• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Merhaba canım bende diyetisyenle 15 kilo verip hepsini geri alan bir oburum malesef sana katılmak isterim

yarın başlayalım inşallah yürüyüşe adım sayarla başlayalım Hatta ordan birbirimizin adım sayılarını da görebilir gaza gelebiliriz

Merhaba canım bende diyetisyenle 15 kilo verip hepsini geri alan bir oburum malesef sana katılmak isterim
hoş geldin cnm :) tabiki katılabilirsin.. ama şekersiz diyet uyguluyorum sana uyar mı baştan bunu belirteyim
yarın başlayalım inşallah yürüyüşe adım sayarla başlayalım Hatta ordan birbirimizin adım sayılarını da görebilir gaza gelebiliriz
ben pek yürüyüşe çıkmıyorum cnm, ağırlık ve eliptik çalışması yapıyorum, antreman programım var
Gerçekten ben de çok şaşkınım :KK57::kusmuk:
kesinlikle çok şaşırdım bildiğin kömür gibi bişey oldu

Ya bu site ben bu konuyu yeni sandım

Canim yapmak istemiyor muyum degil elimden geldigince yapiyorum da 2 gun ust uste recel yiyince ihanet ettim sana :) yoksa hala diyetteyim
bi dahakine 1 tatlı kaşığı bal ya da pekmek hakkını kullan, ihanet etmiş olmazsın :KK50:

videonun sonuna doğru ölçümlerini ve ilk son halini paylamış, bi bakın derim :)

süpperrr
hoş geldiniz :)
kuralları ve öğünleri listeledim ilk sayfada mevcut, ama tamamen şekersiz paketli gıdalar hariç bir beslenme olacak
Tamam canım. Ben de çok konu açtım şekersiz diye ama devam edemedim. Bu sefer kesin yapıyorum:5:

Back