• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz 14 Gün Var Mısınız??

ben birazdan şekersizle alakalı bi şeyler izleyip okuycam :D motivasyon lazımmm

Ben aynaya bakiyorum bi de dolabin altina kaldırdığım kotlara 😂 guzel motivasyon oluyor
işin güzelii ben 2 pantolon hariç herşeye giriyorum artık üstüne bi de bol geliyor, onlarca tişört pantolon şort, almışım giyememişim bu yaz baya kıyafetim var :D

işin güzelii ben 2 pantolon hariç herşeye giriyorum artık üstüne bi de bol geliyor, onlarca tişört pantolon şort, almışım giyememişim bu yaz baya kıyafetim var :KK70:
Sanslisin.ben olurda zayıflarsam pantalon cok ama bluz icin alisverise ihtiyacim olacak

Sanslisin.ben olurda zayıflarsam pantalon cok ama bluz icin alisverise ihtiyacim olacak
ben işe girdiğim annn hemennn alışverişe gidip bi dünya kıyafet alcam :D pantolonlarım rezalet durumda bildiğin çuval gibi, dar gelenler bile düşüyor belimden..

bi deney yapmış adamın teki çok eski bi belgesel, 1 ay boyunca sadece mc donalds dan yemek yiyor ve ağır spor yapmıyor, sadece yürüyüş, 3 öğün mc donalds ve adam daha 18. günde 13 kilo aldı :D:D

that sugar belgeselinden güzel bi alıntı

Bugun açım yaa dun hic aç degildim.demekki depodan yemisim dün 😂🤣

bugünkü menüm

sabah 2 bardak ılık su
kahvaltı 08.30
peynir hindi füme zeytin domates biber salatalık şekersiz çay bi parça tam buğday ekmeği

ara 10.30
2 küçük kuru kayısı
öncesinde 1 şekersiz türk kahvesi

öğlen 12.30
buharda pişmiş az yağlı biber ve domates
1 bardak ayran
1 parça ekmek ( sabah ve öğlen yediğim ekmek 1/2 dilim :D )

ara 15.00
şekersiz türk kahvesi, güllü :D

akşam 18.00 ( henüz yapmadım)
kereviz yemeği
ayran
3 kaşık bulgur pilavı (olacaakkkk :D)

su: 3 lt
spor : eliptik yapabilirim

Kızlar bende açlık değil de aşırı baş ağrısı var ya. Bakalım 2-3 güne geçer diyor diyetisyen. Ben resmen şekerle besleniyordum şekersiz bişey yemiyordum bi anda bırakınca oldu sanırım :D

Kızlar bende açlık değil de aşırı baş ağrısı var ya. Bakalım 2-3 güne geçer diyor diyetisyen. Ben resmen şekerle besleniyordum şekersiz bişey yemiyordum bi anda bırakınca oldu sanırım :KK70:
Vucut sasirmis napsin 😂

Back