He bide akşam yemeğinden hemen sonra sofra toplarken tatlı krizim tutuyor çok benim saldırasım geliyor tatlı bişeylere. İnsülin direncindenmi kaynaklıdır bilmiyorum.11:00 kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 çatal peynir
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim ekmek
ara
Türk kahvesi
ara
1 yeşil elma
1 br kefir
17:30 akşam
1 tabak mercimek
1 tane lahana turşusu
1 dilim tbe
su 2 lt
Spor olarak 6500 adım atmışım bugün
Evet kesinlikle bende aynı sebepten çok düşüyorum. 5 6 kilo olsa 1 ay sıkıcam dişimi vericem. Ama 15 20 30 kilolar büyük çaba ve zaman istiyor. O kadar sıkı irade gösteremedim bir türlüVerecegimiz kilo fazla yolumuz uzun sanirim bu hissi o yüzden yasiyoruz
Cok guzel menu ve sporda çok iyi11:00 kahvaltı
1 haşlama yumurta
2 çatal peynir
2 zeytin
Yeşillik
1 dilim ekmek
ara
Türk kahvesi
ara
1 yeşil elma
1 br kefir
17:30 akşam
1 tabak mercimek
1 tane lahana turşusu
1 dilim tbe
su 2 lt
Spor olarak 6500 adım atmışım bugün
İlla ki dönem dönem o his geliyor ama bu kilolar bir gunde alinmadiki birden gitsin. Bundan sonrasi için gelecek yila odaklancaksin. İstersen azmedersen seneye ramazan bayramın 60 kg bile olabilirsinVerecegimiz kilo fazla yolumuz uzun sanirim bu hissi o yüzden yasiyoruz
Ara öğün ekleyebilirsin. Kuru meyve ya da yaş meyve ile. İlk mesajda seceneklerde o da varHe bide akşam yemeğinden hemen sonra sofra toplarken tatlı krizim tutuyor çok benim saldırasım geliyor tatlı bişeylere. İnsülin direncindenmi kaynaklıdır bilmiyorum.
1 hurma attım ağzıma. Tatmin etti şimdilik. Etmese de mecbur gerci
Al benden de o kdr. Bi süre sonra cidden cok sıkılmaya basliyorum. Neden zayiflamaya calistigimi unutuyorm saliveriyorum. Taki canimi sıkan bir olay daha yasayana kdr. Iste o zaman da tekrar diyete basliyorm. Bi kisir döngüye girdim. Ama bu defa pes etmek istemiyorm. Umarim bu defa son olurEvet kesinlikle bende aynı sebepten çok düşüyorum. 5 6 kilo olsa 1 ay sıkıcam dişimi vericem. Ama 15 20 30 kilolar büyük çaba ve zaman istiyor. O kadar sıkı irade gösteremedim bir türlü
Ben yapabiliyorsam herkes yaparEvet kesinlikle bende aynı sebepten çok düşüyorum. 5 6 kilo olsa 1 ay sıkıcam dişimi vericem. Ama 15 20 30 kilolar büyük çaba ve zaman istiyor. O kadar sıkı irade gösteremedim bir türlü
Valla canim agzindan bal damliyor. Insallah canim. Bu defa pes etmek istemiyorm. Basarmak en büyük hayalim.İlla ki dönem dönem o his geliyor ama bu kilolar bir gunde alinmadiki birden gitsin. Bundan sonrasi için gelecek yila odaklancaksin. İstersen azmedersen seneye ramazan bayramın 60 kg bile olabilirsin
Pasta olmamis ama ozel bir gun muydu?Menü vereyim
Kahvalti yapamadim.
Ögle(12.00)
2 tavuk butu haslanmis
1 kase sebze corbasi
Ara
1 dilim pasta
Aksam
3 kasik susuz nohut yemegi
Salata
1 dilim kabak mücver
Nöbette oldugum icin spor yapamiyorm. Adim sayimi cogaltmaya calisiyorum.
Evet evet gün içerisinde düşünüyorum kuru meyvemi yesem kuruyemişni yesem meyvemi yesem diye arada kalıp birisini seçiyorumAra öğün ekleyebilirsin. Kuru meyve ya da yaş meyve ile. İlk mesajda seceneklerde o da var
Arkadasima dogumgünü yaptik. Yedim malesef. Alisveris yapacagim insallah yarin. Dier nöbetlerimde yanimda biseyler bulunur.Pasta olmamis ama ozel bir gun muydu?
İşyerine yanina kuru yemiş ve kuru meyve alabilirsin
Umarım bu defa hepimiz başarıcazAl benden de o kdr. Bi süre sonra cidden cok sıkılmaya basliyorum. Neden zayiflamaya calistigimi unutuyorm saliveriyorum. Taki canimi sıkan bir olay daha yasayana kdr. Iste o zaman da tekrar diyete basliyorm. Bi kisir döngüye girdim. Ama bu defa pes etmek istemiyorm. Umarim bu defa son olur
Çünkü eski abur cubur aliskanliklari. Bugun inan kac defa cocuklarin yediklerine elim gitti vazgeçtim. Annemle cocuklar yerken ben izledimEvet evet gün içerisinde düşünüyorum kuru meyvemi yesem kuruyemişni yesem meyvemi yesem diye arada kalıp birisini seçiyorumsonra diyprum ne kadar çok yeme seçeneği varmış
Ama benim akşam yemeğinden sonra illa öyle bi sorunum var nedense anlamıyorum o istek o zaman geliyor
İdolümsünBen yapabiliyorsam herkes yaparyeterki bahane uretme yapamiyorum degil artik yapabilirim de
Onemli olan yarin hic birsey olmamis gibi davranmak bu şekilde devam edersen haftaya en az 2 kg gitmiş olur. Yeterki istikrari bozma. Ben ramazanda haddinden fazla tatli yedim yani çok aç kalinca ve cocuklarla diyete cok sadık kalamadim. Hatta bu ramazanda veremicem dedigimde oldu ama şuan ramazan başına gore 5 kg verdimArkadasima dogumgünü yaptik. Yedim malesef. Alisveris yapacagim insallah yarin. Dier nöbetlerimde yanimda biseyler bulunur.
Evet o boyutta var. Sağlık boyutuda var. Bak bugun iki kez disari ciktim eve geldim yemek yaptım sirtimin belimin agrisina duramiyorum. Çünkü hala kilom fazlaİdolümsün
Bahane üretmicem bu sefer gerçekten güzel güzel giydiğimin yakışmasını istiyorum artık yaz geldi
Anlık mutluluk veriyorlar ve sonu hiç gelmiyor. Yedikce yiyesin geliyorÇünkü eski abur cubur aliskanliklari. Bugun inan kac defa cocuklarin yediklerine elim gitti vazgeçtim. Annemle cocuklar yerken ben izledim
Aynen oyle uslu uslu incir ve badem yedimAnlık mutluluk veriyorlar ve sonu hiç gelmiyor. Yedikce yiyesin geliyor
Sağlık konusu zaten en başta. Ama sen çok yakında 7leri görüceksin hatta bu cuma belkiEvet o boyutta var. Sağlık boyutuda var. Bak bugun iki kez disari ciktim eve geldim yemek yaptım sirtimin belimin agrisina duramiyorum. Çünkü hala kilom fazla