• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

size bi anımı anlatmak istiyorum, belki sizlerde yaşadınız :)

ben ekim ortasında diyetisyenle diyete başladım
diyetisyenim asla ve asla paketli hiç bi ürün bana vermedi, hep doğal şeylerdi yani kuru meyve kuruyemiş, süt yoğurt, meyve... vs ( hatta bal pekmez falan da yok sadece regl döneminde 1 kereye mahsus sütlaç :KK70: )

neyse ben diyete başladım, aradan bi kaç gün geçince ağzımın tadının bi anormal olduğunu fark ettim çünkü gerçekten şeker tüketmedim, sadece meyveden alıyodum şekeri ve sütten tabiki

aradan 1 hafta geçti, sebzelerin domatesin hatta herşeyin bi kokusu ve tadı olduğunu fark etmeye başladım
bu sırada ben tuzu da tamamen bıraktım ki deli gibi tuz kullanan biriyimdir, tansiyonum düşüyor diye, hatta ki ağırlık çalışıyorum ve 1.5-2 saat yoğun antreman yaparım buna rağmen bi kere dahi tansiyonum düşmedi, başım dönmedi, bi köşeye yığılmadım

işin özü aslında gerçekten ortada, şekeri bıraktığım için herşey normale döndü.. aslında olan ben anormal bi durumun içindeymişim..
şimdi şekersiz diyeti kolay uygulama sebebim bu, daha önceden alışkın olmam :) siz de buna benzer bi durum yaşayacaksınız..
kahveyi bile 2 şekerli içen ben, deli gibi 3 ü bi arada içen ben, ağzıma sürmedim yıllar var, şimdi sade filtre kahve türk kahvesi içiyorum, çayı çocukluğumdan beri şekersiz tüketiyorum
yapamıyorum edemiyorum ben içemiyorum falan ben bunlara inanmıyorum arkadaş, ben ki çikolata kahve sevdalısı insan yemiyorum içmiyorum bu kadar basit..

hiç bi şey benim sağlığımdan ve hayatımdan daha önemli olamaz

tekrar ediyorum kızlar bakın ben burayı açtığımda 23 şubattı :)
ama bakın bugün 3mart
günler çookk hızlı geçiyor
yaz geliyoorr yazzzz
tişört altından yağlarınız kat kat mı olsun?
kollarınız bıngıl bıngıl mı sallansın?
ya o popolar? ah o bacaklar? skinny jeans giymek istemiyor musunuz?
ya da 36 beden şortlarrr
bikiniler pekii?
bunun cvbını verin kendinize, ve varsa başka bahaneniz bence sonraya atın :) zaten zamanla o bahaneler de kalmayacak

hadi gelin tekrar baştan başlayalım
yarın hem de hep beraberrr :)
dediğim gibi ben burdayım katılmak isteyene kapım açık:)

ve tabiki izlemeniz gereken ana film : that sugar :)

size bi anımı anlatmak istiyorum, belki sizlerde yaşadınız :)

ben ekim ortasında diyetisyenle diyete başladım
diyetisyenim asla ve asla paketli hiç bi ürün bana vermedi, hep doğal şeylerdi yani kuru meyve kuruyemiş, süt yoğurt, meyve... vs ( hatta bal pekmez falan da yok sadece regl döneminde 1 kereye mahsus sütlaç :KK70: )

neyse ben diyete başladım, aradan bi kaç gün geçince ağzımın tadının bi anormal olduğunu fark ettim çünkü gerçekten şeker tüketmedim, sadece meyveden alıyodum şekeri ve sütten tabiki

aradan 1 hafta geçti, sebzelerin domatesin hatta herşeyin bi kokusu ve tadı olduğunu fark etmeye başladım
bu sırada ben tuzu da tamamen bıraktım ki deli gibi tuz kullanan biriyimdir, tansiyonum düşüyor diye, hatta ki ağırlık çalışıyorum ve 1.5-2 saat yoğun antreman yaparım buna rağmen bi kere dahi tansiyonum düşmedi, başım dönmedi, bi köşeye yığılmadım

işin özü aslında gerçekten ortada, şekeri bıraktığım için herşey normale döndü.. aslında olan ben anormal bi durumun içindeymişim..
şimdi şekersiz diyeti kolay uygulama sebebim bu, daha önceden alışkın olmam :) siz de buna benzer bi durum yaşayacaksınız..
kahveyi bile 2 şekerli içen ben, deli gibi 3 ü bi arada içen ben, ağzıma sürmedim yıllar var, şimdi sade filtre kahve türk kahvesi içiyorum, çayı çocukluğumdan beri şekersiz tüketiyorum
yapamıyorum edemiyorum ben içemiyorum falan ben bunlara inanmıyorum arkadaş, ben ki çikolata kahve sevdalısı insan yemiyorum içmiyorum bu kadar basit..

