• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Şekersiz ilk günüm tamamdir. Bu arada ben ekmek yiyorum ekmek sekersize dahil demeyin lütfen suanlik amacım rafine şekeri kesmek abur cubur vb gibi ,ekmeği kesmeyi de düşünmüyorum :KK51:

Şekersiz ilk günüm tamamdir. Bu arada ben ekmek yiyorum ekmek sekersize dahil demeyin lütfen suanlik amacım rafine şekeri kesmek abur cubur vb gibi ,ekmeği kesmeyi de düşünmüyorum :KK51:
Ekmeği 2 dilim yiyebilirsin

bn de başım ağrıyo spor yapamıycam bugğn:(

Gunde mutlaka 2 dilim cavdar yiyorum oda sabahlari
Bende bugunspor yap,pmadim keske yapsaydım.
Yarın yapicam ama ,yarim yaparız
Senin nasil gidiyor baslayabildin mi
Ekmeği 2 dilim yiyebilirsin

bn de başım ağrıyo spor yapamıycam bugğn:KK43:
[/QUOTE

Harikasın tatlımmm🥰🥰🥰🥰bnm de iyiydi bi de sabhları kendimş kaldırıp kahvaltı etsem süper olacak
Atlama kahvaltıyı kuzum ufka ufak alışmaya calis. Hadi nerde o pofunun eski gücü ortalığın tozunu attiralim bizi görenler ne kadar zayiflamissin desinler kendimizi aynada beğenelim çok güzel olalım :KK37: :KK37: :KK37:

Atlama kahvaltıyı kuzum ufka ufak alışmaya calis. Hadi nerde o pofunun eski gücü ortalığın tozunu attiralim bizi görenler ne kadar zayiflamissin desinler kendimizi aynada beğenelim çok güzel olalım :KK37: :KK37: :KK37:
Ayyy evettttt o gücümü yakalasam süperrr olvk 😩😩😩

Önceden iş yerimde kahvaltı ediyordum artık evde yapıp çıkıyorum tabii uykuya kalmazsam. Bugün geç kaldım.
Hergün olmasada haftada 3 günde leslie, leg magic ya da pilates yapıyorum.. Leg magici ciddi ciddi devm etmek istiyorum güzel sonuç alabilirim.

Önceden iş yerimde kahvaltı ediyordum artık evde yapıp çıkıyorum tabii uykuya kalmazsam. Bugün geç kaldım.
Hergün olmasada haftada 3 günde leslie, leg magic ya da pilates yapıyorum.. Leg magici ciddi ciddi devm etmek istiyorum güzel sonuç alabilirim.
Kimse yok ki artık burada :/

Back