Yaaa yine mi açtın arayıGünayddıınnnnnnn
Bu sabah 73.3 çıktım oleyyyydarısı diğerlerinin başınaa
Ahahahha daha dur seennnn 2 gün daha evdeyim asıl salı günü kaç çıkıcam ama salı günü işe gidiyrm tam tartı sonucu olmuycak büyük ihtimalYaaa yine mi açtın arayı
74 geldim ben deAhahahha daha dur seennnn 2 gün daha evdeyim asıl salı günü kaç çıkıcam ama salı günü işe gidiyrm tam tartı sonucu olmuycak büyük ihtimal
he maşallaahh beybimm :))) ben spor hocamın verdiği listeye başladım, genelde aynı olacak yediklerim..74 geldim ben de
Listeme uyamıyorum ki az önce kek yedim yine gitti şekersiz
ben çorba salatalık tavuk yicemBugün için yemek tavsiyesi verecek olan var mı
Evde yapilcak yemekler hiç uygun değil bana , bende kendime biseyler yapicam mecburenben çorba salatalık tavuk yicem
hııı valla ne varsa ortaya karışık döşeEvde yapilcak yemekler hiç uygun değil bana , bende kendime biseyler yapicam mecburen
Bulgur ,kabak , yoğurt yerim diye düşündümhııı valla ne varsa ortaya karışık döşe
Bulgur ,kabak , yoğurt yerim diye düşündüm
KALçayla bozdu kafayıPofu senin kalça ölçün ne kız soylesene
Pofu senin kalça ölçün ne kız soylesene
KALçayla bozdu kafayı
Ya benim kalça kiloma göre fazla yada seninki spordan dolayı kilona az ama ben 2.sinitercih ediyorum ağırlıktan dolayı seninki azallahım sana geliyorum
dün ölçtüm 100 olmuş
valla hee kalça yarıştırıyoruz
ben ağırlık çalışın diye boşuna yırtınmıyorumYa benim kalça kiloma göre fazla yada seninki spordan dolayı kilona az ama ben 2.sinitercih ediyorum ağırlıktan dolayı seninki az
Benim de 100Ya benim kalça kiloma göre fazla yada seninki spordan dolayı kilona az ama ben 2.sinitercih ediyorum ağırlıktan dolayı seninki az
Benim senin kilondayken 107ydiben ağırlık çalışın diye boşuna yırtınmıyorumtabikisi spordan ötürü sıkı yoksa benim de geniş kalçalar... 100 olmuşum diyorum anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?