Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

şekersiz 4. gün

sabah 2 bardak su
kahvaltı 08.30
zeytin peynir yeşillik salatalık domates şekersiz çay

ara 10.30
3 ceviz 2 kuru kayısı
1 filtre kahve

öğlen 13.00
salata az yoğurt mercimekli barbunya

spor sonrası ara öğün 15.30
1 bardak kefir

akşam 17.30
2 tavuk kanat
salata
2 küçük kepçe yoğurtlu yumurtalı tavuklu çorba
4 küçük lahana sarması

su:3.5-4 litre
spor: p90x cardio recovery ( çok eğlendim yaparken ), dün yapamadığım shoulder and arms,
3x12 crunch kick
3x12 4 kiloyla russian twist
3x12 fly crunch
1.5 dakka plank unutmuşum yazmayı

gün bitti
çok acıkırsam ki acıkmam umarım yoğurt ayran süt bi şey yaparım
ama feci kahve içesim var

Birbardakcay Anka sizler de durum ne?

Son düzenleme:
İyi iyi

Sekersiz 6. Gun - Squat 2. Gun

11.00
Yumurta salatasi

13.30
Sade kahve
1 kuru kayisi

15.00
1 elma

16.30
1.5 kase yayla corbasi(yarmali-sifir yag)

18.30da yesil cay icecegim

Sporlari bitince yazarim ayrica

Sekersiz 6. Gun - Squat 2. Gun

11.00
Yumurta salatasi

13.30
Sade kahve
1 kuru kayisi

15.00
1 elma

16.30
1.5 kase yayla corbasi(yarmali-sifir yag)

18.30da yesil cay icecegim

Sporlari bitince yazarim ayrica
akşam yemeği az değil mi :S çok acıkırsın

Yarin tartilacagim diye az yedim evde patatesli borek vardi bi de ondan mi yeseydim pofuuu cok iradeliyim bi lokma almadimmm
patatesli börek yeme tabikide ne bilim kız sebze falan bişey yapaydın çok acıkırsın bak diyimm, evett yarın tartı günü bakalım ne çıkacakkk

patatesli börek yeme tabikide ne bilim kız sebze falan bişey yapaydın çok acıkırsın bak diyimm, evett yarın tartı günü bakalım ne çıkacakkk
Ay yok iyiyim suan yarin erken kahvalti yapacagim o da guzel hatta krep cikartayim buzluktan

1 porsiyon yumurta salatasi 705 kalori olabilir mi

Bence olamaz. Bir yumurta 75-80 kcal imiş. Eee, kaç yumurta girer ki yumurta salatasına?
4 yumurtadan yaptim esimle ikimiz yedik yani 2 haslanmis yumurta 3 yaprak marul 1 dal taze sogan biraz zeytinyagi ve baharat benim payima dusen bi uygulamadan kalori hesabi yapiyorum da 705i gorunce şok oldum

4 yumurtadan yaptim esimle ikimiz yedik yani 2 haslanmis yumurta 3 yaprak marul 1 dal taze sogan biraz zeytinyagi ve baharat benim payima dusen bi uygulamadan kalori hesabi yapiyorum da 705i gorunce şok oldum
yok kuzum ya etse etse 200 eder hadii en fazla imkansız yani... en az 7-8 yumurta bol yağlı bol sebzeli olacak ve hepsini sen yiyeceksin ki o kadar etsn yani imkansız..

4 yumurta = 300 kcal desek geriye kalıyor 400 kcal.

Asıl bomba şu: 1 kaşık zeytinyağı 125 kcal imiş. Ben şok!

Bu durumda 2-3 kaşık zeytinyağı kullanılırsa hesap doğru çıkar.

4 yumurta = 300 kcal desek geriye kalıyor 400 kcal.

Asıl bomba şu: 1 kaşık zeytinyağı 125 kcal imiş. Ben şok!

Bu durumda 2-3 kaşık zeytinyağı kullanılırsa hesap doğru çıkar.
ben hala sanmıyorum açıkcası.. yani bilemedim ama çok takılma Birbardakcay zaten 2 öğün beslenyrsun beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…