• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ozlm89 ozlm89 kuzuu hybrid programına başladım, klasik p90x den fecii derecede zor :D nefesim kesildi resmennn, sen naptın?

bakk yaaa :KK70: bildirim bekliyorrr
hasta mod :KK70: sen nasılsın?

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin. :)

Fena sayılmam. Biraz önce komşu mis kokulu kurabiyeler getirince aklıma bu topik geldi ve sormak istedim şekersiz hayata devam mı diye. :)

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin. :)

Fena sayılmam. Biraz önce komşu mis kokulu kurabiyeler getirince aklıma bu topik geldi ve sormak istedim şekersiz hayata devam mı diye. :)
çok sağ ol, havalar dengesiz ya burda bi sıcak bi kar yağıyo :D biz de böylece hasta olduk

ahahah bn de dün kabak tatlısı yaptım ev ahalisine:D annem hariç herkes yedi
bn devam ediyorum yarın tartı günüm :D devamını getirmem lazım artık 1 hafta yap bırak bi hal oldum

çok sağ ol, havalar dengesiz ya burda bi sıcak bi kar yağıyo :KK70: biz de böylece hasta olduk

ahahah bn de dün kabak tatlısı yaptım ev ahalisine:KK70: annem hariç herkes yedi
bn devam ediyorum yarın tartı günüm :KK70: devamını getirmem lazım artık 1 hafta yap bırak bi hal oldum

İnanın, o kurabiyelere elim bir gitti önce, sonra yok dedim kararlıyım, nefsime yenik düşmeyeceğim. Yaşasın irade! :)

Süper! Böyle devam ederseniz kesinlikle sonucunu alacaksınız. Biraz sabır, biraz çaba, biraz irade... Hepsi bu.

O güzel sonuçları bekliyoruz, ona göre. :)

İnanın, o kurabiyelere elim bir gitti önce, sonra yok dedim kararlıyım, nefsime yenik düşmeyeceğim. Yaşasın irade! :)

Süper! Böyle devam ederseniz kesinlikle sonucunu alacaksınız. Biraz sabır, biraz çaba, biraz irade... Hepsi bu.

O güzel sonuçları bekliyoruz, ona göre. :)
öyle oluyor, biri uzatyr önce alıcak gibi olup ıı ıh olmaz deyip bırakıyoruz :))
bu hafta dan sonrası önemli istikar lazım...2 hafta dolsa gerisi gelecek inş

öyle oluyor, biri uzatyr önce alıcak gibi olup ıı ıh olmaz deyip bırakıyoruz :))

Sabır çok önemli. Her gün 1 saat spor yapıyorum yaklaşık 15 gündür ama gram kilo vermemişim. Bugün tartılınca kalakaldım öyle nasıl olur diye. Vücudum direnç gösteriyor yine. Pes etmeyeceğim ama. Elbette gidecek o kilolar.

Sabır çok önemli. Her gün 1 saat spor yapıyorum yaklaşık 15 gündür ama gram kilo vermemişim. Bugün tartılınca kalakaldım öyle nasıl olur diye. Vücudum direnç gösteriyor yine. Pes etmeyeceğim ama. Elbette gidecek o kilolar.
kaç kilosun?

aslında gayet iyi ama tabi boy yağ kas oranın da önemli..
ben 52 olsam ooyy düşünemyrm çok zayıf olurum :halay:

Evet, bir sıkıntı yok ama ben biraz daha vererek 48 kilo olmak istiyorum.

Sizin boyunuz uzun galiba, ben 1.60 olduğum için normal bu kilo. :)

Evet, bir sıkıntı yok ama ben biraz daha vererek 48 kilo olmak istiyorum.

Sizin boyunuz uzun galiba, ben 1.60 olduğum için normal bu kilo. :)
yok yaa nerdee kısacıkımm ben :d 159 da benim ama 52 ben de çok zayıf durur gibi gelyr eski kilom 48di, ama sanırım o dönem yağ oranım fazlaydı..şimdi hedef 65 sonrası 59... daha da önebilir miyim bilmiyorum, spor yaptığım için sabit kalabilir gibi gelyr

Ben baya cebelleşiyorum en sonunda yiyorum:(

yok yaa nerdee kısacıkımm ben :d 159 da benim ama 52 ben de çok zayıf durur gibi gelyr eski kilom 48di, ama sanırım o dönem yağ oranım fazlaydı..şimdi hedef 65 sonrası 59... daha da önebilir miyim bilmiyorum, spor yaptığım için sabit kalabilir gibi gelyr

Ben 58'den 52'ye düştüm. 58 bana çok fazla geldi. Gerçi bu kiloyu nasıl aldığınıza bağlı. Kilo alıp vermede yüzüm hemen belli eder mesela. 58 kiloda gözlerim iyice gömülmüştü benim. Şu an oldukça iyiyim ama fazlalıklarım yine var. "Aynanın karşısına geçtiğimde gördüğüm neyse odur." mantığıyla gördüğüm o fazlalıkların gitmesini istiyorum.

Dikkat ederseniz, inersiniz çok rahat. Sporu ihmal etmemek lazım.

Ben 58'den 52'ye düştüm. 58 bana çok fazla geldi. Gerçi bu kiloyu nasıl aldığınıza bağlı. Kilo alıp vermede yüzüm hemen belli eder mesela. 58 kiloda gözlerim iyice gömülmüştü benim. Şu an oldukça iyiyim ama fazlalıklarım yine var. "Aynanın karşısına geçtiğimde gördüğüm neyse odur." mantığıyla gördüğüm o fazlalıkların gitmesini istiyorum.

Dikkat ederseniz, inersiniz çok rahat. Sporu ihmal etmemek lazım.
ahh bi 65 i göreyim de ucundan kıyısından :))

Back