Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Küçümsemeyin verdiğiniz kilolarııı

Eklentiler

• C9D118DA-D93D-4A0B-8D62-7650595622CD.jpeg
    174,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar çok fazla yemememe rağmen acaip karnım şişiyosizin de böyle bi durum var mı?

Kızlar çok fazla yemememe rağmen acaip karnım şişiyosizin de böyle bi durum var mı?
Adet donemin yaklasiyor olabilir mi ya da yediklerinin icinde farkinda olmadan dokunan bir sey vardir muz mesela?

gluten sensivitesi ya da laktoz intoleransı olabilir. bi gün süt ve süt ürünleri yemeyin halinize bakın. bi gün hiç ekmek ve tahıl tüketmeyin halinize bakın anlarsınız.

ben bi ara çılgınlıktan glutensiz besleniyordum karnım dümdüz çarşaf deniz gibiydi.

Adet donemin yaklasiyor olabilir mi ya da yediklerinin icinde farkinda olmadan dokunan bir sey vardir muz mesela?
kız yok şişiyor derken yediklerim fazla geliyor hani çok yemişim gibi oluyor :)
yok yok öyle değil şişkinlik karın şişmesi değil, yediklerim fazlaymış gibi sanki çook yemişim gibi oluyorum

kız yok şişiyor derken yediklerim fazla geliyor hani çok yemişim gibi oluyor :)
yok yok öyle değil şişkinlik karın şişmesi değil, yediklerim fazlaymış gibi sanki çook yemişim gibi oluyorum

o zaman az yiyin mideniz genişliyordur.

kararında yiyorum daha da az yersem bu sefer enerjim düşüyor zaten epi topu 1300 kal alıyorum

sıvılarla katıları birlikte tüketmeyin o zaman. sıvıları birden değil de az az alın. soda da işe yarayabilir aklıma bunlar geldi.

sıvılarla katıları birlikte tüketmeyin o zaman. sıvıları birden değil de az az alın. soda da işe yarayabilir aklıma bunlar geldi.
tşk ederim, bence yemekler öncesi bi bardak su içiyorum onla alakalı olabilir..

Ha o bende de var mide bi sure sonra kuculuyor eskisine gore cok az yesek bile fazla geliyor sabah degil ama aksam yemeginden sonra ben cok rahatsiz oluyorum sadece corba icersem o zman rahat oluyorum dunku menu cok agir geldi mesela bana halbuki yediklerim de cok bisi degildi. Yanlis alinti olmus pofu mesajim sana

tşk ederim, bence yemekler öncesi bi bardak su içiyorum onla alakalı olabilir..

aa evet bak ondandır evet. yemekten bi yarım saat önce için bence hazmı zorlaştırır yemek esnasında fazla sıvı almak. mide kasılıp öğütmeye çalışıyor ama içinde sıvıdan dolayı hacim var bu da rahatsızlık verir.

evet mesela benim midem genişlemiş resmen :) ben de alışsın diye porsiyonlarımı küçültüyorum.

bir de insan sağlıklı beslenmeye alışınca en ufak sağlıksız şey rahatsız ediyor. çok kez burgeri yarısında bırakmışlığım vardır senelerdir yemiyorum zaten.

edit : olsun ben de cevapladım ehehe

ahahah anladım ben senii
yemek esnasında asla su içmem nedense alışlanlık ama yemek yedikten sonra üstüne ayran soda içerim
ama öncesinde yine alışlanlık muhakkak su içiyorum 1 ya da 2 bardak

ahahah anladım ben senii

yemek esnasında asla su içmem nedense alışlanlık ama yemek yedikten sonra üstüne ayran soda içerim
ama öncesinde yine alışlanlık muhakkak su içiyorum 1 ya da 2 bardak

için yine ama bi yarım saat olsun arada bence. ya da bikaç yudum için.

ayran da aşırı şişiriyor yağlı olduğu için midede uzun süre kalıyor. soda da içindeki karbondioksitle mideyi şişirip hemen gastrointestinal sistemi harekete geçiriyor. barsak sistemi hızlanıyor sonra birden boşalıyor mide acıktırıyor hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…