Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah dünde ben yatarken bugün antrp fıstıklı çikolata hayali kuruyordum sonra sabah diyetşsyenimin listesine başlama kararı aldım nasıl bi tutarsızlıkkk... bana kim yardımcı olck bacım kendime hayrım yok ben de akşam p90x sersini açıcam tekrar güzel oluyo akşama kadar oturuyorum oturarak çalışmak çok sıkıntoYa tutalım nolur. Çikolataya filan aşırı sardım.
Bugün hiç tatlı yemedim.
1 dilim ekmek kahvaltılık soslu biraz yeşil zeytin biraz peynir
Şimdi yürüyüşe çıktım.
Bana yardımcı olman lazm
Beraber yapalım kış gelmeden az forma girelim hafifleyelim şekerlerden yani maksat gaz verelim birbirimize. Yoks akrndimize hayrimiz yok ama ben kendime hayır yapmak istiyorum kendimi seviyorumAhahah dünde ben yatarken bugün antrp fıstıklı çikolata hayali kuruyordum sonra sabah diyetşsyenimin listesine başlama kararı aldım nasıl bi tutarsızlıkkk... bana kim yardımcı olck bacım kendime hayrım yok ben de akşam p90x sersini açıcam tekrar güzel oluyo akşama kadar oturuyorum oturarak çalışmak çok sıkınto
Başladık başladık şiiii şekeri çağırmaBeraber yapalım kış gelmeden az forma girelim hafifleyelim şekerlerden yani maksat gaz verelim birbirimize. Yoks akrndimize hayrimiz yok ama ben kendime hayır yapmak istiyorum kendimi seviyorum
Birşey diyimmi benimde bugün hayalim çikolata yemekti yürüyüş yapıpBaşladık başladık şiiii şekeri çağırma
Ahahahha bakalımmm napıcannnn sana tavsiyem tabi beğenir misin bilmiyorum hurma içine az fıstık ezmesi sürersen kahveyle miss oluyoBirşey diyimmi benimde bugün hayalim çikolata yemekti yürüyüş yapıp
Fikrim tamamen değişti.tıp
Muz yeme cnm spordan sonra bi bardak kefir soda tavsiye ederim yada öğlen yemeği yeBen hala tabana kuvvet yürüyorum eve gidince muz filan yicem güzel bir gün sekersizde güzel.
Ya da oyle yaparım.bi eve atayimda kendimiMuz yeme cnm spordan sonra bi bardak kefir soda tavsiye ederim yada öğlen yemeği ye
Kendini aç bırakma sakınYa da oyle yaparım.bi eve atayimda kendimi
Soda içerim
Wuuhuuuu baya iyiisiinnnn
Sana 2 dedim ama 3 buçukta yedimWuuhuuuu baya iyiisiinnnn
Afiyet olsun tatlım ama neden bu kadar geçSana 2 dedim ama 3 buçukta yedim
Köfte közde patlıcan biber
Rokali salata
Şehriye corbasi
2 dilim köy ekmegi
Vaktim olmadı hep aklidma yemek vardı ama anca oturdum yedim teşekkür ederimAfiyet olsun tatlım ama neden bu kadar geç
Ooo harikkaa bn de akşam 5 de türlü yapmıştım onu yedim şimdi balkonda çay keyfisi yapyrm hava muazzam güzel