Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Iyi yaptin eline saglik

kızlar filtre kahveyi sütle içen var mı ?hiç denemedm tadı nasıl olur acaba,?

kızlar filtre kahveyi sütle içen var mı ?hiç denemedm tadı nasıl olur acaba,?
Guzel oluyor baslarda bana agir geldigi icin sutle iciyordum ben.ama sut light olsun yoksa diyette sut pek iyi olmuyor nowzaradan oyle diodu

Guzel oluyor baslarda bana agir geldigi icin sutle iciyordum ben.ama sut light olsun yoksa diyette sut pek iyi olmuyor nowzaradan oyle diodu
Light ürünler de çok fazla şeker var, onun yerine normal süt tüketin bn light ürün asla kullanmyrm

Ayy bn sevyrm ama böyle kahve yada tarçınlı olacak
Sutu ben de seviyorum canim ama diyet yaptığım icin tuketmiyorum. Bugun yine borek sardim buzluga bide pisirip koyuyorum resmen kendimi sınıyorum bi de evdekiler bugun sutlac istiyor

Sutu ben de seviyorum canim ama diyet yaptığım icin tuketmiyorum. Bugun yine borek sardim buzluga bide pisirip koyuyorum resmen kendimi sınıyorum bi de evdekiler bugun sutlac istiyor
Yalancı sütlaç yap şekersize yygun sen de yiyebilirsin o zmn

günü kapadım kızlarrr

şekersiz 6. gün

1 koca bardak su

kahvaltı 09.00
yumurta peynir zeytin salatalık domates şekersiz çay 1/2 dilim tam buğday ekmeği

öğlen 12.00
8 adet küçük lahana sarması (bulgurlu)
1 bardak ayran

spor öncesi ara 14.00
sade filtre kahve
muz çiğ fıstık

akşam 17.20
tavuk göğüs
bir kase dolusu yeşillik salatalık havuç yeşil soğan bol limonlu
1 bardak ayran

su:3.5-4 litre

spor: p90x pure cardio- dün yapamadığım legs and back (1 haftam doldu )

acıkırsam 8 den önce 1 sütlü kahve içerim

Anka Birbardakcay menüleriniz nirrdee hanımlaarrrr

Yok canım ya çocuklar durmuyor ki. Ayağımda sallıyorum sürekli. Stresten yiyorum zaten ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…