• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben hala sanmıyorum açıkcası.. yani bilemedim ama çok takılma Birbardakcay Birbardakcay zaten 2 öğün beslenyrsun beybi

Bence de çok kalori hesabı yapıp da kaloriyi çok azaltma yoluna gitmeyin Birbardakcay Birbardakcay çünkü alınan kalori miktarı azaltılınca olumsuz sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş. Vücut kendini korumaya alarak normalden daha yavaş kalori yakıyormuş. Yani, biraz tembelleşiyormuş bir nevi.

Bence de çok kalori hesabı yapıp da kaloriyi çok azaltma yoluna gitmeyin Birbardakcay Birbardakcay çünkü alınan kalori miktarı azaltılınca olumsuz sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş. Vücut kendini korumaya alarak normalden daha yavaş kalori yakıyormuş. Yani, biraz tembelleşiyormuş bir nevi.
kesinlikle, kıtlık yaşatıyor bu sefer de yağlanmalar başlıyor

Amacim 1100u bulmak ama yarin tartilacagim icin bugun biraz hafif tuttum ama yumurta salatasini gorunce sasirdim valla

ben de bekarım ama yarı yarıya :KK70:
özel değilse neden evlenmedin? okul master iş kariyer mi :)

Bu yaşıma kadar hiç düşünmedim evliliği, zaten düşünebileceğim kimse de çıkmadı karşıma. Yeni yeni evlilik fikri oluştu gibi kafamda ama bakalım. Bu devirde kolay değil.

Siz nişanlı mısınız? :)

Bu yaşıma kadar hiç düşünmedim evliliği, zaten düşünebileceğim kimse de çıkmadı karşıma. Yeni yeni evlilik fikri oluştu gibi kafamda ama bakalım. Bu devirde kolay değil.

Siz nişanlı mısınız? :)
anlıyorum seni
aynısından bende de vardı, evlilik aslında pek bana göre değil, bilmiyorum yani ben kolay sıkılıp soğuyabiliyorum.. kafa dengi olması gerek benle olan kişinin, mıymıy etmemesi falan lazım, hiç hazetmem, bir de beni srekli eleştirip kendini övemeyen lazımdı, buldum bi tane :D:D

yok cnm henüz değil, çokk ağır ilerliyoruz :D:D

anlıyorum seni
aynısından bende de vardı, evlilik aslında pek bana göre değil, bilmiyorum yani ben kolay sıkılıp soğuyabiliyorum.. kafa dengi olması gerek benle olan kişinin, mıymıy etmemesi falan lazım, hiç hazetmem, bir de beni srekli eleştirip kendini övemeyen lazımdı, buldum bi tane :KK70::KK70:

yok cnm henüz değil, çokk ağır ilerliyoruz :KK70::KK70:

Aşık olunan adamla hayatı paylaşmak fena bir fikir değil ama dediğiniz gibi kolay değil evlilik olayı. Aslında evlenir miyim bilmem, zor gibi ama aşık olmadan, aşkı yaşamadan son nefesimi vermek istemiyorum. :)

Olsun, acele etmenin anlamı yok. :)

Aşık olunan adamla hayatı paylaşmak fena bir fikir değil ama dediğiniz gibi kolay değil evlilik olayı. Aslında evlenir miyim bilmem, zor gibi ama aşık olmadan, aşkı yaşamadan son nefesimi vermek istemiyorum. :)

Olsun, acele etmenin anlamı yok. :)
kesinlikleee evlenmek için evlenmek hiç bana göre değil mesela, bi kaç kişiyle görüşmüştüm zamanında ama yok ya olmuyor yani zorlayamazdım daha fazla o zmn isteseydim şimdi 7-8 yıllık evli olabilirdim , ama cidden insanın içinin ısınması onlayken mutlu olması lazım.. çok zor ve doğru verilmesi gereken bi karar, bizim aslında bazı sıkıntılar oldu o yüzden ağır ilerliyoruz :D bu süreçte eşyalarımızı falan alıyoruz en azından onları alalım dedik :) çok tatlı atışmalarımız oluyor eşyalar konusunda ben ne dersem o :D, bi taraftan da böyle şeyler yaşamak çok hoşuma gidiyor ne yalan söylüyeyim :oops::oops:

kesinlikleee evlenmek için evlenmek hiç bana göre değil mesela, bi kaç kişiyle görüşmüştüm zamanında ama yok ya olmuyor yani zorlayamazdım daha fazla o zmn isteseydim şimdi 7-8 yıllık evli olabilirdim , ama cidden insanın içinin ısınması onlayken mutlu olması lazım.. çok zor ve doğru verilmesi gereken bi karar, bizim aslında bazı sıkıntılar oldu o yüzden ağır ilerliyoruz :KK70: bu süreçte eşyalarımızı falan alıyoruz en azından onları alalım dedik :) çok tatlı atışmalarımız oluyor eşyalar konusunda ben ne dersem o :KK70:, bi taraftan da böyle şeyler yaşamak çok hoşuma gidiyor ne yalan söylüyeyim :oops::oops:

Öyle tabii. Kafa dengi olmak, aynı dili konuşabilmek, güzel zaman geçirebilmek falan herkesle olacak şey değil. Şans galiba.

İyi olsun, ağır ilerlensin, hiç sorun değil.

Nasıl imrendim ya. :)

Back