- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Yok yanlış yazmış sabit tuutamadım 1. Sefer 30 2. 25 verdim sonra sanandım karbonhidrataBende öyle uzun vade tutamıyorum ne yazık ki yaama bu sefer niyetliyim yapıcam.
kiloda verirsin bence canım bir süre sonra alışırız inşallah bunu diyet olarak değilde beslenme, yaşam şekli olarak benimseyebilsek. Diyet değil sağlıklı besleniyoruz diye endekslensek belki daha bağlayıcı olur
Bütün detaylar yaziyor ornek menulerde varPatatesi şekerden mi sayıyoruz? Ben rafine şekeri çıkardık sanıyordum sadece ilk mesajı tekrar bi okiyim
Çok güzel oluyor afiyet olsunŞimdi yulafımı da suya koyacağım yarın sabaha şişip hazır olsun diye, üzerine biraz bal meyve fındık koyarım inşallah, işe gidince yerim
Böbrekleri ve karacigeri yoruyor demisti bir doktor arkadas. Cok icime sinmedi cnm.O güzel yiyeceklerin tadını ala ala yemek varken çokta iyi yapmışsın bence deçok faydasını gören oluyor tabiki çok kilo verende oluyor ama nebileyim
Çok güzel vermişsin ama bravoYok yanlış yazmış sabit tuutamadım 1. Sefer 30 2. 25 verdim sonra sanandım karbonhidrata
Bende öyle olduğunu duymuştum canım valla bide ben anladımki ne yaparsak yaparım boğazımızdan kesmeden olmuyorBöbrekleri ve karacigeri yoruyor demisti bir doktor arkadas. Cok icime sinmedi cnm.
Oo cnm süpersin. Yakinda 8 lerden de kurtulup 7 lere gecis yapacaksin insallahGunaydin kizlar
İnşallah canim. Senden daha fazla kilo ile başlamıştım. O yuzden kilona bakip sakın umutsuz olmaOo cnm süpersin. Yakinda 8 lerden de kurtulup 7 lere gecis yapacaksin insallah
Akşam olmaz canim yarin sabah tartilirsin. Aç karna wc sonrasi olmasi lazimben tartılmayı unuttum, sabah geç kalkınca apar topar çıktım evdenakşam tartılsam olur mu ki
Saol cnm moral oldu bu. Bazen hic gitmeyecekmis gibi geliyor kilolarim. Bazende ilginc sekilde cok motive hissediyorm.İnşallah canim. Senden daha fazla kilo ile başlamıştım. O yuzden kilona bakip sakın umutsuz olma
Bende yasadim ayni seyleri. Hele ilk 10 kg verdigimde hala hic bir kiyafetimin olmamasi cok demoralize etmiştiSaol cnm moral oldu bu. Bazen hic gitmeyecekmis gibi geliyor kilolarim. Bazende ilginc sekilde cok motive hissediyorm.
Verecegimiz kilo fazla yolumuz uzun sanirim bu hissi o yüzden yasiyoruzBende yasadim ayni seyleri. Hele ilk 10 kg verdigimde hala hic bir kiyafetimin olmamasi cok demoralize etmişti