• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Eklentiler

• Screenshot_20200915-105547.jpg
    Screenshot_20200915-105547.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 28
Dün ani bir kararla şekeri bıraktım. 🤭
Bugün 2. Günüm henüz canım tatlı istemedi.
Ama malesef yediğim ketcapta ve tost ekmeğinde içindekiler kısmında şeker yazdığını gördüm 😒
Ben kendimce elimden geldiği kadar rafine şekerden uzak duracağım.

Evet ☺ benım de ama ben tanıdıklarımı hıc diyet gruplarında görmüyorum, hep hamılelık topiklerinde gezıyorlar 😂 benim için sıkıntı yokk 🙈
ben geçen sene bu topikte bi haftada 3.5 kilo verip 69.9 olmuştum🤣 şimdi kilom aldı başını gidiyo
Dün ani bir kararla şekeri bıraktım. 🤭
Bugün 2. Günüm henüz canım tatlı istemedi.
Ama malesef yediğim ketcapta ve tost ekmeğinde içindekiler kısmında şeker yazdığını gördüm 😒
Ben kendimce elimden geldiği kadar rafine şekerden uzak duracağım.
Evet cnm maalesef herşeyde var, elmeklerde de var, diyetisyenime söyelmiştim zamanında bana nasıl yani demişti resmini atmıştım 🤣

ben geçen sene bu topikte bi haftada 3.5 kilo verip 69.9 olmuştum🤣 şimdi kilom aldı başını gidiyo

Evet cnm maalesef herşeyde var, elmeklerde de var, diyetisyenime söyelmiştim zamanında bana nasıl yani demişti resmini atmıştım 🤣
Benım de 70in altına düşmem gerek..

o zaman geçen senenin kemik kadrosundan ben de geleyim :D haftaya memleketime gidicem ama orda 1 hafta şekersiz durabilirim
şimdilik 14 günlük yapayim,dönüşte uzatirizz

Şimdi 21 gün bu şekilde devam edeyim sonrasında sıkıntı yasamazsam bunlari da tamamen keserim inşallah 🙈

o zaman geçen senenin kemik kadrosundan ben de geleyim :KK70: haftaya memleketime gidicem ama orda 1 hafta şekersiz durabilirim
şimdilik 14 günlük yapayim,dönüşte uzatirizz
ahhaah gel gel🤣🤣
Şimdi 21 gün bu şekilde devam edeyim sonrasında sıkıntı yasamazsam bunlari da tamamen keserim inşallah 🙈
Bence kendini kasma ama hazır sos kullanma

İlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
1 tabak dolusu haşlanmış brokoli(yaklaşık 400 g)
3 yemek kaşığı ev yapımı mayonez
4 taze ceviz- yarım avuç badem
3 bardek fiktre kahve. 2 bardak çay.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak 18 öncesi bırakmak. 170 cm 53 kiloyum. İyi hissettiğim 50 kg civarı genellikle. Keto beslenme deniyeceğim, kilom ideal olmasına rağmen yağlı bir vücut tipim var ondan kurtulmaya çalışıcam.

İlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak 18 öncesi bırakmak. 170 cm 53 kiloyum. İyi hissettiğim 50 kg civarı genellikle. Keto beslenme deniyeceğim, kilom ideal olmasına rağmen yağlı bir vücut tipim var ondan kurtulmaya çalışıcam.
Waayy harikkaa

amasenin kilon da bişey yok rahat verirsm

boya göre kilon harika ölçülerin ne durumda peki

Back