Bu deil mi?Bence gelir su içmeni de hatırlatyr
Eşim de uyacak :) ilk sayfadaki listeden yapıcak mısınız yineAynen cnm o:)
Ben ona benzer yapyrm cnm sabah kahvaltımdan bakabilirsinEşim de uyacak :) ilk sayfadaki listeden yapıcak mısınız yine
Evet
ben geçen sene bu topikte bi haftada 3.5 kilo verip 69.9 olmuştumEvet ☺ benım de ama ben tanıdıklarımı hıc diyet gruplarında görmüyorum, hep hamılelık topiklerinde gezıyorlarbenim için sıkıntı yokk
Evet cnm maalesef herşeyde var, elmeklerde de var, diyetisyenime söyelmiştim zamanında bana nasıl yani demişti resmini atmıştımDün ani bir kararla şekeri bıraktım.
Bugün 2. Günüm henüz canım tatlı istemedi.
Ama malesef yediğim ketcapta ve tost ekmeğinde içindekiler kısmında şeker yazdığını gördüm
Ben kendimce elimden geldiği kadar rafine şekerden uzak duracağım.
Benım de 70in altına düşmem gerek..ben geçen sene bu topikte bi haftada 3.5 kilo verip 69.9 olmuştumşimdi kilom aldı başını gidiyo
Evet cnm maalesef herşeyde var, elmeklerde de var, diyetisyenime söyelmiştim zamanında bana nasıl yani demişti resmini atmıştım
ben geçen sene bu topikte bi haftada 3.5 kilo verip 69.9 olmuştumşimdi kilom aldı başını gidiyo
Evet cnm maalesef herşeyde var, elmeklerde de var, diyetisyenime söyelmiştim zamanında bana nasıl yani demişti resmini atmıştım
ahhaah gel gelo zaman geçen senenin kemik kadrosundan ben de geleyimhaftaya memleketime gidicem ama orda 1 hafta şekersiz durabilirim
şimdilik 14 günlük yapayim,dönüşte uzatirizz
Bence kendini kasma ama hazır sos kullanmaŞimdi 21 gün bu şekilde devam edeyim sonrasında sıkıntı yasamazsam bunlari da tamamen keserim inşallah
bnn varım şu sıra çok tatliya düştümO zmn kesin yaparım gelirm diyenler varsa akşam listeyi düzenlerim start veririrm
Ah jupiter yaktı bizibnn varım şu sıra çok tatliya düştüm
Waayy harikkaaİlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
1 tabak dolusu haşlanmış brokoli(yaklaşık 400 g)
3 yemek kaşığı ev yapımı mayonez
4 taze ceviz- yarım avuç badem
3 bardek fiktre kahve. 2 bardak çay.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak 18 öncesi bırakmak. 170 cm 53 kiloyum. İyi hissettiğim 50 kg civarı genellikle. Keto beslenme deniyeceğim, kilom ideal olmasına rağmen yağlı bir vücut tipim var ondan kurtulmaya çalışıcam.
boya göre kilon harika ölçülerin ne durumda pekiİlk günüm saat 20:00-15.30 (19,5 saat) açlık. 9500 adım attım. Yediklerim; saat 15.30-17.00 arası.
1 tabak dolusu haşlanmış brokoli(yaklaşık 400 g)
3 yemek kaşığı ev yapımı mayonez
4 taze ceviz- yarım avuç badem
3 bardek fiktre kahve. 2 bardak çay.
İf de hedefim genellikle 12 sonrası yemek yemeye başlamak 18 öncesi bırakmak. 170 cm 53 kiloyum. İyi hissettiğim 50 kg civarı genellikle. Keto beslenme deniyeceğim, kilom ideal olmasına rağmen yağlı bir vücut tipim var ondan kurtulmaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?