• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Gun daha yeni başladı bugün hiç yemedim cikilat rekorum :KK70:

Ya tutalım nolur. Çikolataya filan aşırı sardım.
Bugün hiç tatlı yemedim.
1 dilim ekmek kahvaltılık soslu biraz yeşil zeytin biraz peynir
Şimdi yürüyüşe çıktım.
Bana yardımcı olman lazm 🥳😁😁
Ahahah dünde ben yatarken bugün antrp fıstıklı çikolata hayali kuruyordum😂😂😂😂 sonra sabah diyetşsyenimin listesine başlama kararı aldım😄😄😄 nasıl bi tutarsızlıkkk... bana kim yardımcı olck bacım kendime hayrım yok😃😃😃 ben de akşam p90x sersini açıcam tekrar güzel oluyo akşama kadar oturuyorum oturarak çalışmak çok sıkınto

• Komik
Reactions: H M
Ahahah dünde ben yatarken bugün antrp fıstıklı çikolata hayali kuruyordum😂😂😂😂 sonra sabah diyetşsyenimin listesine başlama kararı aldım😄😄😄 nasıl bi tutarsızlıkkk... bana kim yardımcı olck bacım kendime hayrım yok😃😃😃 ben de akşam p90x sersini açıcam tekrar güzel oluyo akşama kadar oturuyorum oturarak çalışmak çok sıkınto
Beraber yapalım kış gelmeden az forma girelim hafifleyelim şekerlerden🙈 yani maksat gaz verelim birbirimize. Yoks akrndimize hayrimiz yok ama ben kendime hayır yapmak istiyorum kendimi seviyorum😁

Beraber yapalım kış gelmeden az forma girelim hafifleyelim şekerlerden🙈 yani maksat gaz verelim birbirimize. Yoks akrndimize hayrimiz yok ama ben kendime hayır yapmak istiyorum kendimi seviyorum😁
Başladık başladık şiiii 😄😄😄şekeri çağırma

• Komik
Birşey diyimmi :sus: benimde bugün hayalim çikolata yemekti yürüyüş yapıp 😁😁
Fikrim tamamen değişti.tıp
Ahahahha bakalımmm napıcannnn sana tavsiyem tabi beğenir misin bilmiyorum hurma içine az fıstık ezmesi sürersen kahveyle miss oluyo😋😋😋

H M H M öğle yemeemmiş yedim acıkmışımmm😃😃😃acıktığımı hissettim bugün 🤣🤣🤣

• Beğen
IMG_20200924_121908.jpg

Back