- 22 Ağustos 2015
- 29.618
- 1
- 86.358
- 598
Bende çizim keyfisi yapicam birazdanOoo harikkaa bn de akşam 5 de türlü yapmıştım onu yedim şimdi balkonda çay keyfisi yapyrm hava muazzam güzel
Ama çikolata yemedim ya midem kaziniyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çizim keyfisi yapicam birazdanOoo harikkaa bn de akşam 5 de türlü yapmıştım onu yedim şimdi balkonda çay keyfisi yapyrm hava muazzam güzel
Ahahhaha aslında tam tersi olması gerek çikiilliitaaa yediğinde kazınır midenBende çizim keyfisi yapicam birazdan
Ama çikolata yemedim ya midem kaziniyor
Ya işte nasıl bir göz açlığı ise.. onu yiyince doyuyorum. Çikolatalı muhallebi dolsbta ama umrumda değilAhahhaha aslında tam tersi olması gerek çikiilliitaaa yediğinde kazınır miden
Ahahha umrunda olmayan şeyim hayaliylesin sankiYa işte nasıl bir göz açlığı ise.. onu yiyince doyuyorum. Çikolatalı muhallebi dolsbta ama umrumda değil
Yok ya kafam dolu epey. Alışkanlık yoksa yiyesim yok şuan. Eli gidiyor insanın bazen.Ahahha umrunda olmayan şeyim hayaliylesin sanki
Jupiter etkisindeyiz kuzu ben geçen sene nasıl zayıfladım nasıl spor yapıyodum bu sene valllahi spor yapmamak listemi uygulamamak için binlerce bahanem varpofu kurtulamadık lanet şekerden
her allahın sabahı bugün yemiycem diyorum her akşam yemekten sonra tv karşısında bir şeyler atıştırıyorum illaki.
akşam yemeğinden sonra direkt yatıp uyumam lazım.
pofu kurtar beniJupiter etkisindeyiz kuzu ben geçen sene nasıl zayıfladım nasıl spor yapıyodum bu sene valllahi spor yapmamak listemi uygulamamak için binlerce bahanem var
Oooww sen coşmuşsunnn beni kim kurtarsınnn yavrucuumm bn de farklı değilim 5 gün güzel diyet spor sonra amannn yemişim deyip homini gırtlak yiyompofu kurtar beni
jüpiterden kurtar şekerden kurtar retrodan kurtar.
ben spora da gidiyorum 2 aydır, 1 ay daha gidicem, sonra gidemem vakit kalmıyor çocuğuma.
ama beslenme berbat. akşam yemeğinden sonra 5li albeni bir defada yenir mi? ben yiyorum.
ay bir de diyetisyene gidiyorum allah beni naapmasın te böyle kafama kafama vurdurasım var.
Haydii bakalımmmm bn de dün akşamdan beri aç cnm bişey istemyr kendimi aç brakıyrm şuanHerkes pofu diyor
Ben iyi gidiyorum 2nci günüm.
Dün yürüyüşten sora nar gibi kizardigimida farkettim 2 hafta beyazlamam ben şimdi ya
Bende daha kahvaltı yapmadım henüz şimdi demlicem çayımı inşallah.Haydii bakalımmmm bn de dün akşamdan beri aç cnm bişey istemyr kendimi aç brakıyrm şuan
Bn de az önce bol köpüklü sade Türk kahvesi içtimBen bugün
2 dilim köy ekmeği sosla yine
Haşlanmış yumurta salatası
Zeytin peynir yedim saat 11:00 de
Akşama kismet bakalım
Sen neden bukadar bekliyorsun iff mi yapıyorsun.Bn de az önce bol köpüklü sade Türk kahvesi içtim
sabah kahvaltı ediyordum ne güzel, bu sabah edemedim.Oooww sen coşmuşsunnn beni kim kurtarsınnn yavrucuumm bn de farklı değilim 5 gün güzel diyet spor sonra amannn yemişim deyip homini gırtlak yiyom
Hayır kuzum cnm istemedi hiç aç değilmişim gibiydi şimdi türlü ve 3 kaşık bulgur yanına ayran missSen neden bukadar bekliyorsun iff mi yapıyorsun.
Eee gayet güzel menğn bencesabah kahvaltı ediyordum ne güzel, bu sabah edemedim.
öğlen de iş yerinde döner vardı. pilav yemedim. ekmek yemiyorum zaten
salata yedim
3-4 kaşık domates çorbası yedim.
yoğurtlu köz biber yedim.
akşama da nohut var.
bari bu akşam yemeyeyim.
suyu 2 lt içiyorum artık. ama kahveyi çayı azalttım. onları içince hiç su içesim gelmiyor.
Oh afiyet olsun. Hadi az kaldı 12 günHayır kuzum cnm istemedi hiç aç değilmişim gibiydi şimdi türlü ve 3 kaşık bulgur yanına ayran miss