• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Çok çok kilo alıp geldim🙈🙈🙈 an itibariyle başladımmmm 🤪🤪🤪🤪hadi hayırlısı

pofu pofu

haydi bak başladım bugün yine.
hem de FESAT İNADI ile başladım.

Menüm

Sabah

-peynir
-zeytin
-domates
-roka
-maydonoz

Öğle
-tavuk but+2 kaşık bulgur ile
-sarımsaklı yoğurt
-taze fasulye

Slm kızlar nasılsınız ? Ben bir gittim kilo alıp geldim.. B12 vitaminim düşükmüş, iğne başladık o da beni acayip acıktırıyor iğneler devam edecek sürekli yorgundum son zamanlarda sanki toparlıyorum kendimi ama diyet ve spora motive olamıyorum.

Sizler neler yapıyorsunuz ? Devam eden var mı aramızda

Slm kızlar nasılsınız ? Ben bir gittim kilo alıp geldim.. B12 vitaminim düşükmüş, iğne başladık o da beni acayip acıktırıyor iğneler devam edecek sürekli yorgundum son zamanlarda sanki toparlıyorum kendimi ama diyet ve spora motive olamıyorum.

Sizler neler yapıyorsunuz ? Devam eden var mı aramızda
Slm cnm, bn de sendenim🙈🙈🙈🙈bi türlü motivasyon sağlayamıyrm

Slm cnm, bn de sendenim🙈🙈🙈🙈bi türlü motivasyon sağlayamıyrm

Birde B 12 vitaminim eksik canım çakralarım yerinde değil inan. Bu hafta sonu sporu ayarlamayı düşünüyorum evde spor yapmak cazip gelmiyor bana şu aralar.

Ben yekrar başladım, bıgün ilk gğndü😍😍😍 şuan antrenman yapıyorum... yarın kilomu paylaşırım🙈🙈🙈

Benimde 2. Günüm du haftada 3 gün pilates yapacağım pofucum devam edelim canim
Günaydınnn cnm başladm valla🙈🙈🙈utanarak 76.6 olduğumu söylüyorum😬😬😬 haftasonu tartılcam tekrar.. şimdi kahvaltı edip işe gidcm

Günaydınnn cnm başladm valla🙈🙈🙈utanarak 76.6 olduğumu söylüyorum😬😬😬 haftasonu tartılcam tekrar.. şimdi kahvaltı edip işe gidcm

İşe başladın mı hayırlı olsun çok sevindim. Kaç kiloydun canım ne kadar aldın sen

Back