akşam aynı şeyleri yemisizz :))Sanah 10.15
Akşam 18.25
aralarda kahve meyvefındık
akşam spor yapılacak
Gün boyu bol su
Eki Görüntüle 2690924
akşam aynı şeyleri yemisizz :))
sabah da aynı hemen hemen sadece bir iki şey farklıhadi cnımmm mide mideye karşıdır
sabah da aynı hemen hemen sadece bir iki şey farklıben de arada cevz ve kayısı yedim
ölçüleri hiç almadım şimdiye kadar. Ama alt bölgede yağlanma sorunum var bana kalırsa. şimdi ölçtüm ölçümlerim:boya göre kilon harika ölçülerin ne durumda peki
ah canimm sen bunlara yağlı mi diyorsun gerçektenölçüleri hiç almadım şimdiye kadar. Ama alt bölgede yağlanma sorunum var bana kalırsa. şimdi ölçtüm ölçümlerim:
bel:67,5
basen-kalça:90,5
üst bacak:47,5
üst kol:24,5
İkimiz kaldık demekburdaaaaa
su eski düzenme dönsem ahİkimiz kaldık demek
Valla kaslı fit değil öyle olunca yağlı yumuş yumuş oluyorah canimm sen bunlara yağlı mi diyorsun gerçekten
Süper görünğyor vllaDün hiç spor papmadım full evdeydim.
Saat 12.00 ile 17.00 arası yedim. Yani19 saatlik nir açlık dönemim oldu. Yediklerim
Mercimekli 2 tane krep. 1 kase humus. 5 ceviz. 1 domates 1 salatalık
bugün 5000 adım attım 12:30-14:00 yemek. (işe gideceğim için şimdiden yazıyorum :) )
bugün kremalı mantar, ve peynirli ıspanaklı mercimek keki. (yarısını yedim :) )
4 ceviz.Eki Görüntüle 2691760
ahahah meyve yerdin cnm 2 porsiyon fazla değilll bu arada ben de başladım bu sabahMeyve yerim ama.. rafine şekeri noo..
Hadi başladım gitti.
Bugün 1.gun olsun..
24.09.2020
Şeker yok şeker yok şeker yok
Ya tutalım nolur. Çikolataya filan aşırı sardım.ahahah meyve yerdin cnm 2 porsiyon fazla değilll bu arada ben de başladım bu sabahağzımı tutamyrm be
no sugar no cry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?