Evet cnm bn evde yapyrm salon baka gçre değil eliptik bisikletim ve 25 kiloluk ağırlık setim yanına direnç lastiklerim plates topladm ve videolarmBugün memun dolu dolu
Fitness evdemi yapıyorsun peki.
Önceden çok yapardım smdi.hic yapamıyorum 1 aylık 15 günlük programları.
Ooo süper valla kolay gelsin.Evet cnm bn evde yapyrm salon baka gçre değil eliptik bisikletim ve 25 kiloluk ağırlık setim yanına direnç lastiklerim plates topladm ve videolarmev zaten tam teşekkül
Ağırlık karın çalıştm şimdi eliptik yapyrm göründüğü üzreEki Görüntüle 2696901
Çeviriymmm cümlealemin adınaOoo süper valla kolay gelsin.
Çevir benim yerimede
Kendi evime geçince bende istiyorum bı spor odası hayatım boyunca bsyler yapicam gibi gözüküyor
Ya mecbur gurbetciyiz hep evlerin büyük olacağı hep meçhul ben dışarda yapıyorum genelde salondaÇeviriymmm cümlealemin adınaDomates gibi oldumm
çok yanlış hep hayatı ötelemekkl anı anda yaşatavsiyem
Günaydıınn ayy bn de aç uyandımnm kahvaltı hazırlıyrm sonra harita çalışcmBugün 4.gun
Karnım hep kaziniyor nedense ama olsun
Günaydın herkese..
Kahvaltıyı 11.de yapicam büyük ihtimal.
Haritalar daha çok mide kazindirirGünaydıınn ayy bn de aç uyandımnm kahvaltı hazırlıyrm sonra harita çalışcm
AhahahhaHaritalar daha çok mide kazindirir
Hararetli mevzularAhahahhadün bi arladaşım danışmanlık aldı, ses kayıtları attım şuan beni darlıyo daha da acıkıcam belli
Biz liste olmadan paylaşıyoruz burda durumumuzu sende katılım yapabilirsin.zaman coktan gecmis ama katilabiliyor muyuz sonradan
Tabikiiizaman coktan gecmis ama katilabiliyor muyuz sonradan
tmmdirBiz liste olmadan paylaşıyoruz burda durumumuzu sende katılım yapabilirsin.
bi arkadasim aksam 6 dana sonra hic bir sey yemeyerek bile baya kilo vermisti bi de gunluk kalori hesapliyordu1500 kaloriyi gecmiyorduNe varsa o akşamda var zaten
GünaydıınnnHerkese günaydın
pofu diyetisyen görüşmesine gittim.
15 günde, 1,8 kg vermişim ve bunun 1,5 kg 'ı yağdanmış.
Ben pek bi şey farketmedim ama öyle dedi. neyse bakalım 15 gün sonra ne olacak, sonuçları paylaşırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?