• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

pofu pofu slm canim bende persembe gununden itibaren yumruta diyetine basladim tamamen yumurta diyeti olmasada dikkat ediyorum
bugunde leslie yapmaya basladim.pilates topuyla egzersiz yapiyorum gun icinde.

Slmm beybiii ayy bnde karatay maratay takılıyommm🤣🤣🤣
Slm canım nasılsın ? Ben de karatayımsı bişeyler yapıyorum 2 öğün beslenerek . Geç kahvaltı yapıyorum bu sayede sabah kahvaltım öğle yemeğim oluyor , öğle yemeğinde ne yesem diye düşünmüyorum. :-) Canlanalım artık en son yazdığım mesajdan sonra bağırsak sorunu yaşadım, bağışıklığım çok düşük:

Slm canım nasılsın ? Ben de karatayımsı bişeyler yapıyorum 2 öğün beslenerek . Geç kahvaltı yapıyorum bu sayede sabah kahvaltım öğle yemeğim oluyor , öğle yemeğinde ne yesem diye düşünmüyorum. :-) Canlanalım artık en son yazdığım mesajdan sonra bağırsak sorunu yaşadım, bağışıklığım çok düşük:
iyiyim cnmmm aynı takılıyoz öyle, ben de kendi listeme döndüm onla devam edyrm

IF 2. Gün 14/10

saat 10da açıcam o zmn 14.5 saat oruçlu olmuş olucam😋😋😋

Ayyy gözün aydın o halde bol bolll mozart dinley çocuğa🤣🤣 şaka bi yana sağlıcakla kucağına alırsın inş canım 🥰🥰

İnşallah canım korkuyla çalışıyorum her gün vicdanımı yokluyorum. Kamudayım, idari izin 24. hafta da başlıyor ben daha 14. haftadayım, :KK53:

İnşallah canım korkuyla çalışıyorum her gün vicdanımı yokluyorum. Kamudayım, idari izin 24. hafta da başlıyor ben daha 14. haftadayım, :KK53:
İzmirde esnek çalışmaya geçildi belki sizin de öyle olur yakında valla ben mart sonundan beri evdeyim, inşallah çağırmazlar
Cayima şeker atmayı bıraktığım günden beri çay icmeyide azalttım en büyük zevkimdi oysa çay....sekerlisinden😔
Benimde şekerli bol kremalı kahve zevkimdi mesela ama şekersiz şçiyorum bi kaç yıldır ve hiç keyfimden ödün vermedim açıkcası 🥰

İzmirde esnek çalışmaya geçildi belki sizin de öyle olur yakında valla ben mart sonundan beri evdeyim, inşallah çağırmazlar

Benimde şekerli bol kremalı kahve zevkimdi mesela ama şekersiz şçiyorum bi kaç yıldır ve hiç keyfimden ödün vermedim açıkcası 🥰
içemiyorum anlamsız geliyor 🤣 çayın onuruyla gururuyla oynamışlar gbi hissediyorum

14 eylülden itibarenmiş ama bulunduğum yerde 4 kişiyiz bana evden çalışma çıkmaz çıkarsa en fazla bir gün evde bir gün işyerinde oluruz. Rapor almayı düşünüyorum böyle çalışmaktansa , 10 gün alsam ara ara gidip 24. haftada idari izine geçmek amacım. İnşallah mikrop kapmadan geçerim.

14 saat 25 dakkalık oruçtan sınra ilk öğünüm gözün doysun tabağı gibi oldu 😂😂😂😋😋😋😋

Eklentiler

• D9D07E0A-B849-4782-AB73-CE464FDDE5E3.jpeg
    D9D07E0A-B849-4782-AB73-CE464FDDE5E3.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 26
14 eylülden itibarenmiş ama bulunduğum yerde 4 kişiyiz bana evden çalışma çıkmaz çıkarsa en fazla bir gün evde bir gün işyerinde oluruz. Rapor almayı düşünüyorum böyle çalışmaktansa , 10 gün alsam ara ara gidip 24. haftada idari izine geçmek amacım. İnşallah mikrop kapmadan geçerim.
Çok çok dikjat et kendine mümkün oldukça maske tak ve kesinlikle çok uzak dur durabildiğin kadar

Back