Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Bugün memun dolu dolu
Fitness evdemi yapıyorsun peki.
Önceden çok yapardım smdi.hic yapamıyorum 1 aylık 15 günlük programları.
Evet cnm bn evde yapyrm salon baka gçre değil eliptik bisikletim ve 25 kiloluk ağırlık setim yanına direnç lastiklerim plates topladm ve videolarm ev zaten tam teşekkül
Ağırlık karın çalıştm şimdi eliptik yapyrm göründüğü üzre

Reactions: H M
Ooo süper valla kolay gelsin.
Çevir benim yerimede
Kendi evime geçince bende istiyorum bı spor odası hayatım boyunca bsyler yapicam gibi gözüküyor

Ooo süper valla kolay gelsin.
Çevir benim yerimede
Kendi evime geçince bende istiyorum bı spor odası hayatım boyunca bsyler yapicam gibi gözüküyor
Çeviriymmm cümlealemin adına Domates gibi oldumm

çok yanlış hep hayatı ötelemekkl anı anda yaşatavsiyem

Çeviriymmm cümlealemin adına Domates gibi oldumm

çok yanlış hep hayatı ötelemekkl anı anda yaşatavsiyem
Ya mecbur gurbetciyiz hep evlerin büyük olacağı hep meçhul ben dışarda yapıyorum genelde salonda

Bugün 4.gun
Karnım hep kaziniyor nedense ama olsun
Günaydın herkese..
Kahvaltıyı 11.de yapicam büyük ihtimal.

Bugün 4.gun
Karnım hep kaziniyor nedense ama olsun
Günaydın herkese..
Kahvaltıyı 11.de yapicam büyük ihtimal.
Günaydıınn ayy bn de aç uyandımnm kahvaltı hazırlıyrm sonra harita çalışcm

Reactions: H M
zaman coktan gecmis ama katilabiliyor muyuz sonradan

o zaman söyle diyeyim mart ayinda 2. bebegim dunyaya geldi 82 idim dogurmadan 71.5 um su an bklm sekersiz gunler nasil olacak :) evde de bebek arabasi ile 1 saat yuruyus yapiyoruz oglum ben kizim da önde yuruyerek

Ne varsa o akşamda var zaten
bi arkadasim aksam 6 dana sonra hic bir sey yemeyerek bile baya kilo vermisti bi de gunluk kalori hesapliyordu1500 kaloriyi gecmiyordu

benim gibi emziren var mi aranizda bklm

Günaydınnn kızlarrr , didem fitness ypyrm 2 gündür ağrımayan yanım kalmadı, pis hamlamışım şimdi güzel bi kahvaltı hazırlıycm kendime

Herkese günaydın

pofu diyetisyen görüşmesine gittim.
15 günde, 1,8 kg vermişim ve bunun 1,5 kg 'ı yağdanmış.
Ben pek bi şey farketmedim ama öyle dedi. neyse bakalım 15 gün sonra ne olacak, sonuçları paylaşırım yine.

Günaydıınnn

miktar çok olmadığı için anlamamış olabilirsin 2-3kiloya çıkınca daha belli eder kendinş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…