Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

If 3. Gün 14/10 devam dün biraz yeme krizleri yaşanmış olabilirr ama kaldığımız yerden devaamm

Yarın aranıza katılmak istiyorum günlük deneyim için İF ve ketojenic beslenmeye çalışacağım

14 saatlik oruç sonrası ilk öğün

Eklentiler

• 2A8BA3F0-F66C-4A55-9481-DEF04D06D41D.jpeg
    162,3 KB · Görüntüleme: 27
Yaaa bunu tekrar yapsanız, ben de katılsam

Gerçekten cok sevınırım :)) insülin direncim var, paketlı ürünlerden uzak durmaya çalısıyorum.. Bu şeklide daha güzel motive olabılırimm
Ben şuan 2 ana 2 ara öğün olarak beslenyrm evde olduğum için sürekli kendimi kontrol edemyrm diğer türlü, bi de oruç sayacı kurdum şekersiz de içinde misss insan kendini bişeylere bğlyınca ona karşı sorumlu hissedyr, gel katıl sende öğün sayısı sana ait

Bne de iki öğün besleniyorum ara öğün kavramı pek yok maalesef ben de canım ne zaman bişe isterse onu tüketiyorum, genelde meyve oluyor bu, bazı meyveler yasak bana ama, yasakları cok guzel cıgnıyorum

Oruç sayacı nedir?

Ayy yasak olunca daha cazip geliyor dimiii çok ii anlıuorım o yüzden ben de yasak yok porsiyon var, oruç sayacı şu 14 saat oruç 10 saatlik yeme periyodu , ben sürekli saate bakmaktansa o bana haber veryr app storedan indirdim

Bi bakayım ben de, işime gelirse ben de indireyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…