hiç bi şey benim sağlığımdan ve hayatımdan daha önemli olamaz

tekrar ediyorum kızlar bakın ben burayı açtığımda 23 şubattı :)
ama bakın bugün 3mart
günler çookk hızlı geçiyor
yaz geliyoorr yazzzz
tişört altından yağlarınız kat kat mı olsun?
kollarınız bıngıl bıngıl mı sallansın?
ya o popolar? ah o bacaklar? skinny jeans giymek istemiyor musunuz?
ya da 36 beden şortlarrr
bikiniler pekii?
bunun cvbını verin kendinize, ve varsa başka bahaneniz bence sonraya atın :) zaten zamanla o bahaneler de kalmayacak

hadi gelin tekrar baştan başlayalım
yarın hem de hep beraberrr :)
dediğim gibi ben burdayım katılmak isteyene kapım açık:)
Hadi yarin tekrar 1. Gun olsun benim icin 😁

Şekersiz 1. Günnnn kızlarrr bir kez daha baştan alıyoruz bırakmayalım bu sefer lütfennn

Beraber yaptık galiba. Gözüm ısırıyor bi yerden bu çorapları :KK70:
anka misaliydi benim adım değiştirdim.

Aaaa senin de mi ne güzel hepimizin 1 o zaman:KK5:
Ahahha anka misali bak hatırlıyorum onu ama tam hatırlamıyorum baya bi zaman geçti üstünden

Aslında 9. Günüm ama size ayak uydurmak adına baştan aldım, baştan almak daha iyi :))

Ahahha anka misali bak hatırlıyorum onu ama tam hatırlamıyorum baya bi zaman geçti üstünden

Aslında 9. Günüm ama size ayak uydurmak adına baştan aldım, baştan almak daha iyi :))
Bence de bence de 1 den başlayalım hep beraber :rolleyes:

Bence de bence de 1 den başlayalım hep beraber :rolleyes:
:halay:Kahvaltımı ettim bile, ben 2-2.5 saatte bir öğün yapıyorum, bana en uygun beslenme tarzı bu, kuralları unutmuyoruz, günde 2 porsiyon meyve ve ekmek hakkımız var, meyveleri olabildiğince gündüz yemelisiniz, gece nacizane fikrim ara öğün atıştırmalık yapmamaya çalışın belki çookk çok acıkırsanız kefir olur

Bi de aklınızda olsun kızlar öay kahve ödem yapıyor, her içtiğiniz kahve çay üzerine fncan sayısına 2 bardak su içmeliymişsiniz:)

:halay:Kahvaltımı ettim bile, ben 2-2.5 saatte bir öğün yapıyorum, bana en uygun beslenme tarzı bu, kuralları unutmuyoruz, günde 2 porsiyon meyve ve ekmek hakkımız var, meyveleri olabildiğince gündüz yemelisiniz, gece nacizane fikrim ara öğün atıştırmalık yapmamaya çalışın belki çookk çok acıkırsanız kefir olur
Canım benim 3 aylık bebeğim var diyetisyen ne diyorsa onu yapıyorum. Sabah kahvaltıda yarım portakal var. İlk ara öğünde 2 hurma, ikinci ara öğünde 3 hurma var. Akşam da 1 kaşık kuru üzüm var. Meyve olarak bunları yiyeceğim.

Ben de yaptım kahvaltımı. Geç kaldığım için 10:30 da yemem gereken ara öğünü kahvaltıyla birleştirdik. Baya doyurucu :-)

Canım benim 3 aylık bebeğim var diyetisyen ne diyorsa onu yapıyorum. Sabah kahvaltıda yarım portakal var. İlk ara öğünde 2 hurma, ikinci ara öğünde 3 hurma var. Akşam da 1 kaşık kuru üzüm var. Meyve olarak bunları yiyeceğim.

Ben de yaptım kahvaltımı. Geç kaldığım için 10:30 da yemem gereken ara öğünü kahvaltıyla birleştirdik. Baya doyurucu :-)
Peki tatlımm sen diyetisyenin dediğini uygula, bnm diyetisyenim bu kadar meyve vermiyodu gece de öğn vermyrdu sadece spor sonrası kefir yoğurt protein suyu falan alırdım..
Bu arada kaç kilosun?

Peki tatlımm sen diyetisyenin dediğini uygula, bnm diyetisyenim bu kadar meyve vermiyodu gece de öğn vermyrdu sadece spor sonrası kefir yoğurt protein suyu falan alırdım..
Bu arada kaç kilosun?
Emzirdiğim için sanırım böyle. 73,5 kiloyum canım. Bu meyvelerin yanında süt yoğurt da var :D gece de 2-3 ten aşağı yatmıyorum tarlı krizi olmasın diye verdi son öğünü.

Emzirdiğim için sanırım böyle. 73,5 kiloyum canım. Bu meyvelerin yanında süt yoğurt da var :KK70: gece de 2-3 ten aşağı yatmıyorum tarlı krizi olmasın diye verdi son öğünü.
hııı o zmn bi şey diyemem :) ben çalışıyordum ve yorgun argın 10-11 gibi zıbarıyordum :KK70:
kilolarımız da yakın baya :)

Back