Afiyet şifa olsunAynen oyle uslu uslu incir ve badem yedim
Afiyet olsun cok iyi bence11:00 kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 çatal peynir
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim ekmek
ara
Türk kahvesi
ara
1 yeşil elma
1 br kefir
17:30 akşam
1 tabak mercimek
1 tane lahana turşusu
1 dilim tbe
su 2 lt
Spor olarak 6500 adım atmışım bugün
Evet evet gün içerisinde düşünüyorum kuru meyvemi yesem kuruyemişni yesem meyvemi yesem diye arada kalıp birisini seçiyorumsonra diyprum ne kadar çok yeme seçeneği varmış
Ama benim akşam yemeğinden sonra illa öyle bi sorunum var nedense anlamıyorum o istek o zaman geliyor
Çünkü eski abur cubur aliskanliklari. Bugun inan kac defa cocuklarin yediklerine elim gitti vazgeçtim. Annemle cocuklar yerken ben izledim
Gece yemek hiç önerilmiyor ya canım o yüzden hiç yeltenmemeye çalışıyorum yaa. Zaten en büyük sorunum o çay yanlarıGunduz aramıyorsan ara ogunun birini aksm yemeginden sonraya ceksen aksmlari yalniz olunca icmiyorum ama esimle cay icince oyle yapiyorum kuru yemis yada meyveyi bırakıyorum ,onlarin yediginede gozum kaymiyor
Kilo dogurganligida etkiliyor. Çünkü yağlar karinda toplanirsa yumurtalikta etkileniyor... Duzelecek hepsi. Bunlari düşünmeSağlık konusu zaten en başta. Ama sen çok yakında 7leri görüceksin hatta bu cuma belki
Biliyosun anne olma isteğim büyük bir olasılığı kilo sebebiyle olmuyor.
yaşım 26 bir markete gidiyim benden büyük kasiyer abla diyor bana. Çok acayip oldum onu duyunca kilomdan kaynaklı büyükte gösteiryorum galiba
Annem her gelişte halley aliyoCocuklar neysede buyuklerdr gozumuzun icine bakabaka yiyor o zaman tum sinirlerim geliyor benimde ,birgun yemeseler nolurki sanki
12 olmaz 6 olur ama senin kilolarda o bile cok rahatlatir seniBenim kilom belki sizlerden az ama boyumda cok küçükboyuma gore suan 12kilo fazlam var cocuklarla o kaadr vermem tabiki mümkün degil ,cok gucsuzlesmek istemiyorum ama dogumdan sonraki sarkmis görüntumu catlaklarimi toparlasam bile cok mutlu olucam. Bu hafta ins. Hepimize moral olur
Aksam ara öğün geç yatiyosan en gec 22.00e kadar yapabilirsin onda sorun olmaz. Tarçınlı süt bile icebilirsinGece yemek hiç önerilmiyor ya canım o yüzden hiç yeltenmemeye çalışıyorum yaa. Zaten en büyük sorunum o çay yanları
Acikcasi oyle niyetlendik ama hepimizde kaçamaklar oldu. Ne yazikki biri bozunca herkes etkileniyor. Ama elden geldikçe paketli ürün yok artik bendeHepiniz 21 gün sekersiz diyeti mi yapiyorsunuz? Ben henüz kendimi o kdr hazir hissetmiyorum. Daha sonra baslasam olur mu ki...
En iyisi yememek destek de cok onemli tabiGece yemek hiç önerilmiyor ya canım o yüzden hiç yeltenmemeye çalışıyorum yaa. Zaten en büyük sorunum o çay yanları
12 olmaz 6 olur ama senin kilolarda o bile cok rahatlatir seni
İyi geceler. Cok yogundum gelemedim
10.00
3 yumurta tavada (kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara activia
15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve
Ara kayisi cayi
19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte
2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)
hem kilodan hem de kapalı olunca sanırım daha yaş büyük gözüküyor. Kapalımısın bilmiyorum ama benim sanırım oda etkiliyorKilo dogurganligida etkiliyor. Çünkü yağlar karinda toplanirsa yumurtalikta etkileniyor... Duzelecek hepsi. Bunlari düşünme
O abla mevzusunu hiç açmadaha bekarken eşim için hastaneye gittik beni ablasi sandilar 100+ kilodayken annesi sanmadilar inşallah
12 den önce yatmıyorum hiç. Şimdi geçtide yarın 10a kdar bi ara öğün katarımAksam ara öğün geç yatiyosan en gec 22.00e kadar yapabilirsin onda sorun olmaz. Tarçınlı süt bile icebilirsin
afiyet olsunİyi geceler. Cok yogundum gelemedim
10.00
3 yumurta tavada (kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara activia
15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve
Ara kayisi cayi
19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte
2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)
Kesinlikle destek. Evde sürekli açım diyen birileri gezindikce çok zor oluyorEn iyisi yememek destek de cok onemli tabi
Nöbet cikisi 30 dk yürüyüste yaptim kizlar. Fazlasini da yapmak isterdim ama cok yorgunum. Biraz dinlenip oglusumun canli ders öncesi kahvaltisini yaptiririm.