inşallah vermeye devam ederim az da olsaGünaydıınnn
miktar çok olmadığı için anlamamış olabilirsin 2-3kiloya çıkınca daha belli eder kendinş
Ohooo o ne ki bn şekersz kahve içemediğimi sanıyırdumAaaa sekerizz cay icemem olurum yasayamammmm
Ohooo o ne ki bn şekersz kahve içemediğimi sanıyırdum
Ooooharikkkaaaasınnnkizlar iki gundur az yiyorum emziriyorum evde yuruyorum derken iki gunde 1 kilo gitti ben zaten cabuk verip az yani gec kilo alanlardanim 71.9 gibi basladim az once tartildim 1 su bardagj da su ictim bi bakayim tartiya dedim ki 70.9 ciktim bi de sabah bakayim :) bi iki gun sonra yine vermis olursam demek ki ödem falan degil bildigin kilo veriyorum
Yaa sorma şu sıralar bı yoğunum. Arada kaçırdım ama yürüyüşe kendini toparlamaya devam da ailem.gelicek onlarla ne olur blmiyorum hareket kesin olacakta.. inşallah yeme konusunu blmiyorum
Ooowww hamurişi tatlı börekkkYaa sorma şu sıralar bı yoğunum. Arada kaçırdım ama yürüyüşe kendini toparlamaya devam da ailem.gelicek onlarla ne olur blmiyorum hareket kesin olacakta.. inşallah yeme konusunu blmiyorum
Seviyorlar yaparım mecburOoowww hamurişi tatlı börekkk
Oooo süperrrSeviyorlar yaparım mecburben çok yemem ama ya.. kararlica. Bu arada 1 buçuk kilo vermisim
Pazar günü bakvam cnm 6 dan snra bişey yemyrm zaten antrenman yapyrm gün içinde de dikkat edyrmpofu sen kactin kac oldun cnm neler yapiyorsun yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?