Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

3050 adim attim varislerim var ikinci hamilelikte cikmisto agrim oldu ev icinde deli dana gibi git gel bas dönüyor ya su virus olmasaydi cocuk ile yuruyecektim o bebek arabasinda kizim yanimda ama olamadi simdi bacaklarimi yukari diktim varis yuzunden bugun icinde 6000 adim atarim evi de supurcem zaten :) 3050 adim da 125 kalori gidiyor sadece inanabiligor musunuz sen deli dana gibi dolan 1000 kalori gideydi bari hadi 500 de anlasalim tamam

kizlar iki gundur az yiyorum emziriyorum evde yuruyorum derken iki gunde 1 kilo gitti ben zaten cabuk verip az yani gec kilo alanlardanim 71.9 gibi basladim az once tartildim 1 su bardagj da su ictim bi bakayim tartiya dedim ki 70.9 ciktim bi de sabah bakayim :) bi iki gun sonra yine vermis olursam demek ki ödem falan degil bildigin kilo veriyorum

Ooooharikkkaaaasınnn

Yaa sorma şu sıralar bı yoğunum. Arada kaçırdım ama yürüyüşe kendini toparlamaya devam da ailem.gelicek onlarla ne olur blmiyorum hareket kesin olacakta.. inşallah yeme konusunu blmiyorum

Yaa sorma şu sıralar bı yoğunum. Arada kaçırdım ama yürüyüşe kendini toparlamaya devam da ailem.gelicek onlarla ne olur blmiyorum hareket kesin olacakta.. inşallah yeme konusunu blmiyorum
Ooowww hamurişi tatlı börekkk

pofu sen kactin kac oldun cnm neler yapiyorsun yiyorsun

İyileştiğime göre yarın tekrar start verme zamanı

Çok fazla istiyorum şekersiz beslenmek hep çalışıyorum ama hep bozuyorum

Merhabaaaaa

Dün itibariyle listeme tekrar başladım
Bugün ikinci günAlınan kiloların verlmesi şart

1/90

sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı 1 dilim ekmek üstüne 1 tatlı kaşığı pekmez yanına sütlü şekersiz kahve

ara 3 ceviz bi bardak şekersiz çay

öğlen 5 lahana sarma ayran

ara bi türk kahvesi 1 kuru incir

spor öncesi 1 bardak süt ve 3 kaşık yulaftan lapa

spor sonrası sodalı limonlu ayran ( olacak)

su içmeye devam

spor p90x3 insanity plyo cırcuit cardio 2/90

Süper bi gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…