• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Öyle tabii. Kafa dengi olmak, aynı dili konuşabilmek, güzel zaman geçirebilmek falan herkesle olacak şey değil. Şans galiba.

İyi olsun, ağır ilerlensin, hiç sorun değil.

Nasıl imrendim ya. :)
yok cnm imren diye anlatmıyorum sakın ha, daha iyisi senin olsun inş.. ama biraz da sana bağlı bi şey bu, istemen lazım olmasını

yok cnm imren diye anlatmıyorum sakın ha, daha iyisi senin olsun inş.. ama biraz da sana bağlı bi şey bu, istemen lazım olmasını

Güzel ilişkilere imreniyorum. :) Teşekkürler, inşallah siz de çoook mutlu olursunuz. :)

Yeni yeni istiyorum da bakalım artık. :)

Güzel ilişkilere imreniyorum. :) Teşekkürler, inşallah siz de çoook mutlu olursunuz. :)

Yeni yeni istiyorum da bakalım artık. :)
düzgün doğru bi adamı kendine çekersin umarım :) çekim yasası, ben bunu uygulamıştım zamanında hala derim "sen benim dualarımın karşılığısın" diye :)

düzgün doğru bi adamı kendine çekersin umarım :) çekim yasası, ben bunu uygulamıştım zamanında hala derim "sen benim dualarımın karşılığısın" diye :)

Umarım, umarım, umarım. :)

Gönülden isteyerek o çekim yasasını ben de işletebilirim belki. :)

Umarım, umarım, umarım. :)

Gönülden isteyerek o çekim yasasını ben de işletebilirim belki. :)
bak benim topiğim var, düşünce gücü diye, ordan yararlanabilirsin, inan bana hayatımı onunla değiştirdim... çok şey yaşadım, ve hepsinde etkisini deli gibi gördüm..şimdi iş için yapıyorum ahh bi olsa hemen yazacağım topikte :)

şekersiz tarifler vericem kızlar size :)

1 muzlu puding
1 adet orta boy muz
yarım çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı kadar kakao
1 çay bardağı kadar hindistan cevizi

tüm malzemeleri rondodan geçirip karıştırıyorsunuz, ya da çatalla ezebilirsiniz
buzdolabında bekletiyorsunuz 1 saat kadar
ara öğün olarak kullanabilirsiniz :)

bak benim topiğim var, düşünce gücü diye, ordan yararlanabilirsin, inan bana hayatımı onunla değiştirdim... çok şey yaşadım, ve hepsinde etkisini deli gibi gördüm..şimdi iş için yapıyorum ahh bi olsa hemen yazacağım topikte :)

Biliyorum. Aşağıdaki link değil mi?

Yeni yeni olumlamalara başladım. Bu topiği takip de ediyorum.

Siz de mi işsizsiniz benim gibi? :(

kefir smoothie
1 çay bardağı kefir
1 adet küçük boy şeftali ( başka bi meyve de olur)
1 avuç kadar çiğ ıspanak ya da roka

tamamı rondada karıştırıp kıvamını ayarlamak için isterseniz su ekleyebilirsiniz, üzerine 4-5 badem , 5-6 böğürtlen ve 1 çay kaşığı chia tohumu ile süsleyebilirsiniz ara öğünde tüketilebilir

Biliyorum. Aşağıdaki link değil mi?

Yeni yeni olumlamalara başladım. Bu topiği takip de ediyorum.

Siz de mi işsizsiniz benim gibi? :KK43:
evet maalesef, 4 ay falan oldu, iş görüşmeleri de kötü geçiyor böyle saçma sapan bi durumdayım

evet maalesef, 4 ay falan oldu, iş görüşmeleri de kötü geçiyor böyle saçma sapan bi durumdayım

Ben de 3 aydır arıyorum. Bir ara epey kötüydüm, olumlama sayesinde toparladım.

İşsizlik öyle zor ki... Kötü bir döneme denk geldik bir de. Birkaç iş görüşmesine gittim de hiç hoşuma gitmedi profiller. Ne olacak bilmiyorum. :/

Ben de 3 aydır arıyorum. Bir ara epey kötüydüm, olumlama sayesinde toparladım.

İşsizlik öyle zor ki... Kötü bir döneme denk geldik bir de. Birkaç iş görüşmesine gittim de hiç hoşuma gitmedi profiller. Ne olacak bilmiyorum. :/
aynen ben de ilk günler çok gerildim, en son geçen hafta bi görüşmeye gittim tamam dedim olacak ikinci mülakata girdim, sanırım adam beğenmedi beni :D 2 gün sonra strese bağlı bi durum yaşadım ve tam 4 gün sürdü daha son 2 gündür iyiyim, allah sağlık versin inan ki gerisi hikaye, çok zor biliyorum ama çevremde 2 sene iş bulamayan insanlar oldu, vardır diyorum benim de bi kısmetim, napalım..

şekersiz tarifler vericem kızlar size :)

1 muzlu puding
1 adet orta boy muz
yarım çay bardağı süt
2 tatlı kaşığı kadar kakao
1 çay bardağı kadar hindistan cevizi

tüm malzemeleri rondodan geçirip karıştırıyorsunuz, ya da çatalla ezebilirsiniz
buzdolabında bekletiyorsunuz 1 saat kadar
ara öğün olarak kullanabilirsiniz :)
yarın bunu yapayım :KK70: değişiklik olsun
Birbardakcay Birbardakcay dene sen de :D

aynen ben de ilk günler çok gerildim, en son geçen hafta bi görüşmeye gittim tamam dedim olacak ikinci mülakata girdim, sanırım adam beğenmedi beni :KK70: 2 gün sonra strese bağlı bi durum yaşadım ve tam 4 gün sürdü daha son 2 gündür iyiyim, allah sağlık versin inan ki gerisi hikaye, çok zor biliyorum ama çevremde 2 sene iş bulamayan insanlar oldu, vardır diyorum benim de bi kısmetim, napalım..

Aynen öyle. Kafaya takmıyorum artık. Ne yapayım?

Back