- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Beyonce ile olculerim aynı nerdeyseBenim de 100
Bazısının göbeği olur bazısının kalçası.
Shakiraya kim kardasihana falan bak sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyonce ile olculerim aynı nerdeyseBenim de 100
Bazısının göbeği olur bazısının kalçası.
Shakiraya kim kardasihana falan bak sen
Beyonce un ölçülerini mi araştırdınBeyonce ile olculerim aynı nerdeyse
ama bnm boyum kıısa senin kadar boyum olsaydı ooofff tam taşş olurdumBenim senin kilondayken 107ydi
EvetBeyonce un ölçülerini mi araştırdın
Allahım ben de böyle boş vakit istiyorum
Dur kız sen 1 ay sonra ölçü verelim görecez bakalımama bnm boyum kıısa senin kadar boyum olsaydı ooofff tam taşş olurdum
ahaha tabikisi deDur kız sen 1 ay sonra ölçü verelim görecez bakalım
Gaza geldim bu gaz akşama kadar Sönmezse süperahaha tabikisi de
Ahahhaha haydiii bakalımGaza geldim bu gaz akşama kadar Sönmezse süper
Ooh bol proteinli afiyet olsunnnAhahhaha haydiii bakalım
Bn de yemek yiyoommmm tavuk yerine balık açtım
Yesss salata balık çorba:)Ooh bol proteinli afiyet olsunnn
Yok anam sen çıtayı arşa çıkardın benim de 3kg dumbell var onla çalışırım bende hihBugün legs and back günümmmm aypare ackerman 12 kiloyla çalışcm
Hahadün shoulders arms dı 4 kilo yetmyr 6 şar yaptım artıkYok anam sen çıtayı arşa çıkardın benim de 3kg dumbell var onla çalışırım bende hih
Spor konusundaki azmin takdire şayanHahadün shoulders arms dı 4 kilo yetmyr 6 şar yaptım artık
sırt kaslarımın çııkmış olması ve karın kaslarımın hala orda duruyor olması gaza getiriyorSpor konusundaki azmin takdire şayan
Ya pofu bide bişey daha sorcam şimdi sen Esma için vakit paylaşmışsin ya ben dileklerim için 3 4 esmayi topladım sayılarını not aldım ve 1 dileğim için 4 esmam var ama hepsinin vaktine bakma da zor geliyor,her gece yatmadan gece vakti çeksem olurmusporumu yaptım, üstüne kefir içtim, muazzaammm keyifliyim...
ben mesajını yeni gördüm :SYa pofu bide bişey daha sorcam şimdi sen Esma için vakit paylaşmışsin ya ben dileklerim için 3 4 esmayi topladım sayılarını not aldım ve 1 dileğim için 4 esmam var ama hepsinin vaktine bakma da zor geliyor,her gece yatmadan gece vakti çeksem olurmu
Öyle yapıyorum canım, sabah akşam ,ben mesajını yeni gördüm :S
istersen konuda sor cnm ben sürekli giremiyorum malum
vakitlere takılma onlar apayrı konular, sabah uyanınca gece uyumadan önce yapman kafi