Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yaptin eline saglikevet mesela benim midem genişlemiş resmen :) ben de alışsın diye porsiyonlarımı küçültüyorum.
bir de insan sağlıklı beslenmeye alışınca en ufak sağlıksız şey rahatsız ediyor. çok kez burgeri yarısında bırakmışlığım vardır senelerdir yemiyorum zaten.
edit : olsun ben de cevapladım ehehe
bi başlasan şöyle 2-3 gün geçse alışacaksın da :SYapmıyorum canım ama yine başladı baş ağrısı
1. günü bi atlatsambi başlasan şöyle 2-3 gün geçse alışacaksın da :S
yaaa işteeee ben de dyrm yemesen bisküvi börek1. günü bi atlatsam
Guzel oluyor baslarda bana agir geldigi icin sutle iciyordum ben.ama sut light olsun yoksa diyette sut pek iyi olmuyor nowzaradan oyle diodukızlar filtre kahveyi sütle içen var mı ?hiç denemedm tadı nasıl olur acaba,?
Light ürünler de çok fazla şeker var, onun yerine normal süt tüketin bn light ürün asla kullanmyrmGuzel oluyor baslarda bana agir geldigi icin sutle iciyordum ben.ama sut light olsun yoksa diyette sut pek iyi olmuyor nowzaradan oyle diodu
Ben hic sut icmiyorum en iyisiLight ürünler de çok fazla şeker var, onun yerine normal süt tüketin bn light ürün asla kullanmyrm
Ayy bn sevyrm ama böyle kahve yada tarçınlı olacakBen hic sut icmiyorum en iyisi
Sutu ben de seviyorum canim ama diyet yaptığım icin tuketmiyorum. Bugun yine borek sardim buzluga bide pisirip koyuyorum resmen kendimi sınıyorum bi de evdekiler bugun sutlac istiyorAyy bn sevyrm ama böyle kahve yada tarçınlı olacak
Yalancı sütlaç yap şekersize yygun sen de yiyebilirsin o zmnSutu ben de seviyorum canim ama diyet yaptığım icin tuketmiyorum. Bugun yine borek sardim buzluga bide pisirip koyuyorum resmen kendimi sınıyorum bi de evdekiler bugun sutlac istiyor
günü kapadım kızlarrr
şekersiz 6. gün
1 koca bardak su
kahvaltı 09.00
yumurta peynir zeytin salatalık domates şekersiz çay 1/2 dilim tam buğday ekmeği
öğlen 12.00
8 adet küçük lahana sarması (bulgurlu)
1 bardak ayran
spor öncesi ara 14.00
sade filtre kahve
muz çiğ fıstık
akşam 17.20
tavuk göğüs
bir kase dolusu yeşillik salatalık havuç yeşil soğan bol limonlu
1 bardak ayran
su:3.5-4 litre
spor: p90x pure cardio- dün yapamadığım legs and back (1 haftam doldu )
acıkırsam 8 den önce 1 sütlü kahve içerim
Anka Birbardakcay menüleriniz nirrdee hanımlaarrrr
dökülll bakalıımmm
1 çikolatalı gofret 1 paket baharatlı çubukdökülll bakalıımmm
oooowwwwww inanmıyorumm sanaaa1 çikolatalı gofret 1 paket baharatlı çubuk
telafi için spor yapabilir misin?1 çikolatalı gofret 1 paket baharatlı çubuk
onlarla oyun oyansan mesela kalori harcatır aslındaYok canım ya çocuklar durmuyor ki. Ayağımda sallıyorum sürekli. Stresten yiyorum zaten ben.