Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakk yaaa bildirim bekliyorrr
hasta mod sen nasılsın?
çok sağ ol, havalar dengesiz ya burda bi sıcak bi kar yağıyo biz de böylece hasta oldukÇok geçmiş olsun. Dikkat edin. :)
Fena sayılmam. Biraz önce komşu mis kokulu kurabiyeler getirince aklıma bu topik geldi ve sormak istedim şekersiz hayata devam mı diye. :)
çok sağ ol, havalar dengesiz ya burda bi sıcak bi kar yağıyo biz de böylece hasta olduk
ahahah bn de dün kabak tatlısı yaptım ev ahalisine annem hariç herkes yedi
bn devam ediyorum yarın tartı günüm devamını getirmem lazım artık 1 hafta yap bırak bi hal oldum
öyle oluyor, biri uzatyr önce alıcak gibi olup ıı ıh olmaz deyip bırakıyoruz :))İnanın, o kurabiyelere elim bir gitti önce, sonra yok dedim kararlıyım, nefsime yenik düşmeyeceğim. Yaşasın irade! :)
Süper! Böyle devam ederseniz kesinlikle sonucunu alacaksınız. Biraz sabır, biraz çaba, biraz irade... Hepsi bu.
O güzel sonuçları bekliyoruz, ona göre. :)
öyle oluyor, biri uzatyr önce alıcak gibi olup ıı ıh olmaz deyip bırakıyoruz :))
bu hafta dan sonrası önemli istikar lazım...2 hafta dolsa gerisi gelecek inş
kaç kilosun?Sabır çok önemli. Her gün 1 saat spor yapıyorum yaklaşık 15 gündür ama gram kilo vermemişim. Bugün tartılınca kalakaldım öyle nasıl olur diye. Vücudum direnç gösteriyor yine. Pes etmeyeceğim ama. Elbette gidecek o kilolar.
kaç kilosun?
aslında gayet iyi ama tabi boy yağ kas oranın da önemli..
aslında gayet iyi ama tabi boy yağ kas oranın da önemli..
ben 52 olsam ooyy düşünemyrm çok zayıf olurum
yok yaa nerdee kısacıkımm ben :d 159 da benim ama 52 ben de çok zayıf durur gibi gelyr eski kilom 48di, ama sanırım o dönem yağ oranım fazlaydı..şimdi hedef 65 sonrası 59... daha da önebilir miyim bilmiyorum, spor yaptığım için sabit kalabilir gibi gelyrEvet, bir sıkıntı yok ama ben biraz daha vererek 48 kilo olmak istiyorum.
Sizin boyunuz uzun galiba, ben 1.60 olduğum için normal bu kilo. :)
Ben baya cebelleşiyorum en sonunda yiyorumöyle oluyor, biri uzatyr önce alıcak gibi olup ıı ıh olmaz deyip bırakıyoruz :))
bu hafta dan sonrası önemli istikar lazım...2 hafta dolsa gerisi gelecek inş
yok yaa nerdee kısacıkımm ben :d 159 da benim ama 52 ben de çok zayıf durur gibi gelyr eski kilom 48di, ama sanırım o dönem yağ oranım fazlaydı..şimdi hedef 65 sonrası 59... daha da önebilir miyim bilmiyorum, spor yaptığım için sabit kalabilir gibi gelyr
Oyyy elliler havada ucusmus ben kacayim
Boy 168 kilo 82 ilk hedef 75in altina inmek gönlümdeki 65 ama zor gibi kismetÇok şekersiniz.
Kaçmayın. :) Siz kaç kilosunuz ve hedefiniz ne?
ahh bi 65 i göreyim de ucundan kıyısından :))Ben 58'den 52'ye düştüm. 58 bana çok fazla geldi. Gerçi bu kiloyu nasıl aldığınıza bağlı. Kilo alıp vermede yüzüm hemen belli eder mesela. 58 kiloda gözlerim iyice gömülmüştü benim. Şu an oldukça iyiyim ama fazlalıklarım yine var. "Aynanın karşısına geçtiğimde gördüğüm neyse odur." mantığıyla gördüğüm o fazlalıkların gitmesini istiyorum.
Dikkat ederseniz, inersiniz çok rahat. Sporu ihmal etmemek lazım.
ayy hiç de zor değilll yaparsıınn senBoy 168 kilo 82 ilk hedef 75in altina inmek gönlümdeki 65 ama zor gibi kismet
Boy 168 kilo 82 ilk hedef 75in altina inmek gönlümdeki 65 ama zor gibi kismet
noluucaaakk bu halimizzzBen baya cebelleşiyorum en sonunda yiyorum