• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

Öğrenicez yememeyi inşallah.
arada yemiyorum :D:D:D sonra sapıtıyorum
Gayet de bu kiloya ulaşırsınız. Göreceksiniz 65 olduktan sonra bu kilo siz tatmin etmeyecek ve biraz daha vermek isteyeceksiniz. :)
orası kesin :D 65 i görsem yine tatmin olmuycam
Ah bi de almak olmasa 🙄 gecen sene 72ye kadar dusmustum
yemeyince alınmıyor kuzum ya :S valla yediğinde hoppp hemen alıyosun

noluucaaakk bu halimizzz :KK70::KK70:
Öğrenicez yememeyi inşallah.

Bunu hesap kitap yaparak öğrenebiliriz. Şimdi ben komşunun getirdiği kurabiyelerden 2 tane yemiş olsaydım, günlük yaptığım 1/2 saatlik sporu çöpe atacaktım. 2 kurabiye = 1/2 saatlik spor. Mantıklı şimdi bu? 2 kurabiyenin vereceği 1 dakikalık zevk için emeklerim niye gitsin?

Beyinde bitiyor her şey.

Bunu hesap kitap yaparak öğrenebiliriz. Şimdi ben komşunun getirdiği kurabiyelerden 2 tane yemiş olsaydım, günlük yaptığım 1/2 saatlik sporu çöpe atacaktım. 2 kurabiye = 1/2 saatlik spor. Mantıklı şimdi bu? 2 kurabiyenin vereceği 1 dakikalık zevk için emeklerim niye gitsin?

Beyinde bitiyor her şey.
son cümleye harfiyen katılıyorum "herşey beyinde bitiyor"
ben diyetisyene başladığım ilk gün yemekte baklava vardı, önümde 3 er 5 er götürdüler tek lokma yemedim ve her defasında "hayır" dedim, sonuçta 2 ayda 11.5 kilo verdim :)

Motivasyon olur mu bilmiyorum bu bnm şuanki halim

Bu da ilk 38 bedene indiğimde denemiş olduğum pantolon😂😂😂nasıl mutlu olmuştum

resmi kaldırdım kızlar sonradan aklıma geldi resimleri alıp kullanıyolar

son cümleye harfiyen katılıyorum "herşey beyinde bitiyor"
ben diyetisyene başladığım ilk gün yemekte baklava vardı, önümde 3 er 5 er götürdüler tek lokma yemedim ve her defasında "hayır" dedim, sonuçta 2 ayda 11.5 kilo verdim :)

Yaaa, ne güzel olmuş işte. :)

Devam, devam, devam... :)

Motivasyon olur mu bilmiyorum bu bnm şuanki halim

Fotoğrafı gördüm. Çok bir kilonuz yok ve biraz çabayla tüm fazlalıklar rahat gider.

Bu da ilk 38 bedene indiğimde denemiş olduğum pantolon😂😂😂nasıl mutlu olmuştum

resmi kaldırdım kızlar sonradan aklıma geldi resimleri alıp kullanıyolar

Tahmin edebiliyorum o mutluluğu. Ben de geçen gün lise zamanımda almış olduğum elbiseyi giydim. Bir mutlu oldum ki sormayın. :)

Yaaa, ne güzel olmuş işte. :)

Devam, devam, devam... :)

Fotoğrafı gördüm. Çok bir kilonuz yok ve biraz çabayla tüm fazlalıklar rahat gider.

Tahmin edebiliyorum o mutluluğu. Ben de geçen gün lise zamanımda almış olduğum elbiseyi giydim. Bir mutlu oldum ki sormayın. :)
kesinlikle çok güzel oldu, o hafta saydım tek lokmadan bişey olmaz, bi ısırıktan bişey olmaz diyen sayısı baya fazlaydı ve ben her defasında evet olmaz deyip yeseydim zaten baştan kaybederdim, üstelik diyetimin ilk bi kaç günü hem az yemek hem şekersiz beslenmek zor gelmişti, ama şimdi alışkınım sadece arada kendi kontrolümü kaybediyorum

ağırlık çalışmanın faydası diyorum, benden 5 kilo fazla bi bayanı görmüştüm, inanamıştım, deli gibi yağlı ve kocaman göbeği vardı, ben 75 kilo iken bile öyle değildim, her zaman dyrm ağırlık çalışmak sizi güzel bi fiziğe getirir ama kadınlar bunu anlamıyor sanıyolar ki erkekler gibi kaslarımız olacak :D vallaha da olmuyorrr ben denedim olmuyor :D

fotoyu kaldırdım ya birden aklıma başka yerlerde kullanıp üstümden pirim yapabileck olanlar geldi :D

eveettt ben de 11 sene evvel giydiğim abiyeyi giydim belim incecik görünüyordu :D süper bi şey

kesinlikle çok güzel oldu, o hafta saydım tek lokmadan bişey olmaz, bi ısırıktan bişey olmaz diyen sayısı baya fazlaydı ve ben her defasında evet olmaz deyip yeseydim zaten baştan kaybederdim, üstelik diyetimin ilk bi kaç günü hem az yemek hem şekersiz beslenmek zor gelmişti, ama şimdi alışkınım sadece arada kendi kontrolümü kaybediyorum

ağırlık çalışmanın faydası diyorum, benden 5 kilo fazla bi bayanı görmüştüm, inanamıştım, deli gibi yağlı ve kocaman göbeği vardı, ben 75 kilo iken bile öyle değildim, her zaman dyrm ağırlık çalışmak sizi güzel bi fiziğe getirir ama kadınlar bunu anlamıyor sanıyolar ki erkekler gibi kaslarımız olacak :KK70: vallaha da olmuyorrr ben denedim olmuyor :KK70:

fotoyu kaldırdım ya birden aklıma başka yerlerde kullanıp üstümden pirim yapabileck olanlar geldi :KK70:

eveettt ben de 11 sene evvel giydiğim abiyeyi giydim belim incecik görünüyordu :KK70: süper bi şey

Evet, evet, sizin bu kilodaki haliniz benim 58 kilodaki halim gibi. Ağırlık çalışmayla mı ilgili bu gerçekten?

Evet, evet, sizin bu kilodaki haliniz benim 58 kilodaki halim gibi. Ağırlık çalışmayla mı ilgili bu gerçekten?
kesinlikleeee!!! ben bu formu ağırlık çalışarak kazandım, karnımın resimleri de var, ama burdan atamam :D

antreman bitti şükür, kollarımı kalçamı hisetmiyorum Birbardakcay Birbardakcay cardio içinde çok pis squat yaptırdı ağlıyordum ya, baya bi boş vermişim fark ettim, her yanım yandııı :S:D:D

ozlm89 ozlm89 kuzuu hybrid programına başladım, klasik p90x den fecii derecede zor :KK70: nefesim kesildi resmennn, sen naptın?
Canımm bu hafta pes ettim galiba yeme düzenimden kaynaklandı çok genişledim duba oldum resmeb kilom biraz daha vereyim ondan sonra başlıycam malesef

Back