- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu videoyu izlemelisiniz
hoş geldin cnm :) tabiki katılabilirsin.. ama şekersiz diyet uyguluyorum sana uyar mı baştan bunu belirteyimMerhaba canım bende diyetisyenle 15 kilo verip hepsini geri alan bir oburum malesef sana katılmak isterim
ben pek yürüyüşe çıkmıyorum cnm, ağırlık ve eliptik çalışması yapıyorum, antreman programım varyarın başlayalım inşallah yürüyüşe adım sayarla başlayalım Hatta ordan birbirimizin adım sayılarını da görebilir gaza gelebiliriz
kesinlikle çok şaşırdım bildiğin kömür gibi bişey olduGerçekten ben de çok şaşkınım
bu videoyu izlemelisiniz
konu yeni zaten :) sadece 8 günlükYa bu site ben bu konuyu yeni sandım
hala şekersiz yapmak istemiyor musuuunnn
Canim yapmak istemiyor muyum degil elimden geldigince yapiyorum da 2 gun ust uste recel yiyince ihanet ettim sana :) yoksa hala diyetteyimhala şekersiz yapmak istemiyor musuuunnn
Ben şimdi sandımkonu yeni zaten :) sadece 8 günlük
bi dahakine 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmek hakkını kullan, ihanet etmiş olmazsınCanim yapmak istemiyor muyum degil elimden geldigince yapiyorum da 2 gun ust uste recel yiyince ihanet ettim sana :) yoksa hala diyetteyim
bi şey kaybetmiş değilsin, sen yeni başlıycaksın ben de 9. günden devam ediyor olacağım :) yani tabiki sen bilirsin katılmak istersen burdayız bizBen şimdi sandım
Bu hafta sadece 300gr vermisim ne bal ne pekmez bundan sonra yok bana bisi cezaliyimbi dahakine 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmek hakkını kullan, ihanet etmiş olmazsın
yaa iştee reçelin zararlarıBu hafta sadece 300gr vermisim ne bal ne pekmez bundan sonra yok bana bisi cezaliyim
süpperrrBen de varım
Tamam canım. Ben de çok konu açtım şekersiz diye ama devam edemedim. Bu sefer kesin yapıyorumsüpperrr
hoş geldiniz :)
kuralları ve öğünleri listeledim ilk sayfada mevcut, ama tamamen şekersiz paketli gıdalar hariç bir beslenme olacak
aslında kolay, ama hep farklı beslenmişiz ondan zor geliyorTamam canım. Ben de çok konu açtım şekersiz diye ama devam edemedim. Bu sefer kesin yapıyorum
Aynen canım. Diyetisyen desteği de alıyorum şimdi inşallah başarırımaslında kolay, ama hep farklı beslenmişiz ondan zor geliyor