• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Ooo harikkaa bn de akşam 5 de türlü yapmıştım onu yedim şimdi balkonda çay keyfisi yapyrm hava muazzam güzel
Bende çizim keyfisi yapicam birazdan
Ama çikolata yemedim ya midem kaziniyor :D

Ahahhaha aslında tam tersi olması gerek😅😅😅 çikiilliitaaa yediğinde kazınır miden
Ya işte nasıl bir göz açlığı ise.. onu yiyince doyuyorum. Çikolatalı muhallebi dolsbta ama umrumda değil:KK45:

pofu pofu kurtulamadık lanet şekerden
her allahın sabahı bugün yemiycem diyorum her akşam yemekten sonra tv karşısında bir şeyler atıştırıyorum illaki.
akşam yemeğinden sonra direkt yatıp uyumam lazım.

pofu pofu kurtulamadık lanet şekerden
her allahın sabahı bugün yemiycem diyorum her akşam yemekten sonra tv karşısında bir şeyler atıştırıyorum illaki.
akşam yemeğinden sonra direkt yatıp uyumam lazım.
Jupiter etkisindeyiz kuzu🤣🤣🤣 ben geçen sene nasıl zayıfladım nasıl spor yapıyodum bu sene valllahi spor yapmamak listemi uygulamamak için binlerce bahanem var😃😃😃

• Beğen
Reactions: H M
Jupiter etkisindeyiz kuzu🤣🤣🤣 ben geçen sene nasıl zayıfladım nasıl spor yapıyodum bu sene valllahi spor yapmamak listemi uygulamamak için binlerce bahanem var😃😃😃
pofu kurtar beni :D
jüpiterden kurtar şekerden kurtar retrodan kurtar.
ben spora da gidiyorum 2 aydır, 1 ay daha gidicem, sonra gidemem vakit kalmıyor çocuğuma.
ama beslenme berbat. akşam yemeğinden sonra 5li albeni bir defada yenir mi? ben yiyorum.
ay bir de diyetisyene gidiyorum allah beni naapmasın :KK67::KK11: te böyle kafama kafama vurdurasım var.

• Komik
pofu kurtar beni :KK70:
jüpiterden kurtar şekerden kurtar retrodan kurtar.
ben spora da gidiyorum 2 aydır, 1 ay daha gidicem, sonra gidemem vakit kalmıyor çocuğuma.
ama beslenme berbat. akşam yemeğinden sonra 5li albeni bir defada yenir mi? ben yiyorum.
ay bir de diyetisyene gidiyorum allah beni naapmasın :KK67::KK11: te böyle kafama kafama vurdurasım var.
Oooww sen coşmuşsunnn🤣🤣🤣 beni kim kurtarsınnn yavrucuumm🤣🤣🤣 bn de farklı değilim 5 gün güzel diyet spor sonra amannn yemişim deyip homini gırtlak yiyom

• Komik
Herkes pofu diyor :D
Ben iyi gidiyorum 2nci günüm.
Dün yürüyüşten sora nar gibi kizardigimida farkettim 2 hafta beyazlamam ben şimdi ya 🙈

Herkes pofu diyor :KK70:
Ben iyi gidiyorum 2nci günüm.
Dün yürüyüşten sora nar gibi kizardigimida farkettim 2 hafta beyazlamam ben şimdi ya 🙈
Haydii bakalımmmm bn de dün akşamdan beri aç cnm bişey istemyr kendimi aç brakıyrm şuan🤣

Haydii bakalımmmm bn de dün akşamdan beri aç cnm bişey istemyr kendimi aç brakıyrm şuan🤣
Bende daha kahvaltı yapmadım henüz şimdi demlicem çayımı inşallah.
Ben aksam çay içerken 2 çörek otlu galete bide gevrek yedim azıcık. Çok hareket rttigim için yediklerim kalmadı midemde bastırdım biraz ama galete zaten küçücük olanlardan serçe parmağın kadardı. Gevrekte yarım avuç.
Bugün de yürüyeceğim.

Ben bugün
2 dilim köy ekmeği sosla yine🙈
Haşlanmış yumurta salatası
Zeytin peynir yedim saat 11:00 de
Akşama kismet bakalım 🤗

Oooww sen coşmuşsunnn🤣🤣🤣 beni kim kurtarsınnn yavrucuumm🤣🤣🤣 bn de farklı değilim 5 gün güzel diyet spor sonra amannn yemişim deyip homini gırtlak yiyom
sabah kahvaltı ediyordum ne güzel, bu sabah edemedim.

öğlen de iş yerinde döner vardı. pilav yemedim. ekmek yemiyorum zaten
salata yedim
3-4 kaşık domates çorbası yedim.
yoğurtlu köz biber yedim.

akşama da nohut var.

bari bu akşam yemeyeyim.

suyu 2 lt içiyorum artık. ama kahveyi çayı azalttım. onları içince hiç su içesim gelmiyor.

sabah kahvaltı ediyordum ne güzel, bu sabah edemedim.

öğlen de iş yerinde döner vardı. pilav yemedim. ekmek yemiyorum zaten
salata yedim
3-4 kaşık domates çorbası yedim.
yoğurtlu köz biber yedim.

akşama da nohut var.

bari bu akşam yemeyeyim.

suyu 2 lt içiyorum artık. ama kahveyi çayı azalttım. onları içince hiç su içesim gelmiyor.
Eee gayet güzel menğn bence 🥰🥰🥰

Back