- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
ben hala sanmıyorum açıkcası.. yani bilemedim ama çok takılmaBirbardakcay zaten 2 öğün beslenyrsun beybi
4 yumurta = 300 kcal desek geriye kalıyor 400 kcal.
Asıl bomba şu: 1 kaşık zeytinyağı 125 kcal imiş. Ben şok!
Bu durumda 2-3 kaşık zeytinyağı kullanılırsa hesap doğru çıkar.
kesinlikle, kıtlık yaşatıyor bu sefer de yağlanmalar başlıyorBence de çok kalori hesabı yapıp da kaloriyi çok azaltma yoluna gitmeyinBirbardakcay çünkü alınan kalori miktarı azaltılınca olumsuz sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş. Vücut kendini korumaya alarak normalden daha yavaş kalori yakıyormuş. Yani, biraz tembelleşiyormuş bir nevi.
Amacim 1100u bulmak ama yarin tartilacagim icin bugun biraz hafif tuttum ama yumurta salatasini gorunce sasirdim vallaBence de çok kalori hesabı yapıp da kaloriyi çok azaltma yoluna gitmeyinBirbardakcay çünkü alınan kalori miktarı azaltılınca olumsuz sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş. Vücut kendini korumaya alarak normalden daha yavaş kalori yakıyormuş. Yani, biraz tembelleşiyormuş bir nevi.
kolay gelsinNeyse ben bi oglusu uyutup geleyim
saka gibi
Amacim 1100u bulmak ama yarin tartilacagim icin bugun biraz hafif tuttum ama yumurta salatasini gorunce sasirdim valla
neyse bi kahve iyi gelir
tabiki de :)Çayımla eşlik edebilirim. :)
ben de bekarım ama yarı yarıyaDeli gibi aşık olmayı isteyen bir bekarım. :)
Siz?
ben de bekarım ama yarı yarıya
özel değilse neden evlenmedin? okul master iş kariyer mi :)
anlıyorum seniBu yaşıma kadar hiç düşünmedim evliliği, zaten düşünebileceğim kimse de çıkmadı karşıma. Yeni yeni evlilik fikri oluştu gibi kafamda ama bakalım. Bu devirde kolay değil.
Siz nişanlı mısınız? :)
anlıyorum seni
aynısından bende de vardı, evlilik aslında pek bana göre değil, bilmiyorum yani ben kolay sıkılıp soğuyabiliyorum.. kafa dengi olması gerek benle olan kişinin, mıymıy etmemesi falan lazım, hiç hazetmem, bir de beni srekli eleştirip kendini övemeyen lazımdı, buldum bi tane
yok cnm henüz değil, çokk ağır ilerliyoruz
kesinlikleee evlenmek için evlenmek hiç bana göre değil mesela, bi kaç kişiyle görüşmüştüm zamanında ama yok ya olmuyor yani zorlayamazdım daha fazla o zmn isteseydim şimdi 7-8 yıllık evli olabilirdim , ama cidden insanın içinin ısınması onlayken mutlu olması lazım.. çok zor ve doğru verilmesi gereken bi karar, bizim aslında bazı sıkıntılar oldu o yüzden ağır ilerliyoruzAşık olunan adamla hayatı paylaşmak fena bir fikir değil ama dediğiniz gibi kolay değil evlilik olayı. Aslında evlenir miyim bilmem, zor gibi ama aşık olmadan, aşkı yaşamadan son nefesimi vermek istemiyorum. :)
Olsun, acele etmenin anlamı yok. :)
kesinlikleee evlenmek için evlenmek hiç bana göre değil mesela, bi kaç kişiyle görüşmüştüm zamanında ama yok ya olmuyor yani zorlayamazdım daha fazla o zmn isteseydim şimdi 7-8 yıllık evli olabilirdim , ama cidden insanın içinin ısınması onlayken mutlu olması lazım.. çok zor ve doğru verilmesi gereken bi karar, bizim aslında bazı sıkıntılar oldu o yüzden ağır ilerliyoruzbu süreçte eşyalarımızı falan alıyoruz en azından onları alalım dedik :) çok tatlı atışmalarımız oluyor eşyalar konusunda ben ne dersem o , bi taraftan da böyle şeyler yaşamak çok hoşuma gidiyor ne yalan söylüyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?