- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.822
- 1.223
Burası diyet topiği olmaktan çıkmaya başladıcipsin tadi gece cikiyor.cocuk uyumus cayi demlemissin esinle dizi acmissin cips keyfi yapıyorsun ohh miss
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası diyet topiği olmaktan çıkmaya başladıcipsin tadi gece cikiyor.cocuk uyumus cayi demlemissin esinle dizi acmissin cips keyfi yapıyorsun ohh miss
Malesefertesi gün de tartıda çıkıyor acısı
dimiii cipslerrrr çikolatalarrrrBurası diyet topiği olmaktan çıkmaya başladı
tamam şampiyonnnMalesef
Ben aynaya bakiyorum bi de dolabin altina kaldırdığım kotlara guzel motivasyon oluyorben birazdan şekersizle alakalı bi şeyler izleyip okuycam motivasyon lazımmm
işin güzelii ben 2 pantolon hariç herşeye giriyorum artık üstüne bi de bol geliyor, onlarca tişört pantolon şort, almışım giyememişim bu yaz baya kıyafetim varBen aynaya bakiyorum bi de dolabin altina kaldırdığım kotlara guzel motivasyon oluyor
Sanslisin.ben olurda zayıflarsam pantalon cok ama bluz icin alisverise ihtiyacim olacakişin güzelii ben 2 pantolon hariç herşeye giriyorum artık üstüne bi de bol geliyor, onlarca tişört pantolon şort, almışım giyememişim bu yaz baya kıyafetim var
ben işe girdiğim annn hemennn alışverişe gidip bi dünya kıyafet alcam pantolonlarım rezalet durumda bildiğin çuval gibi, dar gelenler bile düşüyor belimden..Sanslisin.ben olurda zayıflarsam pantalon cok ama bluz icin alisverise ihtiyacim olacak
şekersiz türk kahvesi tokluk sağlıyoırBugun açım yaa dun hic aç degildim.demekki depodan yemisim dün
Bucukta yemek yiyecegim zaten iple cekiyorumşekersiz türk kahvesi tokluk sağlıyoır
ahahah tahmin edebiliyorum ben de oruç tutarken öyle oluyorumBucukta yemek yiyecegim zaten iple cekiyorum
Yiyorum dunku menuden pek farki yok yemekler dunden kalma cunkuBirbardakcay yedin mi yeemmeennii :))
yemek yemektir afiyet olsunYiyorum dunku menuden pek farki yok yemekler dunden kalma cunku
Vucut sasirmis napsinKızlar bende açlık değil de aşırı baş ağrısı var ya. Bakalım 2-3 güne geçer diyor diyetisyen. Ben resmen şekerle besleniyordum şekersiz bişey yemiyordum bi anda bırakınca oldu sanırım