Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu listem dedin ya, listeyi kim yaptı? kendin oluşturduğun bi şey mi yoksa dr falan mı verdi?

Gunaydiinnnnn dışarıda lapa lapa kar yagiyooo ben aldim limonlu suyumu ohhh gune suyla ve karla başladım

Sabah kahvaltım bir de yumurtam var hala pişemeyen

sabah 2 büyük bardak limonlu su
Sonrasında bi şekersiz türk kahvesi ve kahvaltı vaktiiiii

Eklentiler

• image.jpg
    149,1 KB · Görüntüleme: 41
Eskiden buraya çektiğim fotoları atyrdm şimdi kabul etmyr neden ki MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla bu konu hakkında bilgin var mı ? Kayıtlı fotoları büyük dye kabul etmyr ama dosya ekleden resim çekip koyabiliyrm

Ablacım büyük ebatlı diye kabul etmiyor, ebatı yüzünden yükleme sorunu yaşadığın görselleri küçültüp ekleyebilirsin veya direkt dosya ekle'yi kullanırsın

Ara öğünsel şeyler

Eklentiler

• CDFFB7C8-1288-40E2-9E12-692AFFD88F05.jpeg
    87,2 KB · Görüntüleme: 40
Ablacım büyük ebatlı diye kabul etmiyor, ebatı yüzünden yükleme sorunu yaşadığın görselleri küçültüp ekleyebilirsin veya direkt dosya ekle'yi kullanırsın
Evet öyle yapyrm ama tek tek sevmiyrm neyse bulcm çaresini

Akşam 19.20 yi buldu

bi hamburger kendim yaptım ayran 1 kase çorba

akşam yatmadan önce antrenman yapıcm

su içmeye devam

Merhabaaa

bugünde güzel başladım
Sabah 10.30 gibi kahvaltomı ettim

az önce antrenmanım bitti , dün yapamadığım antrenmandı, akşam bugünün antrenmanını yapacağım...
Şimdi ara öğün nar-şekersiz türk kahvesi- sade soda ve limonlu su ile dinlemece :)))

Eklentiler

• image.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 37
selaamm,
bırakmadım tabiki
ama buraya da yazmayı unutuyrm

Gelelim gün özetine

sabah 2 koca bardak su

kahvaltı haşlanmış yumurta piliç füme zeytin domates biber maydanoz 1 dilim ekmek şekersiz çay

ara bi sade türk kahvesi 1 kuru incir

öğlen 5 kaşık zeytinyağlı pırasa kırmızı marul salatası 2kaşık makarna

ara 2 mandalina

spor öncesi ara 2 buğday patlağı üstüne fındık ezmesi filtre kahve

Spor sonrası için 1/4 nar ve ceviz yicem

su içmeye devam ama oldu 3 lt

spor ; p90x3 plates-21 dakka eliptik- 20 saniye wall sit- 20 saniye plank-3x12 şer crunch kick (3kiloyla) russian twist 4 kiloyla-butteefly crunch 4 kiloyla ..

Hepsini çekmemiş olsam da gün özeti

Eklentiler

• BEA57EDA-1557-4C4D-8004-7557BEF1069E.jpeg
    157,7 KB · Görüntüleme: 28
keşke mevsimsiz sebzeleri yemesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…