- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Yok kuzum olur mu ne yanlis anlamasi. Haklisin yanlis tercihler yaptim. Bol kalori alacagimj bildigim icinde ekstra bisey yemek istemedim. Ben isteyken annem su böregi yapmisti. Onu yiyebileyim diye baska bisey yememeye calistim.Canim yanlış anlama ama yanlış şeyler yiyip aç kalmışsın. Oglen ekmek 1 dilim ekleyebilirsin yine bol limonlu salata. Ara öğünde de kahve yanina kuru meyve ya da yaş meyve ekleyebilirsin
Ay canim sayfayi acmistim yazdim sanıyorum
İki günlük detoksa başladım. İnşallah artilarimi temizlemiş olurum
Yok canim diyetisyenime soyledim. 2 günü ayri liste detoks olarak yazdı. Bende akşam toplu yazarim diye düşündüm.Kabak detoksu mu canim ? Cocuklar cekistirdiyse kalmistir tabi .
Bende 2ogun yemeye calisiyorum o yuzden aksam yazicam
Iyi yapmissin canim.nerdeyse hergun ev topluyorum bende amayine ayni cunku salondayiz tum gun herseyi tasiyor ,digerleri zaten cocuk odasinda normaldeYok canim diyetisyenime soyledim. 2 günü ayri liste detoks olarak yazdı. Bende akşam toplu yazarim diye düşündüm.
Son kalan iki odami temizledim de çocuklarla. Birde yine eslem iki sabahtir erkenden uyanip uyumuyor delirtiyo beni. Hic kendime gelemiyorum kafamı zor topluyorum. Sabah resmen gozlerim acıyodu yauyuttumda şimdi bende uzancam. Uyaninca onlari yikicam sonra da yemek fasli
Hoşgeldin canim
2 haziran menüsüsonunda guzel bir menu yazcam
10.30
2 yk yulaf activia bira ceviz 5 çilek
Yeşilçay
13.30
Semizotlu yeşil mercimekli salata
Ayran
16.50
Turk kahvesi
4 5 k.kayisi
6 7 findik
19.00
1 tabak mantar sote
Salata
2 yk yogurt
1 dlm ekmek
Az once 2 incir 3 findik yedim. Geceyi kapadim artik. İnsallah en azindan artimi temizlerimCok guzel canim ,bol eksi getirsin ins
Cok güzel menü. Sporuda yapabildiysen harika bir eksi gelir bu haftaBende menu vereyim kızçeler
Sabah
Kahve
Ögle
1 tabak türlü
1 dilim karpuz
Ara
1muz
Aksam
Izgarada et
Salata
2 dilim ekmek
Spor
7bin adim
40 dk da eliptik yapmaya calisacagim(bugün hic canim istemiyor)
Canim cok iyi gidiyosun bence bu 21 günü en iyi degerlendiren sen oldunKahvalti 1dilimden sebzeli jarisik tost ,2zeytin ,cay
Ara yarim seftali ,2dil.karpuz ,espresso
Aksam tavuk corbasi sehriyesiz ,salata ,
5000adim +20dk cardio +30dk spor
Ay tam camdan bakıyordum şimdi aklıma bıraya yazmadığım geldi koştum heldim etiket yapmışsınCookiie nerdesin canim
Ayni gün olmasi kötü olmuş ama yarın eminim cok guzel olur. Bol bol yogurt ve salata ekle yarınBen bugün kötü beslendim
Kahvaltı yapmadım sanah 30 dk yürüyüş yapaarak anneme gittim.
1.5 kase kısır yedim saat 2 gibi.
Akşamda eve geldiğimde eşimin gelmesine az bir zaman vardı. Hemen aparatif kıymalı makarna yaptım.
1 tabakcık tam değil ondan yedim
1.5 lt su içtim yatana kadar 3 yapıcam
Birde yeşilçay içicem vicdanım rahatlasın
Evet yarın evde biraz zumba leslie falanda eklicem. Akşam yemeğini hafif bitiricem. Sıvılara ağırlık vericem inşallahAyni gün olmasi kötü olmuş ama yarın eminim cok guzel olur. Bol bol yogurt ve salata ekle yarın