- 18 Şubat 2010
- 15.962
- 19.848
- 498
Kızz öyle saymaOh afiyet olsun. Hadi az kaldı 12 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz öyle saymaOh afiyet olsun. Hadi az kaldı 12 gün
TamamKızz öyle sayma
akşam sapıtıyorum.Eee gayet güzel menğn bence
Ne varsa o akşamda var zatenakşam sapıtıyorum.
Ayyy bn de uuuzzun bi aradan sonra elme yedim sevmem ama cnm istedi ne alakaysaSabah 11 de kahvaltıdan sora
15:⁴⁴ de bir bardak limonlu soda
Mandalina ve ceviz yedim.
evet. malesefNe varsa o akşamda var zaten
Oooooo afiyet olssuunnn ama kızartma olmasaymış iyimişAkşam yemegimi yedim arası kısa oldu ama daha yemem yürüyüşe cikicam insallah.
Akşam yemegim
Köfte kizarttiim bugün bitti koftem
Patates cizladim,
Salata yedim. Çok şükür bugunde bitti.
10.bin adımda atarsam insallah tamamdır
Sorun o akşamı halledebilmekte yatyrevet. malesef
Çok hareketliyim ya ben okadar olur öyle yasaklar koymuyorum kendime hala karnım kaziniyorOooooo afiyet olssuunnn ama kızartma olmasaymış iyimiş
ay sorma yaaa.Sorun o akşamı halledebilmekte yatyr
muzlu hurmalı atıştırmalık
HarikkaaaaEvde kuru kayısı ve kuru erik vardı. Yulaf hindistan cevizi yağı tarçın ve kakao ekleyip toplar yaptım. Nispeten iyi atlattım bu günü
Ooohh süoersiinnn hadi bakalımmmSekersizler (kaygisizlar/)
Hiç sesiniz çıkmıyor.
Ben bugün saat 10 buçukta
Köy ekmeği tostu
Kahvaltılık sos ceviz ve domates yedim yerken elim doluydu ne yediğimide pek anlamadım ama yedim galiba
3.gunumuz güzel gidiyor. Yarına 1 kilo vermiş olarak çıkmak umudum
Bugün memun dolu doluSelam kızlar bugün geç kalktım, kahvaltı da saat 13 gibi falan yapıldı, o da bi haşlama yumurta yanında zeytin yeşillik ve ekmek tabikisi
arada türk kahvesi içtim bi de çiğköfteyedim ama bisıkım marulla şimdiiiiii spor zamanı artık dedim didem fitness 21 gün programına başladım buprogram sonrası p90 serisine dönüş yapıcm artık havalar serinledi rahat yaparım diye düşünyrm
Su bugün pek içemedim ama varnbi 1.5 litte falan
Neyse akşama da türlü var malum onu yicm yanına salata ve cacık eklerim
Su içmeye devam