyorSen de duygusalsin yorumlarindan anlayabiliyorm. Ben de ayniyim kalbim kirildigi zmn devam ettiremiyorm varligimi. Cok haklisin biraz erteleyeyim bu konuyu. Bi süre sonra belki ihtiyacim oldugunda katilirim.